Локомотив е вечен!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Локомотив е вечен!

Мнениеот smurfcho » 28 мар 2015 10:50

Футболистите на Локомотив подновиха тренировки. Много неща се изписаха в различни групи и форуми последните няколко дни. Нека обаче вместо да нападаме този или онзи, всеки от нас си зададе въпроса: "Какво направих аз, за да не се стига дотук?" ...
Много хора нападат футболистите, че били обещали да играят за без пари. А НИЕ НЕ ОБЕЩАХМЕ ЛИ ДА ГИ ПОДКРЕПЯМЕ, ДОРИ И ДА ГУБИМ И ДА ИЗПАДНЕМ!?!?!? ОБЕЩАХМЕ ЛИ НА РЪКОВОДСТВОТО ДА ПОМАГАМЕ С КАКВОТО И КОЛКОТО МОЖЕМ?!?!?
Истината е, че клубът има нужда от нашата помощ /финансова и морална/ ПОСТОЯННО, а не еднократно. Нека всеки сам за себе си да прецени, как може да помага на любимият си отбор, който ако сте забравили в момента е НАШ!
"Аз подкрепям каузата Локомотив Пловдив" подема една инициатива - нека всички, които ги боли от случващото се в клуба да се абонират и да даряват по 2 лв./месечно за Локомотив Пловдив. Също така можем да помогнем на клуба ни чрез новите механизми, които предлага DMSBG, а именно чрез EPAY и виртуален ПОС терминал на ОББ. Повече информация може да прочетете тук: https://dmsbg.com/mehanizmi-za-daryavane/#sms . Сума, която почти всички можем да си позволим и така ще гарантираме на ръководството някакъв постоянен приход. Призоваваме всички хора, както и другите фен-страници на клуба, които имат много по-голяма трибуна, да споделят и да се включат в инициативата. Ако ние феновете не спасим Локомотив, няма кой друг да го направи.
Заедно сме преживяли много трудни моменти, ще преживеем и този... ЛОКОМОТИВ Е ВЕЧЕН!

Изображение
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
Remi Gaillard
Контакти:

Re: ЛОКОМОТИВ Е ВЕЧЕН!

Мнениеот Remi Gaillard » 28 мар 2015 12:40

Опитват се хората помагат.... тъпото е че от тези 2 лв, 34 ст. са ДДС, поне още толкова са за оператора и до клуба я отиде лев я не.... според мен феновете трабва да "даравят" на клуба чрез билети... на мач примерно Локо - Хасково - ако има 5000 човека - тогава ще се получат работите.... така даравайте бе хора.... казвам го и за ЦСКА и Левски и ние.....
Майката на Иванчо му дава 50 стотинки за закуска и той ги изял...

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 28 мар 2015 13:22

Remi Gaillard написа:Опитват се хората помагат.... тъпото е че от тези 2 лв, 34 ст. са ДДС, поне още толкова са за оператора и до клуба я отиде лев я не.... според мен феновете трабва да "даравят" на клуба чрез билети... на мач примерно Локо - Хасково - ако има 5000 човека - тогава ще се получат работите.... така даравайте бе хора.... казвам го и за ЦСКА и Левски и ние.....

Принципно си прав и именно това е идеята на нашето ръководство,......и на всички останали големи клубове, които опряха предимно до помощта на феновете си.
Въпроса е, възможно ли е това с оглед на продукта, който ни поднася футбола в държавата ни и въобще апатията, която е обвзела населението от години насам :?:
Стадиона е мястото, където по-голямата част от феновете отиват, за да се разнообразят с нещо позитивно и да видят любимия си отбор такъв, какъвто искат! Всеки иска да види борбена игра, себераздаване и дух в играта на футболистите.
Колко отбора у нас могат да сторят това за феновете си :?:

Така беше и при нас до нова година, но безперспективноста ни докара до тук! Респективно и до празните стадиони!
Хората у нас в момента имат куп проблеми за решаване, камо ли всяка седмица да ходят на стадиона и да дват своите 5,7 или 10 лева, само за да помогнат на любимия си клуб?! Със сигурност всеки фен иска, но едва ли всеки може?!

