Докога ще е така?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Докога ще е така?

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 окт 2009 18:36

Става въпрос за съдийството.Докога разните "грандове" ще си идват със съдиите на Лаута ? И не само там.Моите уважения към феновете на сините,но Ристосков направи всичко възможно,за да осигури комфорт на "отбора на народа".И ако миналата година номера мина,тази година - "греда".Ако някой е тръгнал да играе в Лига Европа,трябва да има предвид,че там с подготвени съдийски бригади също не върви.Всъщност,резултатите го показват.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Докога ще е така?

Мнениеот sedem_!_dva » 04 окт 2009 18:39

Ебати тъпата тема, язък че си модератор... сам може да си я изтриеш, поне това предимство имаш... :roll: Аз не знам от какво може да си недоволен, една ситуация явна да има, с която да е подкрепил Левски или да е ощетил Локо Пд... аз поне не се сещам. :?
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Ivo1982
Контакти:

Мнениеот Ivo1982 » 04 окт 2009 18:40

Ти се радвай на точката,все пак нещо.... :mrgreen:
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 окт 2009 18:45

sedem_!_dva написа:Ебати тъпата тема, язък че си модератор... сам може да си я изтриеш, поне това предимство имаш... :roll: Аз не знам от какво може да си недоволен, една ситуация явна да има, с която да е подкрепил Левски или да е ощетил Локо Пд... аз поне не се сещам. :?

Нормално е темата да ти се струва тъпа.Ако беше дошъл на стадиона,сигурно щеше да видиш как Ристосков ви реанимира.А ако все пак гледаш ТВ отвреме навреме - виж репортажите.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 04 окт 2009 18:47

sedem_!_dva написа:Ебати тъпата тема, язък че си модератор... сам може да си я изтриеш, поне това предимство имаш... :roll: Аз не знам от какво може да си недоволен, една ситуация явна да има, с която да е подкрепил Левски или да е ощетил Локо Пд... аз поне не се сещам. :?

Като не се сещаш още дъги години ще ядете бой от тракторист и скиори.Продължавайте да мислете така левскари и нищо добро не ви чака.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 окт 2009 18:47

Бате аз съм от ЦСКА, ама не видях нещо нередно, толкова да е свирил за Левски?Кажи за кой полужения говориш?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 04 окт 2009 18:48

Абе и според мене Ристосков се справи с тоя мач, поне от стадиона се видя така, макар, че спести доста картони на Лефски, ама всеки си има мнение!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 04 окт 2009 18:49

Модератор ЛокоПД написа:

Нормално е темата да ти се струва тъпа.Ако беше дошъл на стадиона,сигурно щеше да видиш как Ристосков ви реанимира.А ако все пак гледаш ТВ отвреме навреме - виж репортажите.

:lol: И кво искаш да ми кажеш, че на стадиона се вижда по-добре отколкото на телевизията ли ? :lol: Е нема такъв смех... Кажи ситуации, с които е помогнал на Левски и с които е ощетил твоя отбор... кво ми говориш празни приказки...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 04 окт 2009 18:55

аз бих шибнал едно картонче на бардон ,ама не че това е толкова важно.....

bambam

Мнениеот bambam » 04 окт 2009 18:58

Горе-долу свири добре до 70мин. след това обърна ,много тънко свирката в полза на левски.Почти всяко падане се свиреше за левски,а в обратната посока не!2,3, мин. преди края не даде 100% нарушение срещу Даксон,точно на пеналта на наказателното поле,а тъкмо беше загрял за 2-рия от пряксвободен :lol: :mrgreen:
Ристосков умри куче :evil:

Върни се в “Локо Пловдив”