ДО ВСИЧКИ ФЕНОВЕ.....

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

ДО ВСИЧКИ ФЕНОВЕ.....

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 14 юни 2009 23:14

Обръщам се към всички фенове от цялата страна.Сега видяхте ли ,колко струват жълтите,няма форум в ,който да не псуват и обиждат,като хамали.Никъде по света не съм чул фенове на един отбор да се отказват от него заради президента,на мене също не ми харесва нашата Галя, ама си потдържам отбора.Ето това е една от разликите между двата отбора,на Кънчова поляна има нещо сбъркано ,нещо като в селското стопанство а те са аграрни мишки и затова се въртят в омагьосан кръг.Винаги другите немогат да им разберат идеята ,а според мен идеята е да се подкрепя отбора точно в такива трудни моменти.Никой президент не е по голям от клуба ама някй искат Абрамович и тогава май ще станат фенове ей това е смешното ,лошото е ,че не виждат светлина в тунела ,Митко си е жив и здрав Крумово също а хегемонията ще продължи още дълги години със или без Г. Т.Така,че ревльовци в жълто можете да псувате на воля и да се залъгвате,че някой ви слуша вие не сте фенове а интерисчии.

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Re: ДО ВСИЧКИ ФЕНОВЕ.....

Мнениеот alive1912 » 14 юни 2009 23:21

LOKO_PD_FAN написа:Обръщам се към всички фенове от цялата страна.Сега видяхте ли ,колко струват жълтите,няма форум в ,който да не псуват и обиждат,като хамали.Никъде по света не съм чул фенове на един отбор да се отказват от него заради президента,на мене също не ми харесва нашата Галя, ама си потдържам отбора.Ето това е една от разликите между двата отбора,на Кънчова поляна има нещо сбъркано ,нещо като в селското стопанство а те са аграрни мишки и затова се въртят в омагьосан кръг.Винаги другите немогат да им разберат идеята ,а според мен идеята е да се подкрепя отбора точно в такива трудни моменти.Никой президент не е по голям от клуба ама някй искат Абрамович и тогава май ще станат фенове ей това е смешното ,лошото е ,че не виждат светлина в тунела ,Митко си е жив и здрав Крумово също а хегемонията ще продължи още дълги години със или без Г. Т.Така,че ревльовци в жълто можете да псувате на воля и да се залъгвате,че някой ви слуша вие не сте фенове а интерисчии.

КАКВО ПЛАЧЕШ КАТО НЯКАКВА П***А?НАЛИ НИ БИХТЕ.РАДВАЙТЕ СЕ НА ПОБЕДАТА СИ!ПАК ЖЪЛТИТЕ ВИ ВИНОВНИ.ВЕЧНИТЕ КОМПЛЕКСИ...
Изображение

nasko1912pd
Контакти:

Re: ДО ВСИЧКИ ФЕНОВЕ.....

Мнениеот nasko1912pd » 14 юни 2009 23:27

awe kvo govorite nikade go nqmalo po sveta a viq minaliq ma4 na lauta kade vi bqha napolitanite.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Локо Пловдив”