NAPOLI_86
Контакти:

Мнениеот NAPOLI_86 » 28 мар 2015 14:32

За това цените на билетите трябва да се намалят,а не да се вдигат както беше на мача с Ботев.И деня на легендата който пропадна пак по 7 лв. и колко хора ще ги дадат...,за мен това са грешки на ръководството,но не ги виня защото и те се чудят от къде некой лев да влезне в касата.

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 28 мар 2015 16:32

Аз лично ще го споделя! Важното в случая са не толкова 2-та лева, колкото готовността на повече хора да помагат! Така показваме на ръководството, че сме зад тях. Естествено не всички смятат така, но колкото повече хора го направим ,толкова е по-голям шанса да успеем да ги убедим, че сме на прав път!
P.S. Дано повече хора мислят, като мен. Наистина е време да спрем да се обвиняваме, а да започнем да търсим решение.

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 28 мар 2015 17:10

Решение се търси от хора способни да го намерят.Решение трябваше да се търси от лятото до сега .Когато падаш от десетия етаж не търсиш решение а трябва да си го търсил когато си решил да ходиш по парапета.Ако някой ти е обещал да те държи за гащите да не паднеш е трябвало да предвидиш ,че може да те излъже и да се подсигуриш с парашут или въже или каквото е там.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 29 мар 2015 00:57

puf-paf написа:Решение се търси от хора способни да го намерят.Решение трябваше да се търси от лятото до сега .Когато падаш от десетия етаж не търсиш решение а трябва да си го търсил когато си решил да ходиш по парапета.Ако някой ти е обещал да те държи за гащите да не паднеш е трябвало да предвидиш ,че може да те излъже и да се подсигуриш с парашут или въже или каквото е там.

Не знам дали осъзнаваш, ама този който трябваше да "те държи за гащите да не паднеш" сме ние феновете ...

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Локомотив е вечен!

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 29 мар 2015 06:29

Аз съм от поколението което викаше на вашият отбор ,,наШто локо''.До 1999г в дъжда срещу Шумен.Един съвет.Намалете цените,ограничете крайните фракции,особенно на Тишо Фаталния и приемете всичките си фенове.Запознати знаят за какво става въпрос.Трудно някой ще инвестира при вас след като имате случая Коко и Марешки,но ако започнете промяна от себе си ,може би нещо ще се промени.Пиян адвокат,бивш съдия и кебапчия хулиган не могат да управляват клуб.От тримата двама са бивши фенове на Ботев.Лекарят на отбора също.Дори и да работят за благото на отбора,за целта с изключение на лекаря трябват професионалисти,а не декларации,призиви,самонаричания,самопревъзнасяне,които само предизвикват насмешки и усмивки.Вечни са само смърта и данъците.

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 29 мар 2015 09:25

Ivan-LPFC написа:
puf-paf написа:Решение се търси от хора способни да го намерят.Решение трябваше да се търси от лятото до сега .Когато падаш от десетия етаж не търсиш решение а трябва да си го търсил когато си решил да ходиш по парапета.Ако някой ти е обещал да те държи за гащите да не паднеш е трябвало да предвидиш ,че може да те излъже и да се подсигуриш с парашут или въже или каквото е там.

Не знам дали осъзнаваш, ама този който трябваше да "те държи за гащите да не паднеш" сме ние феновете ...

Това феновете да издържат отбор го забрави ,никъде го няма по света,феновете ходят на стадиона като броя им е пропорционален на качеството на продукта на терена .И аз не искам да е така но това са реалностите .А жълтия който раздава съвети да се надява на чичко паричко, щото като дойдат на нашата гара да събират левчета ще го питам.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 29 мар 2015 15:47

puf-paf написа:
Ivan-LPFC написа:

Това феновете да издържат отбор го забрави ,никъде го няма по света,феновете ходят на стадиона като броя им е пропорционален на качеството на продукта на терена .И аз не искам да е така но това са реалностите .А жълтия който раздава съвети да се надява на чичко паричко, щото като дойдат на нашата гара да събират левчета ще го питам.

Ние никога няма да сме на вашата гара.Вие сте превозно средтво на релси по съветски образец,събирачо на бяло-черна техника.Ти беше ли под плаката ,,Коко сбъдва мечти''.Или чоплеше семки в ,,малката Италия''.Събирате левчета за да изкарате заплатите на Нежния,адвоката,почетният президент и рефера,а футбалерите ви чакат пари.Обясни от какво се издържа Нежния,защото аз лично знам.

Върни се в “Локо Пловдив”