Не бойкотирайте папагалите във форума

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Не бойкотирайте папагалите във форума

Мнениеот whitesnake » 12 юни 2009 21:44

Не ги бойкотирайте! Те имат нужда от повече внимание.Явно освен нас няма кой да ги "снима".Те са велики,те са неповторими,тях никой не ги разбира.Те са толкова възвишени в своята епична няколкомесечна борба със Злото -Селския(за миналото дерби 2-2 нямаше никакви проблеми),че всички трябва да са съгласни с тях.Пичове,дали да ходим на мач утре ? Започвам да се чудя :roll: .Нашия Локо Пд няма да играе срещу техния Ботев.Техния Ботев е друг - този от 80-те години.Иначе не.То и аз искам да се върне 2004 година,даже и 1974,ама няма как.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Не бойкотирайте папагалите във форума

Мнениеот drughi » 12 юни 2009 21:53

Абе, те са от голямото "добро утро" играли са с Барса и Байерн :mrgreen: и сега човек не трябва да ги закача... :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 12 юни 2009 22:04

Aми много си прав бе пич това не е нашия Ботев, това е една аномалия която скоро ще свърши и тогава пак ще ви ......Дотогава ще разберете ,че вашата Галка е копие на Митьо. А ако ви изсулим утре с тези играчи направо си мислете за Б догодина! Вие сте срам за Пловдив!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 12 юни 2009 22:09

Нали правихте нещо като бойкот във форума....пак си проявявате типично селките номера - "едно говорят друго вършат"....жалки паляци :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 12 юни 2009 22:12

Ние ще сме около стадиона и умната умнико!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 12 юни 2009 22:14

Yellow major написа:Aми много си прав бе пич това не е нашия Ботев, това е една аномалия която скоро ще свърши и тогава пак ще ви ......Дотогава ще разберете ,че вашата Галка е копие на Митьо. А ако ви изсулим утре с тези играчи направо си мислете за Б догодина! Вие сте срам за Пловдив!

Ако ни изсулите утре,няма проблем, пич.Значи сте били по-добри и тва е.От толкова мачове една победа или загуба повече,или по-малко няма значение.Аз,за разлика от някои други съм реалист, квото е -това е.Ще има и следващ мач.Това е положението.За Галка ние си знаем.Може някой ден и ние да сме като вас,но това няма да е причина да не ида на Локо-Ботев.Или на който и да е мач на Локо.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 12 юни 2009 22:16

По-кротко,alive!Не си във вашия форум .
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 12 юни 2009 22:17

whitesnake написа:
Yellow major написа:Aми много си прав бе пич това не е нашия Ботев, това е една аномалия която скоро ще свърши и тогава пак ще ви ......Дотогава ще разберете ,че вашата Галка е копие на Митьо. А ако ви изсулим утре с тези играчи направо си мислете за Б догодина! Вие сте срам за Пловдив!

Ако ни изсулите утре,няма проблем, пич.Значи сте били по-добри и тва е.От толкова мачове една победа или загуба повече,или по-малко няма значение.Аз,за разлика от някои други съм реалист, квото е -това е.Ще има и следващ мач.Това е положението.За Галка ние си знаем.Може някой ден и ние да сме като вас,но това няма да е причина да не ида на Локо-Ботев.Или на който и да е мач на Локо.

не бъди толкова сигурен.и аз преди 10 години си мислех за евротурнири,но виж какво става със идиоти като д.х-с.сега ви се е паднало да се подигравате на нас.обаче всичко се връща нали знаете...
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 12 юни 2009 22:22

Yellow major написа:Ние ще сме около стадиона и умната умнико!

Ние ще сме навсякъде. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 юни 2009 22:26

Модератор ЛокоПД написа:
Yellow major написа:Ние ще сме около стадиона и умната умнико!

Ние ще сме навсякъде. ;)

А аз ще съм като сбъркал адреса, защото няма да ме пуснат на входа на гостите. :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”