Гробно мълчание превзе "Лаута"!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Гробно мълчание превзе "Лаута"!

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 06 окт 2009 23:51

"Нека да видим какво става в клуба първо". Общо взето това е отговора на факторите, които действат на "Лаута" във ФК Локомотив и на другите, на които им предстои назначение. През последните дни само генерал Йордан Димитров получи назначение като изпълнителен директор. Другите афиширани промени от Галя Топалова като привличане на Атанас Узунов, все още си остават в сферата на добрите намерения. Треньорът-шампион Едуард Ераносян, както съобщихме и по-рано - окончателно е отрязал Галкините мераци. Редакционната поща на news4000.bg буквално е задръстена от въпросите за реформите предприети от "сладураната" с рейстчетата. Категоричен отговор на какво се случва в Локо (Пд) няма. Струва ни се, че досегашният хаос ще се замени с друг. Галя Топалова предложи спортно -технически щаб от "генерал до генерала, майно льо", но нали е блонди - тази нейна перспектива е безперспективна. Гробното мълчание на "Лаута" се нарушава с някое и друго интервю на суперслучайната във футбола хубавица, в което всичко се отрича.

News4000.bg продължава да твърди, че акциите и в Локомотив са заложени при бизнесмена Христо Ковачки.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

venconi
Контакти:

Re: Гробно мълчание превзе "Лаута"!

Мнениеот venconi » 07 окт 2009 00:33

Galia e vlojila tolkova pari v tozi otbor i sega da i go vzemat bez pari. Da ne govorim ,4e ima i koncesia. Kato i dade nekoi tam 10 mil. ili kolkoto iska, togava. Ne moga da vi razbera , mi vzemete i vie izkaraite pari i go kupete kato ste tolkova otvoreni. :)

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 07 окт 2009 11:15

"сладураната" с рейстчетата за сведение на Неаполитани хуулс etc. има зад гърба си фирма с 21 069 000 лв. активи за 2006г. 37 % от Централна автогара в София, плажовете в Китен и хотел "Додо бийч". Същата вече получи концесията за ст.Лаута и прилежащите му площи.
Така че храбрите лококресльовци ако имат мерак да имат думата в ПФК"Локо1936"АД да вадят 10 000 000 еврос и да си откупуват отбора.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 окт 2009 11:35

Ха-ха-ха... :lol:
Много е забавно как хора, които "довчера", "днес", а вероятно и "утре" псуваха и ще си псуват и гонят президентите, за което търсеха разбиране и подкрепа у останалите сега са най-активни да ни казват как "нищо не зависи от нас"... как "който искал да купи отборчето ни, трябвало да извади еди-колко си", 'щото видите ли "тя била вложила много"... :lol: Само 'дето хал-хабер си нямат от нещата, които се случват в клуба, но пък са първи в коментарите... Ама наистина сте много забавни... :lol: То и затова НИКОГА /докато го има това мислене/ няма да се оправи футбола ни!!! 'щото сме смешни!!! :lol: А сме смешни!!!... 'щото гледаме само себе си!! Който се опита да помисли над това, което казвам, ще се сети какво имам предвид!!!
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 07 окт 2009 13:19

venconi написа:Galia e vlojila tolkova pari v tozi otbor i sega da i go vzemat bez pari. Da ne govorim ,4e ima i koncesia. Kato i dade nekoi tam 10 mil. ili kolkoto iska, togava. Ne moga da vi razbera , mi vzemete i vie izkaraite pari i go kupete kato ste tolkova otvoreni. :)

Педал марш в анадолския форум :arrow:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 07 окт 2009 19:15

Тези жълтури до вчера ревяха като магарета как никой не може да ги разбере, сега взеха акъл да дават а не виждат чепри тях е толкова мътно и кърваво.Този ли ,тази ли Орнела няма да и видят мутрата сигурно,надяват се на нещо и те не знаят на какво сега и друг се напъва ,общо взето жълта бъркотия а тръгнали другите да оправят я марш на полето.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 08 окт 2009 11:34

LOKO_PD_FAN написа:Тези жълтури до вчера ревяха като магарета как никой не може да ги разбере, сега взеха акъл да дават а не виждат чепри тях е толкова мътно и кърваво.Този ли ,тази ли Орнела няма да и видят мутрата сигурно,надяват се на нещо и те не знаят на какво сега и друг се напъва ,общо взето жълта бъркотия а тръгнали другите да оправят я марш на полето.

