Какво става???
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- BLaNCo_NeGrO
- Контакти:
Какво става???
Ако не бием Бела днеска,аз казвам ,че ще си пръсна мозъка....ама харабия,ще ме стържат от някоя улица...КАК МОЖЕ ВЕ МАЙНААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!
- BLaNCo_NeGrO
- Контакти:
Re: Какво става???
Всеки ги мачка кадето ги хване,само ние неможем да ги бием!Миналата година на Лаута неможахме,сега тука,еееееееееее е*и му маиката....тва е излагажия майна ,е*ати простотията....
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
BLaNCo_NeGrO написа:Ако не бием Бела днеска,аз казвам ,че ще си пръсна мозъка....ама харабия,ще ме стържат от някоя улица...КАК МОЖЕ ВЕ МАЙНААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Заеби,майна

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- smash_the_reds
Модератор ЛокоПД написа:BLaNCo_NeGrO написа:Ако не бием Бела днеска,аз казвам ,че ще си пръсна мозъка....ама харабия,ще ме стържат от някоя улица...КАК МОЖЕ ВЕ МАЙНААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Заеби,майнаНашите са тръгнали на екскурзия май.Добре започнаха,не знам кво стана.
Oстави това-ти гледай нашите,как не вкарват

- Red_champions
smash_the_reds написа:Модератор ЛокоПД написа:BLaNCo_NeGrO написа:Ако не бием Бела днеска,аз казвам ,че ще си пръсна мозъка....ама харабия,ще ме стържат от някоя улица...КАК МОЖЕ ВЕ МАЙНААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Заеби,майнаНашите са тръгнали на екскурзия май.Добре започнаха,не знам кво стана.
Ти пък какво се притесняваш бе?
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- BLaNCo_NeGrO
- Контакти:
Ако не бият нашите днеска,дай да направим едно масово самоубийство в парка пред Лаута...дано изгонят турската мастия....немога да псувам,няма да пиша повече...
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
smash_the_reds написа:Модератор ЛокоПД написа:BLaNCo_NeGrO написа:Ако не бием Бела днеска,аз казвам ,че ще си пръсна мозъка....ама харабия,ще ме стържат от някоя улица...КАК МОЖЕ ВЕ МАЙНААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
А ти чуй коментарите на Томето по Дарик.Няма да се учудя,ако влезе през второто полувреме да застреля съдията.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
BLaNCo_NeGrO написа:Ако не бият нашите днеска,дай да направим едно масово самоубийство в парка пред Лаута...дано изгонят турската мастия....немога да псувам,няма да пиша повече...
Спокоойно..Не бързай със сепукото! 1-2 - Митко Илиев

- BLaNCo_NeGrO
- Контакти:

Кво да става щом най слабият отбор в групата не може да изпадне ебати и първенството.