Треньорът на Локо Христо Колев напусна Локо Пловдив, научи ексклузивно репортер на PlovdivNews. Навръх рождения си ден той си е събрал багажа от Лаута! В момента възстановителната тренировка се води от Петър Пашев.
Бащата е уведомил ръководството за решението си след вчерашната победа над Пирин.
Припомняме, че по документи треньор на Локо се води Христо Бонев Зума.
Очаква се в мача с Оборище за Купата в сряда отборът на Локо да бъде воден от Петър Пашев.
Христо Колев Бащата напусна Локо!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Христо Колев Бащата напусна Локо!
И все пак честит Рожден ден легендо да си ни жив и здр !! Относно по темата ако информацията е вярна кой искате да ни е новия тренер ..
Много добър човек.С наличният материал доказа че не е лош треньор и мисля че грешите като го махате/със сигурност не се маха защото ей така му е хрумнало днес сутринта като е закусвал/ !
drughi написа:Прекрасна новина. Най после.
Да беше взел сьс него и номер 11
Вземете Стефан Генов или Александър Станков. Баражът с тях ви е сигурен.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
Честито 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
bianchi написа:Треньорът на Локо Христо Колев напусна Локо Пловдив, научи ексклузивно репортер на PlovdivNews. Навръх рождения си ден той си е събрал багажа от Лаута! В момента възстановителната тренировка се води от Петър Пашев.
Бащата е уведомил ръководството за решението си след вчерашната победа над Пирин.
Припомняме, че по документи треньор на Локо се води Христо Бонев Зума.
Очаква се в мача с Оборище за Купата в сряда отборът на Локо да бъде воден от Петър Пашев.
Изглеждаше свестен човек и Локо Пд. при настоящите възможности които има - игарчи, бюджет и т.н. със сигурност губят от тази раздяла. Някой от феновете подучули за причините да пусне малко повече информация!
Свестен човек е ,велика футболна легенда ,но за треньор в тази обстановка в България се искат други качества.Нормално е ако не веждаш на терена това което искаш да се случва да напуснеш.Другият вариянт е смяна на някой футболисти начело с регулировчика.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
- Пловдив1926
- Контакти:
За легендите или добро или нищо, за това по-добре нищо. Успех в бъдещата му професионална реализация.
Дано намерим нов треньор. Следващите 2 мача ще е Пашев, да видим кой ще измъдрят.
Дано намерим нов треньор. Следващите 2 мача ще е Пашев, да видим кой ще измъдрят.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]