Ще опустее калдъръма от смеха ти,
Черните ти очила ще ни гледат изпитателно
И търсим птиците, рисувани за свобода.....
Кацнали сега самотно в галерията на отец Паисий....
Те пеят тихо твоя джаз в картини
Карамфил от Пловдив
Беше ти, поникнал
Всред тепетата да ни огрее
7 години където и да ходя, болка ми е Пловдив, болка са ми улиците му, въздуха му, болка ми е изкуството дето блика от всяка стара къща и той с черните си очила на мен ми бе пример, където и да ходя, каквото и да правя да си обичам града. Изкуството в Пловдив, хем губи, хем печели адски много.
К.Карамфилов - емблема на Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: К.Карамфилов - емблема на Пловдив
Oтиде си голям творец. Мир на праха му!
- plovdivram
- Контакти:
- Captain Stottlemeyer
Лека му пръст на човека. Прочетох някъде, че е бил далтонист, което не му е попречило да развие огромния си талант. Да почива в мир.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Пловдив и България загубиха още един забежителен творец! Дано в другия свят бъде по-разбран и щастлив! Лека му пръст!
Вечна му памет !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Кольо Карамфилов ще живее вечно чрез творчеството си, което никога няма да бъде забравено! Бог да го прости и лека му пръст.
Бог да го прости и дано има наследници ,дано България продължи да ражда и създава личности,малко да има противовес на простотията.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи