Съперникът е без никакво значение ... просто, Локомотив със своята борбеност, всеотдайност, с придвижването си по терена, с комбинативността , защита, атака ме карат да "летя", да обхождам с птичи поглед Лаута и Пловдив сякаш това е и моето сърце. Защото екстазът от вчерашния мач не стихва, "сънувам" мечти с отворени очи, сякаш черно- белите футболисти- чудотворци все още изнасят съвършенството на своите прекрасни движения, сякаш на рецитала над най-старият клуб в България не е ДАДЕН КРАЙ. А Камбуров със своето "длето и чук" все така дълбае и извайва историята на Локомотив, на Пловдив, на България...
Илиян Илиев е гледал карти на "бойното поле", провежда точна рекогнисцировка(във военното дело е предварителен оглед на позициите на противника в района на предстоящите бойни действия) И РИСУВА С УМСТВЕНАТА СИ ЧЕТКА КАРТИНИ- ФУТБОЛНИ С ПОМОЩТА НА СВОИТЕ ЧУДОТВОРЦИ!!!
За статистиката и неутралния фен съперникът ни е Берое.
Успех на Илиян, Успех на Камбуров... УСПЕХ НА ЛОКОМОТИВ...
Берое- Локомотив Пловдив 16.04.2016 20:00
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Берое- Локомотив Пловдив 16.04.2016 20:00
Много поетично,Марк...
И все пак,дай да не се прехласваме толкова,а да гледаме реално на нещата.Вярно,мача снощи си го биваше и въпреки кофтито време,си прекарахме чудесно.
Берое са сериозен отбор и странният им мач с ЦСКА не трябва да ни вкарва в нек'ви филми.Имали са си някакви проблеми с Хубчев,решили са ги и ще гледат да наваксат.Домакини са,имат си публика доволно,така че нищо чудно,да ни "приземят"...Аз лично и на равен ще съм доволен.

Берое са сериозен отбор и странният им мач с ЦСКА не трябва да ни вкарва в нек'ви филми.Имали са си някакви проблеми с Хубчев,решили са ги и ще гледат да наваксат.Домакини са,имат си публика доволно,така че нищо чудно,да ни "приземят"...Аз лично и на равен ще съм доволен.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модераторът на Локомотив , бихте ли обяснили на читателите на форума защо имам 4 пъти- поне 3 или 4 по памет- БАН от вас, а на следващия път ми бе позволено да изкажа мнението си свободно???
ЧИи интереси изпълнявате??? Нека работим с доказаните БАН- вания и поведението и на двамата- мен и вас!!!
Настоявам, и ще се обърна към вашите ръководители. Считам че времето за контрол е настъпило...
ЧИи интереси изпълнявате??? Нека работим с доказаните БАН- вания и поведението и на двамата- мен и вас!!!
Настоявам, и ще се обърна към вашите ръководители. Считам че времето за контрол е настъпило...
Последна промяна от mark1926 на 11 апр 2016 15:55, променено общо 2 пъти.
Модератор ЛокоПД написа:Много поетично,Марко...И все пак,дай да не се прехласваме толкова,а да гледаме реално на нещата.Вярно,мача снощи си го биваше и въпреки кофтито време,си прекарахме чудесно.
За поезията, поредният изказал тесногръдство, ех ако бях от Безумците да пеят по свирката на заповед... А, Тук не става въпрос за ЛЕТЕНЕ че ще бием, А за чувствата провокирали това поетично мнение. Което ти ПРОСТО отряза... но не заради поезията ,а заради приятелчетата СИ...
ИМАХТЕ ЕДИН РЕФРЕМ... забраните няма да спрат вярата ви. А на мен МИСЪЛТА...
Успех на Камбуров и НА Локомотив...
Използваш дори Марко ,а не Марк, да се чуди човек с жълтия модератор ли си кореспондирам... 

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
mark1926 написа:Модераторът на Локомотив , бихте ли обяснили на читателите на форума защо имам 4 пъти- поне 3 или 4 по памет- БАН от вас, а на следващия път ми бе позволено да изкажа мнението си свободно???

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
mark1926 написа:Използваш дори Марко ,а не Марк, да се чуди човек с жълтия модератор ли си кореспондирам...
Извинявай.Редактирах го.
Присмиваш се на най- чистите ми и искрени чувства, които изразих за Локомотив
После ме наричиш като жълтите фенове МАРКО... мда, съгласен съм че не съм глупав ...
Лошото е, че трябва да върнете неутралния фен в АГИТКАТА, а това няма да стане с къде и кога. Необходимо е съвсем друго! Спокойно, аз съм загубена кауза, поезията не ми го позволява, но бих се радвал да върнете истинското лице на черно-бялата агитка... Поне групите се събраха на едно място, добро начало и всички го виждаме.

Лошото е, че трябва да върнете неутралния фен в АГИТКАТА, а това няма да стане с къде и кога. Необходимо е съвсем друго! Спокойно, аз съм загубена кауза, поезията не ми го позволява, но бих се радвал да върнете истинското лице на черно-бялата агитка... Поне групите се събраха на едно място, добро начало и всички го виждаме.
На Берое им трябва победа на всяка цена!! Локо Пд са сериозен отбор, дано победим!!!