Фенове и цялата школа на Локо Пд събират пластмасови капачки

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Фенове и цялата школа на Локо Пд събират пластмасови капачки

Мнениеот smurfcho » 21 ное 2014 19:25

Феновете, детско-юношеската школа на "Локомотив" Пловдив и училище "Георги Бенковски" събират пластмасови капачки, за да дарят частица надежда на хора в неравностойно положение. Школата и училището ще дарят по една инвалидна количка на хора, които нямат възможност да закупят такава. Фенът на "Локомотив" Тихомир Ганев в партньорство с чуждестранна фирма вече са дарили няколко до момента. Повече за инициативата може да видите в клипа:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=J5haFgX6El8#t=387[/youtube]
Последна промяна от smurfcho на 21 ное 2014 19:37, променено общо 1 път.
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Фенове и цялата школа на Локо Пд събират пласмасови капачки

Мнениеот Пловдив1926 » 21 ное 2014 19:26

Левски също правиха подобна акция, така и така се махат капачките от полицията на входа - да се хвърлят в чували и да ходят за благотворителност.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

БПФК
Контакти:

Re: Фенове и цялата школа на Локо Пд събират пластмасови капачки

Мнениеот БПФК » 21 ное 2014 19:48

smurfcho написа:.......... ще дарят по една инвалидна количка на хора, които нямат възможност да закупят такава................

Това е едно от малкото неща което се осигурява безплатно на инвалидите от държавата! ;)
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 21 ное 2014 19:51

Браво Тише! Нямаш дар слово брат, но всичко казано от теб е толкова чисто , че дар словото няма смисъл в случая! Дори така звучи още по-автентично!
Страхотна инициатива :!:

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 21 ное 2014 20:28

БПФК написа:
smurfcho написа:.......... ще дарят по една инвалидна количка на хора, които нямат възможност да закупят такава................

Това е едно от малкото неща което се осигурява безплатно на инвалидите от държавата! ;)

Така ли? Я тогава обясни, какви са критериите за получаване на такава количка, през какви перипетии трябва да минеш, за да я получиш и колко от тези, на които се полага инвалидна количка, се предоставя такава от държавата :?: Аз знам отговора от личен опит! Я да видим, какво ще измъти пълната ти с комплекси кратуна :?:

......Към такива инициативи всеки трябва да се отнася с уважение независимо, кой ги прави! Жълт, син или зелен!

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 21 ное 2014 20:31

fire написа:
БПФК написа:

Така ли? Я тогава обясни, какви са критериите за получаване на такава количка и колко от тези, на които се полага инвалидна количка, се предоставя такава от държавата :?: Аз знам отговора от личен опит! Я да видим, какво ще измъти пълната ти с комплекси кратуна :?:

......Към такива инициативи всеки трябва да се отнася с уважение независимо, кой ги прави! Жълт, син или зелен!

Друго си е да омаловажиш една грандиозна постъпка, само и само защото буфИрите са инициатори...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 21 ное 2014 20:53

Тишо,адски горд съм от такива Хора,като тебе!
Браво братле!

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 21 ное 2014 21:11

fire написа:
БПФК написа:

Така ли? Я тогава обясни, какви са критериите за получаване на такава количка, през какви перипетии трябва да минеш, за да я получиш и колко от тези, на които се полага инвалидна количка, се предоставя такава от държавата :?: Аз знам отговора от личен опит! Я да видим, какво ще измъти пълната ти с комплекси кратуна :?:

Точно така! Казвам го защото съм повече от запознат с темата. Именно заради корупцията сред лекарите на хората които се нуждаят от такива изделия им се дава дори повече от това от което имат нужда, а комисионните потъват в лекарските джобове и комисии!
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 ное 2014 21:15

Едно голямо БРАВО.Всичко възможно трябва да се прави за да се помогне на клуба. :idea:

Върни се в “Локо Пловдив”