Само да те попитам като сме искали съпричастност от какъв % от феновете на Локомотив я получихме? И колко пъти сте скандирали в "подкрепа" на Митьо Селския? А плакатите със заяжданията, включително и на бойкотираното дерби? А хилядите пъти, в които пеете песни против нас на Ваши мачове срещу други отбори? Искам да се хванеш да изгледаш един мач на Ботев срещу друг отбор (с ЦСКА примерно на 17ти) и искам да чуеш колко пъти ще споменем Вас в песните ни. Ако се случи и веднъж само, аз лично ще ти се извиня.

Идеята ми е, че след като получихме повече подкрепа от фенове на Миньор, ЦСКА, дори и Левски, в сравнение с Вашата подкрепа, на нашите съграждани, които по принцип загърбвайки спортната злоба за момент, би трябвало да осъзнаят, че за футболен Пловдив са нужни и силен Ботев и силен Локомотив.... Та след като ни подкрепиха от други отбори, а Вие правите точно обратното, защо очаквате нещо различно от нас сега, освен и ние да запеем "Галя завинаги една от нас" ?

ПП: Пиша обръщенията с голяма буква, защото сред локомотивците имам доста приятели и хора, които доста уважавам. За жалост те са малцинство, като гледам уж представителната извадка в интернет пространството.

ПП2: В Ботев се случва реална сделка. Италианците искат клуба и докараха изключително класни футболисти в последните дни. Мбамба, както и Гонела, който има сериозен опит в Serie A и B. Колкото и да не им се иска на някои, птичето тоя път кацна на нашето рамо. Друг въпрос е, че Вашият идол Бат Митьо може и в последния момент да го удари шизофренията и да направи някой проблем. Но това е твърде малко вероятно на този етап, остават малки подробности по сделката.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 окт 2009 12:20

Flash1912
Само да те попитам като сме искали съпричастност от какъв % от феновете на Локомотив я получихме? И колко пъти сте скандирали в "подкрепа" на Митьо Селския? А плакатите със заяжданията, включително и на бойкотираното дерби? А хилядите пъти, в които пеете песни против нас на Ваши мачове срещу други отбори? Искам да се хванеш да изгледаш един мач на Ботев срещу друг отбор (с ЦСКА примерно на 17ти) и искам да чуеш колко пъти ще споменем Вас в песните ни. Ако се случи и веднъж само, аз лично ще ти се извиня.

Идеята ми е, че след като получихме повече подкрепа от фенове на Миньор, ЦСКА, дори и Левски, в сравнение с Вашата подкрепа, на нашите съграждани, които по принцип загърбвайки спортната злоба за момент, би трябвало да осъзнаят, че за футболен Пловдив са нужни и силен Ботев и силен Локомотив.... Та след като ни подкрепиха от други отбори, а Вие правите точно обратното, защо очаквате нещо различно от нас сега, освен и ние да запеем "Галя завинаги една от нас" ?

ПП: Пиша обръщенията с голяма буква, защото сред локомотивците имам доста приятели и хора, които доста уважавам. За жалост те са малцинство, като гледам уж представителната извадка в интернет пространството.

ПП2: В Ботев се случва реална сделка. Италианците искат клуба и докараха изключително класни футболисти в последните дни. Мбамба, както и Гонела, който има сериозен опит в Serie A и B. Колкото и да не им се иска на някои, птичето тоя път кацна на нашето рамо. Друг въпрос е, че Вашият идол Бат Митьо може и в последния момент да го удари шизофренията и да направи някой проблем. Но това е твърде малко вероятно на този етап, остават малки подробности по сделката.

Да абсолютно си прав!!! Така е!!! Вие от нас не получихте никаква подкрепа!!! Само 'дето незнам как смяташ, че трябваше да я получите след като в тежките за нас моменти вие /точно както и ние с вас/ предпочитахте да се подигравате с умрелите ни президенти /в нашият случай/... да ни създавате "комфорт" на стадиона пресъздавайки обстановката, в която бе застрелян президента на Локомотив Пловдив... да пеете песни от сорта на "с жоро на море але...але..."... Плакати от сорта на "Приказката свърши... вие пак сте ...."....

