Дани Кики лети от лагер в Правец за шампионски юбилей!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Дани Кики лети от лагер в Правец за шампионски юбилей!!!

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 05 юни 2009 11:18

Младежкият национал на Локо (Пд) Дани Кики утре ще покаже футболно изкуство на „Лаута”. Момъкът със сирийски корен няма да пропусне шоу-мача за шампионския юбилей на пловдивския клуб.

Старши треньорът на младите лъвове Иван Колев преди минути откликна на молбата от организационния комитет. И даде „гарнизонка” на щурмовака. „Пращаме кола до Правец за Дани, а след срещата на „Лаута” си го връщаме обратно”, заяви пред news4000 Коце Славов, шефът на локофеновете и сценарист на утрешните тържества.

Днес по обяд шампионите на Едуард Ераносян и Иван Маринов - Масларя се събират за режим в хотел „Метропол”. В 16 часа клубният автобус ще прекъсне следобедната им дрямка. С ескорт и шествие шампионите от 2004 година ще прекосят половин Пловдив за сблъсъса с тима на Аян Садъков. В 18 и 15 часа вокалистът Спиридон ще изпее химна на Локомотив (Пловдив) „Винаги с вас”. :lol:
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
emo

Re: Дани Кики лети от лагер в Правец за шампионски юбилей!!!

Мнениеот emo » 05 юни 2009 11:39

айде народеееееееее.куцо ,kьораво ,сакатао нека заповядаааааааааааа.Купувачите на титла ще играяяяяяяяяяяяяяят.Насам народе.Представлението ще е на "супермодерният" стадион в парк Лайнутааааааааа.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 05 юни 2009 11:53

емо стой си на гъза бе . кво те грее теб кой ще играе ?
приятно изкарване на съгражданите и искам да им честитя юбилея .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 юни 2009 12:01

emo написа:айде народеееееееее.куцо ,kьораво ,сакатао нека заповядаааааааааааа.Купувачите на титла ще играяяяяяяяяяяяяяят.Насам народе.Представлението ще е на "супермодерният" стадион в парк Лайнутааааааааа.

Това за какво беше нужно? Локомотив Пд са купили, 1/22 титли по-малко от Левски! :evil:
Последна промяна от slavia_forever на 05 юни 2009 12:22, променено общо 1 път.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 05 юни 2009 12:11

slavia_forever написа:
emo написа:айде народеееееееее.куцо ,kьораво ,сакатао нека заповядаааааааааааа.Купувачите на титла ще играяяяяяяяяяяяяяят.Насам народе.Представлението ще е на "супермодерният" стадион в парк Лайнутааааааааа.

Това за какво беше нужно? Локомотив Пд са купили, 1/22 титли по-малко от Левски! :evil:

беше нужно защото ми писна да ми се натрапва това празненство на единствената им титла.ми ако имаха повече от 1?тябва да го направиме нац.празник

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 05 юни 2009 12:14

и кво ти натрапват ? пускат си тема в форума си , разбирам да е в твоя форум айде , ама това е форума на локото . нормално хората да се кефят .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 05 юни 2009 13:01

Много рядко си позволявам да пиша мнения под мнения които не са във форума на Черно море.Но сега просто не издържах,за което се моля да ме извините.Искам да кажа,че феновете на Левски които драскат по форумите са просто едни неудовлетворени наглеци.Няма форум на отбор,който да не са осрали!И навсякъде едно и също.Оплюват отбора за когото се коментира и моментално намесват Левски.Независимо под каква форма,накрая пишещите левскари даже стават жертви.Не знам на какво се дължи,но ми се струва че тези хора са за психиатър.Сега да кажа на феновете на Левски,да не се хабят да пишат и да ме плюят,заради простия факт,че няма да вляза да чета кой какво е писал относно мнението ми.Благодаря на феновете на нормалните отбори,че ги има.Иначе трябваше да се откажа от футбола.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 юни 2009 13:06

emo написа:
slavia_forever написа:

беше нужно защото ми писна да ми се натрапва това празненство на единствената им титла.ми ако имаха повече от 1?тябва да го направиме нац.празник

Ами те си пишат във форума. Работа на модераторите е, ако преценят да редуцират темите. От там нататък не смятам, че трябва да се обиждаме или провокираме.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 05 юни 2009 13:10

Циркаджии :lol: :lol:

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 05 юни 2009 13:26

Мнооооого си прав а най-купените мачове бяха с Левски 3-1 и двата мача за купата в които ви разпорихме
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Върни се в “Локо Пловдив”