Генерал Димитров покани Ераносян в Локо (Пд)!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Генерал Димитров покани Ераносян в Локо (Пд)!

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 29 сеп 2009 06:42

понеделник, 28 сеп 2009 г.

Детелин Явашев - News4000.bg

Генерал Йордан Димитров днес бе назначен официално за изпълнителен директор на Локомотив (Пд). След като получи трудовия си договор от Галя Топалова, бившият шеф на Надзорния съвет на "черно-белите" замина за Кюстендил. След равенството на Локо (Пд) с Пирин (0:0), генерал Димитров даде кратко интервю за news4000.bg. Той не пожела да говори дълго, тъй като утре ще се представи на "Лаута" пред медиите.

- Г-н Димитров, честито назначение. Защо приехте поканата на Галя Топалова?

- Защото съм футболен човек, защото съм собственик на Локо (Пд) с 1% акции. Много причини мога да посоча. Знаете, че съм работил преди години на "Лаута", затова приех с огромно удоволствие.

- С какъв екип ще работите?
- Ще разчитам на досегашните ръководни кадри. Иван Петлешков остава като финасист, Атанас Узунов всеки момент ще трябва да си разреши казуса с Вихрен. Имам идея за селекционер, но това допълнително ще го обсъдя с Галя Топалова. Имам пълното й доверие, и вярвам, че ще се организираме за нормална работа.

- Доколкото знам сте поканили и Едуард Ераносян като технически директор?

- Всичко ще ви се каже, не изпреварвайте фактите.

- Клубът има много проблеми, запознат ли сте?
- Кой ли няма проблеми в днешно време. Преди мача влязох в съблекалнята и говорих с момчетата. Обещах им, че всичко каквото ги притеснява ще се разреши. В момента Локомотив се нуждае от спокойствие и от обединение на всички нива. На мен още утре ми предстоят много срещи. Задължително трябва да се видя с фенклуба, ветераните на отбора. Пак ще говоря с играчи и треньори и едва след това ще отделя време за медиите.

- Днес имаше една декларация от феновете за новите ръководни промени в Локо (Пд), бихте ли я коментирали?
- Не съм запознат, за какво става въпрос?

- Феновете не вярват, че може да има положителен резултат от тези промени.
- Така ли мислят? Нали ви казах, ще се видя и с тях да разбера какво ги притеснява толкова. Феновете навсякъде са така. Къде недоволстват, къде подкрепят, и така. В Кюстендил например очаквах повече привърженици на Локо (Пд), но явно последните събития в клуба са нагнетили много напрежение и някои момчета са решили да останат в Пловдив. Всичко ще се оправи, просто няма друга насока за работа. Въпрос на време е феновете да осъзнаят, че това което правят не е хубаво, хайде така да го кажа. Първо трябва да се видя с феновете и след това да говорим. Те трябва да бъдат до отбора си, ако са симпатизанти на отбора. Другото няма смисъл да го коментирам.

- Ще коментирате ли мача с Пирин?
- Опитимст съм за Локо (Пд) след видяното днес. Теренът беше много лош, топката постоянно подскачаше, но отборът се опитваше да играе футбол. Вероятно стопаните на стадиона не са го поливали, но както и да е. Важното е, че след загубите Локо (Пд) спечели точка навън и то от корав съперник като Пирин. Смятам, че с влизането на Даксон и още малко концентрация, нещата ще потръгнат.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Fichango
Контакти:

Re: Генерал Димитров покани Ераносян в Локо (Пд)!

Мнениеот Fichango » 29 сеп 2009 07:28

Ераносян ще е друг без гърба от 2004-та

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 29 сеп 2009 09:48

Дано някой ден Еду се завърне на Лаута.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 сеп 2009 09:58

Абе хора не ви ли прави впечатления как се въртят тренерите в отборите и някой по 2-3 пъти стават тренер на даден отбор!Не ли по--добре да им се даде шанс 1-2-3 години вместо постоянно да ги сменяме и после да ги връщаме пак тренери на дадените клубове?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 29 сеп 2009 10:33

L_P_F_C 1936 написа:Теренът беше много лош, топката постоянно подскачаше, но отборът се опитваше да играе футбол. Вероятно стопаните на стадиона не са го поливали, но както и да е

ми то този стадион не е ли ваш след като по регистрацията ви е в кюстендил аре новия почвай ги с глобите тези дето не са поливали стадиона и са ви направили сечено
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 29 сеп 2009 11:25

AREA BIANCONERA написа:Дано някой ден Еду се завърне на Лаута.

...ама с хаповете, нали?

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 29 сеп 2009 14:07

kishe написа:
ми то този стадион не е ли ваш след като по регистрацията ви е в кюстендил аре новия почвай ги с глобите тези дето не са поливали стадиона и са ви направили сечено

"Кънчова поляна" е наш, защото там редовно ви шибаме и се чустваме като у дома си.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 29 сеп 2009 14:50

L_P_F_C 1936 написа:
kishe написа:

"Кънчова поляна" е наш, защото там редовно ви шибаме и се чустваме като у дома си.

Говори в минало време... Благодаря.

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 29 сеп 2009 20:19

ktulu. написа:
AREA BIANCONERA написа:Дано някой ден Еду се завърне на Лаута.

...ама с хаповете, нали?

Абе пак ли си кацнал на черно-бяла клонка?Не ти ли стигат проблемите,не виждаш ли че всичко е по старо му,знаеш ли кой ви е президент, та си тръгнал да говориш за хапчета а?

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 29 сеп 2009 20:24

Flash1912 написа:
L_P_F_C 1936 написа:
kishe написа:

Говори в минало време... Благодаря.

Моля, но защо в минало време. Пак ви отнасяме като бръмбар сламка.

Върни се в “Локо Пловдив”