Не бойкотирайте папагалите във форума
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- whitesnake
- Контакти:
Не бойкотирайте папагалите във форума
Не ги бойкотирайте! Те имат нужда от повече внимание.Явно освен нас няма кой да ги "снима".Те са велики,те са неповторими,тях никой не ги разбира.Те са толкова възвишени в своята епична няколкомесечна борба със Злото -Селския(за миналото дерби 2-2 нямаше никакви проблеми),че всички трябва да са съгласни с тях.Пичове,дали да ходим на мач утре ? Започвам да се чудя
.Нашия Локо Пд няма да играе срещу техния Ботев.Техния Ботев е друг - този от 80-те години.Иначе не.То и аз искам да се върне 2004 година,даже и 1974,ама няма как.

Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Re: Не бойкотирайте папагалите във форума
Абе, те са от голямото "добро утро" играли са с Барса и Байерн
и сега човек не трябва да ги закача... 

- Yellow major
- Контакти:
Aми много си прав бе пич това не е нашия Ботев, това е една аномалия която скоро ще свърши и тогава пак ще ви ......Дотогава ще разберете ,че вашата Галка е копие на Митьо. А ако ви изсулим утре с тези играчи направо си мислете за Б догодина! Вие сте срам за Пловдив!
Нали правихте нещо като бойкот във форума....пак си проявявате типично селките номера - "едно говорят друго вършат"....жалки паляци 

- Yellow major
- Контакти:
Ние ще сме около стадиона и умната умнико!
- whitesnake
- Контакти:
Yellow major написа:Aми много си прав бе пич това не е нашия Ботев, това е една аномалия която скоро ще свърши и тогава пак ще ви ......Дотогава ще разберете ,че вашата Галка е копие на Митьо. А ако ви изсулим утре с тези играчи направо си мислете за Б догодина! Вие сте срам за Пловдив!
Ако ни изсулите утре,няма проблем, пич.Значи сте били по-добри и тва е.От толкова мачове една победа или загуба повече,или по-малко няма значение.Аз,за разлика от някои други съм реалист, квото е -това е.Ще има и следващ мач.Това е положението.За Галка ние си знаем.Може някой ден и ние да сме като вас,но това няма да е причина да не ида на Локо-Ботев.Или на който и да е мач на Локо.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
По-кротко,alive!Не си във вашия форум .
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
whitesnake написа:Yellow major написа:Aми много си прав бе пич това не е нашия Ботев, това е една аномалия която скоро ще свърши и тогава пак ще ви ......Дотогава ще разберете ,че вашата Галка е копие на Митьо. А ако ви изсулим утре с тези играчи направо си мислете за Б догодина! Вие сте срам за Пловдив!
Ако ни изсулите утре,няма проблем, пич.Значи сте били по-добри и тва е.От толкова мачове една победа или загуба повече,или по-малко няма значение.Аз,за разлика от някои други съм реалист, квото е -това е.Ще има и следващ мач.Това е положението.За Галка ние си знаем.Може някой ден и ние да сме като вас,но това няма да е причина да не ида на Локо-Ботев.Или на който и да е мач на Локо.
не бъди толкова сигурен.и аз преди 10 години си мислех за евротурнири,но виж какво става със идиоти като д.х-с.сега ви се е паднало да се подигравате на нас.обаче всичко се връща нали знаете...

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Yellow major написа:Ние ще сме около стадиона и умната умнико!
Ние ще сме навсякъде.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- slavia_forever
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Yellow major написа:Ние ще сме около стадиона и умната умнико!
Ние ще сме навсякъде.
А аз ще съм като сбъркал адреса, защото няма да ме пуснат на входа на гостите.

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]