Локомотив Пловдив вече не се управлява от Коко Динев, това научи ексклузивно TribunaPlovdiv.bg.
По информация на нашата медия акциите са предадени на представители на феновете. Това се е случило днес между тях и вече бившия президент на Локомотив клуба Коко Динев.
Както е известно феновете на Локо Пловдив протестираха цяла година срещу управлението на Константин Динев и неспирно искаха той да напусне отбора. Акциите досега се държаха от Светослав Мушанов, който е шофьор на Динев.
Е най-накрая!!! Дано да е вярно!
Пловдив празнува...Коко Динев върна акциите на клуба
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Динев напусна Локомотив, акциите са в ръцете на феновете
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
Пловдив празнува...Коко Динев върна акциите на клуба
След проведената днес среща между феновете на Локомотив Пловдив и Константин Динев, която се състоя в София, се разбра, че на нея е решено досегашният собственик да прехвърли акциите на клуба на привържениците на „черно-белите“. Те ще поемат управлението на клуба.
Самото технологично прехвърляне на акциите изисква време, което ще бъде нужно и за да предаде Константин Динев властта на новите собственици на акции. Очаква се новият старши треньор на отбора да бъде Неделчо Матушев, който преди години бе начело на Локомотив и при управлението на Коко Динев.
Очаквайте още подробности!
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/koko ... ete-286862
Самото технологично прехвърляне на акциите изисква време, което ще бъде нужно и за да предаде Константин Динев властта на новите собственици на акции. Очаква се новият старши треньор на отбора да бъде Неделчо Матушев, който преди години бе начело на Локомотив и при управлението на Коко Динев.
Очаквайте още подробности!
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/koko ... ete-286862

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Динев напусна Локомотив, акциите са в ръцете на феновете
plovdiv_chernobql написа:Локомотив Пловдив вече не се управлява от Коко Динев, това научи ексклузивно TribunaPlovdiv.bg.
По информация на нашата медия акциите са предадени на представители на феновете. Това се е случило днес между тях и вече бившия президент на Локомотив клуба Коко Динев.
Както е известно феновете на Локо Пловдив протестираха цяла година срещу управлението на Константин Динев и неспирно искаха той да напусне отбора. Акциите досега се държаха от Светослав Мушанов, който е шофьор на Динев.
Е най-накрая!!! Дано да е вярно!
Вярно е.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Дано да е окончателно ... САМО НАПРЕД И НАГОРЕ ОТТУК НАТАТЪК!!! САМО ЛОКО !!!!!!!!
ПЛОВДИВ Е ... https://www.youtube.com/watch?v=GPA1t7Ank6c !!!
- Черният козел
- Контакти:
Re: Пловдив празнува...Коко Динев върна акциите на клуба
Браво,честито !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Ivan-LPFC написа:Дано да е окончателно ... САМО НАПРЕД И НАГОРЕ ОТТУК НАТАТЪК!!! САМО ЛОКО !!!!!!!!
На печелившите - честито

Абе да не ви плаша, но се насочвате към групите. Трудно ми е да си представя, как ще успявате да се издържате. Успех!
Победихме.
Много съм благодарен на хората, които рискуваха всичко и изпълниха със смисъл песента "за Локо Пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре за миг не ще те предаде!" Благодарение на хора като вас ходих с такъв кеф на мачовете в Б група и исках да бъда част от това семейство!
Много съм благодарен на хората, които рискуваха всичко и изпълниха със смисъл песента "за Локо Пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре за миг не ще те предаде!" Благодарение на хора като вас ходих с такъв кеф на мачовете в Б група и исках да бъда част от това семейство!

какво нещо е животът? Миналата есен подуене се кефеше на милиони, спонсори, власт, а ЦСКА мизерстваше, сега плочата се обърна, или поне везната е равна. Същото и в Пловдив до преди дни, едните в екстаз, сега са на въглища и праз. 

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
- Red Warrior
- Контакти:
И сега въпроса е "Кой"?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост