ЗАВИСТЛИВИ СЪЗДАНИЯ!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
ЗАВИСТЛИВИ СЪЗДАНИЯ!
Мили създания... САМО МОЖЕ ДА СЕ КлАНЯТЕ..... НА КОЛЕНЕЕЕЕ НА КОЛЕНЕЕЕЕ.... ПРЕд ВЕЛИКАТА ПУБЛИКА НА ЛОКОМОТИВ(ПД) 

Re: ЗАВИСТЛИВИ СЪЗДАНИЯ!
ква публика бе
ахахах то мегафона беше по-силен от вас
и гледай само как на головете ви първите 1000-1500 под "таблото" въобще не се радват 

велика публика 5-6000 накрая остана 4000
- Canaries front
- Контакти:
хахаха ,извинявай какво и беше великото на публиката ви-6000 човека ,като при гол сектора до така нареченото табло не се радваше. С тея транспарантчета смешни ли сте велики. СМЕШНИЦИ ,а за хореографията да не говорим -2 чаршафа и 5 цинганета развяват някви малки знаменца като на предизборен митинг. Нещастници уж много викате, а Пепо Пенчев цял мач се чува кво си говори от скамейката.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
Нашите пак ги сажалиха ,но мисля,че класиката им е достатъчна

-
- Контакти:
И на какво трябва да завиждаме.
-Че пеехте нашите песни със закачлив текст /а имаше и 1-2 на цска/.
-Че пееше само тоя с мегафона, а останалите се обаждахте, когато се повтаря "локомотив,локомотив", че лесно се помни.
-Че изкарахте транспаранти в подкрепа на любимеца ви ДХ-С и някакъв комикс.
-Че не си напълнихте сектора дори. А при неутралните, както и винаги, има повече ботевисти.
Разберете, че се мерите с тия от които сте гледали как се прави.
-Че пеехте нашите песни със закачлив текст /а имаше и 1-2 на цска/.
-Че пееше само тоя с мегафона, а останалите се обаждахте, когато се повтаря "локомотив,локомотив", че лесно се помни.
-Че изкарахте транспаранти в подкрепа на любимеца ви ДХ-С и някакъв комикс.
-Че не си напълнихте сектора дори. А при неутралните, както и винаги, има повече ботевисти.
Разберете, че се мерите с тия от които сте гледали как се прави.

We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
- Марти Камбуров
- Контакти:
Моля жалките жълти страхливи фенове да си пишат в темите за собственият отбор ! и 10 души да сме били, пак бяхме повече !
Любовта е черно-бяла!
- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
Казах им на жълтите ,че не е толкова страшно,малко срам два ,три,гола и това е ама те ,напълниха гащите рано,рано .А сега ,кой ква публика имал, ами нашата си беше там а тяхната ,на концерт ли беше?
Като абсолютно неутрален зрител казвам, че днес в град Пловдив имаше само 1 публика, тази на Локомотив! Другата публика, не доказа, че е истинска. Интересно щеше да ми е ако Ботев бяха победили, пак ли на "феновете" им щеше да им е все едно как е завършил мачът...
-
- Контакти:
joro_787 написа:Като абсолютно неутрален зрител казвам, че днес в град Пловдив имаше само 1 публика, тази на Локомотив! Другата публика, не доказа, че е истинска. Интересно щеше да ми е ако Ботев бяха победили, пак ли на "феновете" им щеше да им е все едно как е завършил мачът...
ДА ! Лично за мен нито един , срещу който и да е отбор няма значение , докато лицето ДХ-С има нещо общо с любимия ми Ботев.