Христо Бонев: Оптимист съм за бъдещето на Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Христо Бонев: Оптимист съм за бъдещето на Локо Пд

Мнениеот kubik » 06 юни 2014 20:27

Новина от преди няколко дни.Бонев за Коко ли е имал предвид,че е оптимист и ни е разигравал или е имало друг кандидат все пак.Време е да каже истината 8-)

В Локомотив Пд очакват със затаен дъх положително развитие около бъдещето на клуба. Сега нещата са на автопилот, след като собственикът Константин Динев изрази готовност да продаде черно-белите. Както „7 дни спорт“ разкри, бизнесменът от Сандански претендира за 350 000 евро за акциите си, но бъдещият финансов благодетел ще наследи и дълговете на клуба. Към момента цари затишие, като хората, търсещи решение, запазват пълно мълчание около евентуалната смяна на собствеността на Локо Пд.

„Оптимист съм за бъдещето на Локо Пд”, обяви лаконично пред „7 дни спорт“ почетният президент Христо Бонев.
Зума допълни, че все още не се е срещал с Коко Динев, който му се обади да го покани на среща, за да се изясни бъдещето на смърфовете. Хазартният бос не е определил точна дата за обсъждането на ситуацията.

http://www.tribunaplovdiv.bg/%D1%85%D1% ... %82%D0%BE/
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Re: Христо Бонев: Оптимист съм за бъдещето на Локо Пд

Мнениеот smurfcho » 06 юни 2014 22:38

Факта е, че Дилянчо ни иска дори без да отиваме в В група и да пишем деклации до майка му добрата стопанка, но и дума не дава да се издума по този въпрос на Лаута... Как може да сте толкожа жалки и да подхващате тази тема...
Заместник-министърът на извънредните ситуации от квотата на ДПС Делян Пеевски беше разкрит официално като мистериозния преговарящ за купуването на пловдивския "Ботев
http://www.dnevnik.bg/sport/2008/12/22/ ... riasht_za/
Феновете на Ботев пак се примолиха на Ирена Кръстева
http://www.sportal.bg/news.php?news=164516
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 06 юни 2014 23:32

Няма кой да позволи на Коко да си разиграва коня на Лаута. Ние да не сме като ония бездушници от Кънчова поляна, дето търпяха Командоса повече от 10 години :idea:
Изображение

ЗМЕЙ
Контакти:

Мнениеот ЗМЕЙ » 07 юни 2014 10:10

Жълт, много е модерно да си миете ръцете с Локомотив Пловдив, но първо - тези, които го правят, много скоро ще им изсъхнат кунките и второ - и вие сте в списъка с черното тото. Ами 1:7 - молете се разследващите да не се сетят и за този мач!!!!!

Върни се в “Локо Пловдив”