Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
fire написа:Голям футболист е! Няма по-голяма отрепка като човек от него във футбола ни въобще!
Кажи нещо и за уникалния гол на Асен Георгиев, който бе отменен и който най-вероятно щеше да донесе победата на пловдивчани?! По-редовен гол от това няма!
razbira4 написа:Някой да ми обясни това нарушение, че по-смешно отсъждане едва ли съм виждал.
Санди, извинявай, ама независимо кога е свирил съдията, таз топка винаги си влизаше. Ако го отречеш, значи се хабя с писането.
sandi74 написа:razbira4 написа:Някой да ми обясни това нарушение, че по-смешно отсъждане едва ли съм виждал.
Санди, извинявай, ама независимо кога е свирил съдията, таз топка винаги си влизаше. Ако го отречеш, значи се хабя с писането.
Абсолютно нищо не отричам но е неоспорим факт че съдийският сигнал прозвуча много преди топката да опъне мрежата![]()
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
razbira4 написа:sandi74 написа:razbira4 написа:Някой да ми обясни това нарушение, че по-смешно отсъждане едва ли съм виждал.
Абсолютно нищо не отричам но е неоспорим факт че съдийският сигнал прозвуча много преди топката да опъне мрежата![]()
И това прави кристално чистия гол предотвратим ли...?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта