Полицията в Пловдив предотврати сериозен инцидент на стадион „Локомотив“. В 18:30 часа днес на „Лаута“ се събраха около стотина фена на „смърфовете“, които искаха да изразят позиция относно отстраняването на Административния директор на клуба Атанас Узунов.
В района на стадиона имаше и засилено полицейско присъствие. Напрежението ескалира малко след 19 часа, когато на „Лаута“ пристигна финансовият директор Деян Станев в компанията на три здрави момчета. Още при слизането си от автомобила, бодигардовете на Станев се насочиха към един от феновете и започнаха да го дърпат към превозното средство. Привържениците се опитаха да се противопоставят, като това доведе до суматоха. Само светкавичната реакция на полицаите предотврати по-сериозен инцидент. Един от униформените успя да изземе пистолет от ръката на единия от охранителите, който бе арестуван и отведен в близкото полицейско управление.
Междувременно представители на различните фен-фракции и финансовия директор се оттеглиха на разговор в залата за пресконференции на стадиона. На излизане, участвалите в срещата фенове, казаха, че утре ще отразят своята позиция в специална декларация.
Динев и слугите му вън от Локомотив!
Слуга на Динев насочи пистолет срещу феновете на Локо
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Слуга на Динев насочи пистолет срещу феновете на Локо
И аз току-що прочетох новината.. Някой знае ли повече подробности за случилото се?
- child in time
- Контакти:
RedeviL написа:И аз току-що прочетох новината.. Някой знае ли повече подробности за случилото се?
Дойдоха две едри момчета от бандата на Робин Худ , единия извади пищов срещу феновете, полицията се намеси и това е!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Вижте Кеворк Каспарян

този фен на Локо. Пловдив е един от организаторите на протестите на "футболните фенове", същия е много близък до младежкото БСП и до русофилски организации(чистеше с кореселин ПСА)!
същия Кеворк беше един от хората които нападнаха "Ранобудните студенти" заедно с мутри от младежкото БСП! вижте видеото:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OpLbm9wFdw0[/youtube]
Въпроса ми е, този активист на БСП ли е изкаран от Наско Узунов на протест? нещо нещата не се връзват, прилича ми на активно мероприятие и НАБЕЖДАВАНЕ!

този фен на Локо. Пловдив е един от организаторите на протестите на "футболните фенове", същия е много близък до младежкото БСП и до русофилски организации(чистеше с кореселин ПСА)!
същия Кеворк беше един от хората които нападнаха "Ранобудните студенти" заедно с мутри от младежкото БСП! вижте видеото:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OpLbm9wFdw0[/youtube]
Въпроса ми е, този активист на БСП ли е изкаран от Наско Узунов на протест? нещо нещата не се връзват, прилича ми на активно мероприятие и НАБЕЖДАВАНЕ!
Последна промяна от DANS на 07 мар 2014 23:25, променено общо 3 пъти.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

child in time написа:RedeviL написа:И аз току-що прочетох новината.. Някой знае ли повече подробности за случилото се?
Дойдоха две едри момчета от бандата на Робин Худ , единия извади пищов срещу феновете, полицията се намеси и това е!
Явно някои хора още си мислят, че живеят във времената на мутрите.. Каква е била причината за тези дразги или не се знае?
- child in time
- Контакти:
RedeviL написа:child in time написа:RedeviL написа:И аз току-що прочетох новината.. Някой знае ли повече подробности за случилото се?
Явно някои хора още си мислят, че живеят във времената на мутрите.. Каква е била причината за тези дразги или не се знае?
Пич беше ли там? Тия които се появиха бяха два огромни гардероба , точно като извадени от книгите на Х. Калчев! Дразги? Няма такова нещо , събраха се феновете и поискаха някой ръководен кадър да обясни тая свинщина с декларацията! И "героите" пристигнаха ...
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

child in time написа:RedeviL написа:child in time написа:RedeviL написа:И аз току-що прочетох новината.. Някой знае ли повече подробности за случилото се?
Пич беше ли там? Тия които се появиха бяха два огромни гардероба , точно като извадени от книгите на Х. Калчев! Дразги? Няма такова нещо , събраха се феновете и поискаха някой ръководен кадър да обясни тая свинщина с декларацията! И "героите" пристигнаха ...
Нещо май не ме разбра какво имах предвид.. Както и да е! Лека вечер!
Аз смятам, че това с пистолета се преекспонира. Добре, че феновете са проявили разум и не се е стигнало до по-сериозен инцидент.
За нас сега най-важно е да установим кой стои зад безобразното съобщение в сайта, че благодарение на законно избраната власт в лицето на ДПС живота ни се подобрява. И да си събира багажа, защото за човек написал подобна простотия няма място в Локомотив.
За мен лично тези събития се явяват като отзвук от протестите срещу исканията на мюфтийството и погрома над джамията. Така наречената похвала от ДПС си е чиста провокация. ДПС обичат да се заиграват с темата за "етническият мир" и как те го поддържат. Няма такова нещо. По-скоро все по открито насаждат етническо напрежение.
Аз вярвам, че между феновете на Локомотив Пловдив има достатъчно разумни хора, които да прозрат какво се случва, и да не се поддаваме на провокации.
За нас сега най-важно е да установим кой стои зад безобразното съобщение в сайта, че благодарение на законно избраната власт в лицето на ДПС живота ни се подобрява. И да си събира багажа, защото за човек написал подобна простотия няма място в Локомотив.
За мен лично тези събития се явяват като отзвук от протестите срещу исканията на мюфтийството и погрома над джамията. Така наречената похвала от ДПС си е чиста провокация. ДПС обичат да се заиграват с темата за "етническият мир" и как те го поддържат. Няма такова нещо. По-скоро все по открито насаждат етническо напрежение.
Аз вярвам, че между феновете на Локомотив Пловдив има достатъчно разумни хора, които да прозрат какво се случва, и да не се поддаваме на провокации.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Балкански Орел
- Контакти:
Той и волен ходеше с някакво пищовче, а медиите изкараха заглавия от сорта на "Волен Сидеров влиза въоражен в парламента и заплаши протестиращите".На медии не вярвам.
Балкански Орел написа:Той и волен ходеше с някакво пищовче, а медиите изкарах заглавия от сорта на "Волен Сидеров влиза въоражен в парламента и заплаши протестиращите".На медии не вярвам.
Ами аз бях там и говното наистина изкара пистолет. Гнусна паплач докарана от Динев. Ще видим утре какво ще кажат нашите на пресконференцията, дано започнем наистина някакви действия против свинята от сандански и не си останем с поредната декларация.