Камбуров: Обичам Локо Пловдив, но ще напусна

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Камбуров: Обичам Локо Пловдив, но ще напусна

Мнениеот крАСАВци » 05 апр 2014 19:37

Голямата звезда на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров ще си тръгне след края на сезона. Това обяви самият той след мача с Лудогорец, завършил 1:1.

Таранът беше в основата на попадението за "смърфовете", тъй като след негов пряк свободен удар Йордан Минев си отбеляза автогол.

"Договорът ми изтича през лятото и със сигурност ще напусна, дори да ми предложат да преподпиша. Решил съм го още преди месец.

Причините за това са няколко, но ще ги запазя за себе си. Не мога да остана на "Лаута" при това, което се случва в момента", сподели Камбуров.

Преди време се заговори, че той ще се завърне в ЦСКА, където играта през пролетта на миналия сезон. Засега обаче нападателят твърди, че няма оферти.

"Нямам никакви оферти и дори изобщо да не ме искат през лятото, няма да остана тук. ЦСКА пък е най-малкият възможен вариант, стига спекулации.

Аз обичам Локомотив и исках да завърша кариерата си тук, но ще напусна. Нямам финансови претенции, тази седмица си получих всичко дължимо", сподели още Камбуров.

Той остана недоволен и от малкото публика в двубоя с Лудогорец. На "Лаута" едва ли имаше повече от 1000 души.

"Много години съм играл тук и никога не е било така. Не знам какви са проблемите между фенове и ръководството, но за тим като Локомотив това не е нормално. Хората стават все по-малко по трибуните и това е най-жалкото", заяви още Камбуров.

Чест му прави на Марто, че си ги казва нещата такива каквито са! Единствения играч, който и веднъж не предаде райето! Иначе с ЦСКА може би ще има още по-малко хора. Мача за сезона ни като публика ще е този на 19-ти с Ботев. Стягайте се за тогава.

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Re: Камбуров: Обичам Локо Пловдив, но ще напусна

Мнениеот puf-paf » 05 апр 2014 19:43

Марто, добри неща си казал но знаеш какви са проблемите за феновете много добре.Предполагам са същите заради които ще напуснеш и си прав да го направиш,но ние няма къде да отиваме освен да пазим клуба си.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 апр 2014 19:48

El Commandante написа:"Обичам Локо,но ЦСКА си е ЦСКА....."

Какво невярно има ? Другите отбори са си други отбори, но ЦСКА си е ЦСКА :).

maikiskolichki
Контакти:

Мнениеот maikiskolichki » 05 апр 2014 19:53

Резонно решение на Камбуров, но да не се държи така, сякаш ние сме виновни. Много добре знае защо не присъстваме на мачовете. Разочарова ме с тва изказване.

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 05 апр 2014 20:00

Камбуров е един от най-голямите мъжкари в първенството ни заслужава само поздравления за всичко което е постигнал.Вземете напишете нещо в негова подкрепа,все пак той е лицето на Локомотив.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
bnboris0v

Мнениеот bnboris0v » 05 апр 2014 20:00

Не знам какви са проблемите между фенове и ръководството, но за тим като Локомотив това не е нормално. Хората стават все по-малко по трибуните и това е най-жалкото", заяви още Камбуров.

Незнае какви са проблемите между фенове и ръководството :o наистина ли !? :mrgreen:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 апр 2014 20:18

Мартин е Голям! Винаги съм го уважавал.Пожелавам му успех!
П.П.поздравления за силният мач днес.Така се прави адаши!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
MAPUKU
Контакти:

Мнениеот MAPUKU » 05 апр 2014 20:22

Камбуров играе. Много ще кажат че си бил нанизал головете тоя сезон във вратите на отбори от втората седмица, ама това е само суха статистика. Дори на тия години е най-качествения нападател в първенството.

GAVAO
Контакти:

Мнениеот GAVAO » 05 апр 2014 20:27

MAPUKU написа:Камбуров играе. Много ще кажат че си бил нанизал головете тоя сезон във вратите на отбори от втората седмица, ама това е само суха статистика. Дори на тия години е най-качествения нападател в първенството.

Да те питам-головете на един играч само срещу първите 3 отбора ли трябва да се зачитат за да е мокра стастистиката?
Последна промяна от GAVAO на 05 апр 2014 20:28, променено общо 1 път.

Върни се в “Локо Пловдив”