http://www.tribunaplovdiv.bg/%D0%BF%D0% ... %B7%D0%B4/
Лошото е , че който и да ни е президент историята се повтаря, на ново и на наново....а практиката показва , че в София нашите таланти се обезличават и "загиват" (с малки изключения). Връщайки се малко назад във времето най ме е яд за Бачката и за Наско Георгиев. При нас играеха като лъвчета , а след "грандовете" им загубих следите....
Пак се почна: Предлагат на Левски звезда на Локомотив (Пд)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пак се почна: Предлагат на Левски звезда на Локомотив (П
lokofan написа:При нас играеха като лъвчета , а след "грандовете" им загубих следите....
Има си поговорка за това нещо, а относно статията, то Левски си имат много добър вратар, пък и Каруби да се разбере с малката Перука, щото и нея я спрягат за Герена.

lokofan написа:http://www.tribunaplovdiv.bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4/
Лошото е , че който и да ни е президент историята се повтаря, на ново и на наново....а практиката показва , че в София нашите таланти се обезличават и "загиват" (с малки изключения). Връщайки се малко назад във времето най ме е яд за Бачката и за Наско Георгиев. При нас играеха като лъвчета , а след "грандовете" им загубих следите....
Този за когото пишеш е отраснал на Лаута?

И по мое скромно мнение , изобщо не е добър вратар.Нещо като Пацо Тигъра.

Проблемите ви започнаха, откакто ваша фракция се продаде на банкянската антибългарска мутра Бойко Мутров Борисов покрай протестърските истории. Това доведе до отлив от стадиона и съответно качеството на отбора падна.
Мистри написа:lokofan написа:http://www.tribunaplovdiv.bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4/
Този за когото пишеш е отраснал на Лаута?![]()
Не говорих само за таланти от нашата школа, а и за такива , които са се приспособили към нас и са показали , че дават всичко от себе си за Локомотив. Относно Харуби, той за много кратко време показа потенциала си и лично аз го харесах от първия му мач за отбора....а с последните си изказвания, явно и той харесва публиката ни.
lokofan написа:Мистри написа:lokofan написа:http://www.tribunaplovdiv.bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4/
Извинявам се , не се изразих правилно- не говорих само за таланти от нашата школа, а и за такива , които са се приспособили към нас и са показали , че дават всичко от себе си за Локомотив. Относно Харуби, той за много кратко време показа потенциала си и лично аз го харесах от първия му мач за отбора....а с последните си изказвания, явно и той харесва публиката ни.
lokofan написа:Мистри написа:lokofan написа:http://www.tribunaplovdiv.bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4/
Не говорих само за таланти от нашата школа, а и за такива , които са се приспособили към нас и са показали , че дават всичко от себе си за Локомотив. Относно Харуби, той за много кратко време показа потенциала си и лично аз го харесах от първия му мач за отбора....а с последните си изказвания, явно и той харесва публиката ни.
Ами дръжте си го.

Сериозни ли сте че този е добър вратар
Май бъкел не вдявате от футбол

Какво се хвърляте на всяка една клюка, все едно вече е станало... Левски абсурд да го искат, имат си Йоргачевич, от който са много доволни. Иначе в отговор на другите коментари - на фона на Господинов, който пазеше на нашата врата това момче е доста добро.
@Санди Макенджиев по-добре ли е?
@Санди Макенджиев по-добре ли е?

meteorit написа:Проблемите ви започнаха, откакто ваша фракция се продаде на банкянската антибългарска мутра Бойко Мутров Борисов покрай протестърските истории. Това доведе до отлив от стадиона и съответно качеството на отбора падна.
Диляне, ти ли си бе?
Бегай да пълниш касата, че Гонзо издиша иначе.