Така, че пич тук нещата не опират до това някой да ви иска точно от вас подкрепа.... Сигурен съм, че никой локомотивец дори не си го е и помислял... Просто бе странно, че още не сте си вдигнали гащите, а бързате да посочите голият ни гъз, който смятам, че вече всички ни видяха!!! А иначе през годините се наслушахме на какви ли не легенди, че видите ли ние за вас сме "безинтересни"!!!! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 08 окт 2009 12:45

Скандиранията "С Жоро на море" и т.н. - никога не съм ги одобрявал. Както и плочите за Жоро Илиев. Но заяждания с проблемите ни с Христолов има още от 2001ва година, когато реално почна лека полека войната и се разбра, че ДХС е локомотивец. Така, че кой пръв е почнал да подиграва другия - малко трудно ще открием наистина.

Аз лично, искам час по-скоро това недоразумение Галя да се махне, защото е обидна за футбола. Хора, като нея да се разпореждат с футбола в Пловдив е обидно и за града. Че е еквивалент на Христолов - вече няма спор, особено след последното интервю на Ераносян, където става ясно, че готви селекция със свободни агенти, типично по Митьовски... Знам, че и аз съм от малцината, които го искат това. Но лично според мен всеки ботевист би трябвало да го желае, защото с Галя Ви очаква съвсем скоро Б група и няма да го има нашето дерби, където и без това трябва да оправяме баланса от последните години :)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 окт 2009 13:10

Flash1912
Скандиранията "С Жоро на море" и т.н. - никога не съм ги одобрявал. Както и плочите за Жоро Илиев. Но заяждания с проблемите ни с Христолов има още от 2001ва година, когато реално почна лека полека войната и се разбра, че ДХС е локомотивец. Така, че кой пръв е почнал да подиграва другия - малко трудно ще открием наистина.

Аз лично, искам час по-скоро това недоразумение Галя да се махне, защото е обидна за футбола. Хора, като нея да се разпореждат с футбола в Пловдив е обидно и за града. Че е еквивалент на Христолов - вече няма спор, особено след последното интервю на Ераносян, където става ясно, че готви селекция със свободни агенти, типично по Митьовски... Знам, че и аз съм от малцината, които го искат това. Но лично според мен всеки ботевист би трябвало да го желае, защото с Галя Ви очаква съвсем скоро Б група и няма да го има нашето дерби, където и без това трябва да оправяме баланса от последните години

Да!!! Наистина няма нужда от спорове тип "кокошката и яйцето"...
Това, което исках да кажа е че е добре човек да бъде честен както със себе си такаи с останалите!!! Не би трябвало да говори и да се представя за едно, а всъщност да е съвсем друго!!! Не може нет-пространството да е пълно от вас с хиляди простотии за Локо Пловдив - като започнеш от "легендите" за "циганите" и "мангалите" и стигнеш до "загубената автентичност", а ти да ми говориш, че видите ли на вашият стадион не се пеело за нас, което аз лично не мога да разбера в каква връзка го казваш при положение, че сте направили горното... т.е. залели сте пространството с всевъзожни глупости за нас... Ето това наистина изглежда много, много "плитко"... че видите ли 'щото ние не пеем на стадиона за тях, то те са ни през ку*а!!! "Нашето дерби е с Левски, ЦСКА и незнам си кой, а мочовете ни с Локото не са важни".... Само 'дето и като публика... и като отношение... и /най-важното/ като интрига и заряд.... тези мачове далеч по нито един показател не могат бъдат сравнявани с тези за които голяма част от вас искат ИЗКУСТВЕНО да си наложат!!! :lol: Смешно и несериозно е!!! А в това, че има наистина нормални ботевисти, които да мислят трезво няма никакво съмнение, но едва ли и те /с ръка на сърцето/ наистина желаят това, което ти говориш... че искате да останем в "А" група, за да го имало дербито!!! :) Едва ли са останали такива... поне не и сред тези, които са на всеки мач на Ботев... Да!!! Аз имам приятели, които за последните 20 години са били на мач на Ботев сигурно 4 или 5 пъти... Да!!! Тях ако ги питаш, ще кажат - "Локото са пловдивски отбор и трябва да са в "А" група!"... но те са хора, които са ботевисти между другото и ако ги питаш на кое място еБотев едва ли ще ти отговорят!!! Но за тези, които живеят... лягат и стават със съдбата на любимият си клуб... няма да има по-голям кеф оттова Локо Пд да е в "Б" група!!! 'що съм толкова сигурен ли!!! :lol: ха-ха... Ами колкото и тъжно да звучи... всички помним какви празненства, наздравици и изблици на радост предизвика смъртта на Жоро Илиев, а след това и на Александър Тасев, които родиха "великата" мисъл за "мършите"... така че... призовавам ви да бъдете ппо-честни със себе си и останалите...
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”