Поредната порция лъжи от Коко Динев...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Поредната порция лъжи от Коко Динев...
http://plovdivderby.com/posledni-novini ... chera.html За човек живял 35 години в Англия има меко казано смешен английски и най-интересното в 3;29 преводачката пита на чист български " може ли само да повторите"...Този същия човек много наподобява по маниерите си Костадин Славов...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
-
Re: Поредната порция лъжи от Коко Динев...
Коко е великан.
Феновете на Локо да попитат Методи Стойнев защо е бил на мача Вихрен - Сливнишки герой тази неделя.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
http://plovdivderby.com/posledni-novini ... chera.html
От 0:13 до 0:20 на клипа Коко явно знае къде е ключа за бараката:
"Вие знаете, че аз съм човек, който може да се оправи с тех..."
Да бате Коко, срещу 50 кинта на калпак наистина ще се оправите с тех! Добре е че сте го разбрали! Или вие си го знаете, ама не ви се дават пари за ненужни неща, както бе казал предния президент...
От 0:13 до 0:20 на клипа Коко явно знае къде е ключа за бараката:
"Вие знаете, че аз съм човек, който може да се оправи с тех..."
Да бате Коко, срещу 50 кинта на калпак наистина ще се оправите с тех! Добре е че сте го разбрали! Или вие си го знаете, ама не ви се дават пари за ненужни неща, както бе казал предния президент...
Гагарин Обича Локо написа:Аха така значи има 10 турски мнения и 2 на фенове на Локото и вие тях триете. Ми кур за тоя смешен форум и смешните му модератори ! Аре вдивия!
Смърт за всички жълти формуни мишоци !
Смърт за жалтити
bnboris0v написа:Гагарин Обича Локо написа:Аха така значи има 10 турски мнения и 2 на фенове на Локото и вие тях триете. Ми кур за тоя смешен форум и смешните му модератори ! Аре вдивия!
Смърт за всички жълти формуни мишоци !
Смърт за жалтити
Виж как знаеш! Само си забравил и на турската партия зад жАлтити да пожелаеш смърт

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

-
- Контакти:
Феновете на Ботев повтарят като папагали, че не ги интересувало отбора на Локомотив обаче само в нашия форум висят и по цял ден хейтват.
Victoria Concordia Crescit
-
- Контакти:
Жълти приятели, вместо да се интересувате само от Локо вижте вашия отбор ! В момента сте един от най-силните отбори в България и за втора поредна година ще играете в Лига Европа, а вие още продължавате да киснете във форума на Локо и да злобеете. Успех в ЛЕ ! 

Victoria Concordia Crescit
Arsenal_Loko_Plovdiv написа:Жълти приятели, вместо да се интересувате само от Локо вижте вашия отбор ! В момента сте един от най-силните отбори в България и за втора поредна година ще играете в Лига Европа, а вие още продължавате да киснете във форума на Локо и да злобеете. Успех в ЛЕ !
Това са двама или трима сбъркани "фена" на Ботев с по още два или три акаунта и просто им доставя кеф да дразнят останалите. На такива им викат тролове.
Динев много олеква, ако има накъде повече. Точно копие на Христолов, той също им даваше празни обещания на нашите приятели и те го търпяха години наред. Надявам се да имаме повечко акъл и да го изнесем тоя от Пловдив. Стана му горещо на дебелия гъз и започна да събира разни особняци зад гърба си. Можел да се справи с "тех". Тия 20-30 човека за които говори много бързо ще набъбнат до по сериозно число и тогава ще го видим какви ще ги върши. Да се изнася докато може без последствия, че колкото по-късно, толкова по-зле за нас, но и за него.
БФС защо мълчи 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !