Жребият за 1/4-финалите на Купата на България ще се тегли от 11:00 часа в парк-хотел "Витоша". Може да го проследите на живо в Gong.bg.
Класиралите се от втория кръг отбори чрез пълен жребий ще определят четири двойки, които ще излъчат крайните победители по системата на отстраняването в две футболни срещи.
Седем отбора са вече известни, а последия четвъртфиналист ще определят отборите на Берое и Лудогорец в две срещи при разменено гостуване на 15 и 22 февруари 2015 г.
Седемте отбора, които са си осигурили участие в следващата фаза на турнира са: Левски, Черно море, Локомотив Пловдив, Локомотив Горна Оряховица, Локомотив София, Литекс и Хасково.
http://gong.bg/bg-football/kupa-na-bulg ... iia-309269
Купа на България - жребий за 1/4 финалите - коментари
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България - жребий за 1/4 финалите - коментари
Ех колко яко беше, дано месец май пак се повторят тези велики моменти с един черно-бял финал в Бургас
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-6THXf2TfLA[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-6THXf2TfLA[/youtube]

Който и да ни се падне ще имаме шанс само при намиране на нов спонсор/собственик. А и не е ясно перуките дали няма да се натегнат на УЕФА с някое безумно наказание, ако наистина има данни за простотиите на санданския. Все пак Марек ги глобиха 10 000 лв. за съмнение.
От Марек до Локомотив Пловдив разликата е от земята до небето. Нас не могат и няма да ни закачат, защото знаят кои сме като публика и клуб, и знаят какво може да им се случи. Колкото до спонсора, не мисля че Хасково или Локо Горна имат спонсор, но въпреки това продължават борбата за Купата. Ние не трябва да се отказваме в никакъв случай, трябва да се борим и да се опитаме да стигнем до край. В България не се иска кой знае какво като средства и потенциал, за да се стигне до един финал за Купа при един добър жребий(спомням си наскоро Черноморец Поморие играха финал). Аз лично си мисля, че само срещу Лудогорец нямаме шанс. Който от останалите ни се падне имаме реални шансове за класиране на полуфинал, а там както знаем всичко вече може да се случи, защото нашата публика може да изиграе огромна роля в такъв момент. Дано имаме късмет след малко при жребия...

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/4-ФИНАЛИ:
Литекс - Берое/Лудогорец
Черно море - Локомотив (Горна Оряховица)
Локомотив (Пловдив) - Локомотив (София)
"Левски" - Хасково
Литекс - Берое/Лудогорец
Черно море - Локомотив (Горна Оряховица)
Локомотив (Пловдив) - Локомотив (София)
"Левски" - Хасково

percival написа:Знам само ,че "лилавите"ще се паднат с Локо Го или Локо Сф ,та да им е сигурно преминаването
Победителя от Л-Берое срещу Литекс
"Лилавите" ги остави, кажи вие с кой ще се паднете, че да не е сигурно отпадането ви?
terata написа:percival написа:Знам само ,че "лилавите"ще се паднат с Локо Го или Локо Сф ,та да им е сигурно преминаването
"Лилавите" ги остави, кажи вие с кой ще се паднете, че да не е сигурно отпадането ви?
Пич ние играхме и отпаднахме ,това не пречи да коментирам ОЧЕВАДНОТО

Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не можем да се оплачем от жребия. Можеше и по-зле да е. За мен по-важен е въпросът с намирането на спонсор. Дано се случи скоро и да е качествен... Относно купата, тези мачове са голяма емоция. С най-голямо удоволствие ще се прибера за 2-3 дни само за да присъствам отново на такъв.
- Пловдив1926
- Контакти:
Добре е, имаме реален шанс да играем пак финал.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
percival написа:terata написа:percival написа:Знам само ,че "лилавите"ще се паднат с Локо Го или Локо Сф ,та да им е сигурно преминаването
Пич ние играхме и отпаднахме ,това не пречи да коментирам ОЧЕВАДНОТОПа и нека вземете нещо ,че хептен се свършихте вече ,никакви ви няма ,ни по стадиони ,ни по сайтовете
Ми "очевадно" щяхме да се падаме с Локо ГО или Локо Сф, че да ни е сигурно продължаването. Падна се обаче Хасково, обаче и този избор явно е "очеваден" и нареден в очите на изтерзаните красноармейци съзиращи конспирации и директиви навсякъде. "Очевидно" и Ботев щяха да ни лягат миналия сезон за Купата, Берое и те на финала, който завърши 3:3 и биха с дузпи и те "очевадно" щяха да полягат и т.н. Та след всички "очевадни" глупости един нормален човек с поне малко мозък в главата си, би се засрамил от щуротиите, които плямпа наляво и надясно, но пък как да стане от индивид, чиято куха кратуна му служи само за да пази равновесие.
ПП: Очевадно е, че Левски продължава и дано се срещнем с Локо Пд на финала.