Адвокатите на бившият спонсор на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки ще посетят утре община Пловдив, научи ексклузивно TribunaPlovdiv.bg
Според информация на нашата медия, това ще са финалните преговори с кметството на града ни.
Очаква се в най-скоро време да бъдат изгладени законовите и финансовите норми, по които Марешки има претенции в момента.
Така по всичко личи, че аптекарският бос не се е отказал от изграждането на фен трибуната, която той обеща на привържениците на тима преди месеци.
[offtopic]http://www.tribunaplovdiv.bg/%D0%B0%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%82-%D0%B2-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0/[/offtopic]
Дано най-сетне започне да се случва нещо.
Адвокатите на Марешки влизат в общината утре
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Адвокатите на Марешки влизат в общината утре
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Re: Адвокатите на Марешки влизат в общината утре
Честито и на вас:)
[offtopic]Абе много почнахте да копирате Левски човек да не започне да строй и веднага всеки почва и той
[/offtopic]
[offtopic]Абе много почнахте да копирате Левски човек да не започне да строй и веднага всеки почва и той

Време беше дано стане тази Трибуна то стана историческо !!! САМО ЛОКО ПЛОВДИВ
- anihilator
- Контакти:
нищо против локо /пд/ но трибуната няма да стане или поне не и с помоща на марешки 

Мисля, че досега Марешки е направил всичко, което е обещал за Локомотив Пд. Човекът си излезе много свестен.
Мисля че моряка е прав, но ще видим... Дано стане, защото ако направят и улицата около стадиона може да вземем лиценз за европейски мачове (ако трибуната е с козирка).
staria написа:Мисля че моряка е прав, но ще видим... Дано стане, защото ако направят и улицата около стадиона може да вземем лиценз за европейски мачове (ако трибуната е с козирка).
Аз все още вярвам, че Марешки ще се удържи думата. Дано варненецът да греши за Марешки!!!
Ще почакаме и ще видим. Много от нещата, които направи този човек за Локомотив, аз лично няма да забравя. Изплащане на дългове, заплати, обложени с данъци, платени на време, делото за дълга, класиране на в средата на класирането на отбор събран 2 часа преди първия мач, напуснат от 16 човека. Е, не се нави да плати € 60 000 на ръка и дава 15 000 лв заплата на Камбуров, но мачовете на Локо с Берое и с любимият на Камбуров,ЦСКА, показаха, че Марешки е бил прав.
Дано се появи Трибуна Бесика скоро!!!
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
way написа:Честито и на вас:)
[offtopic]Абе много почнахте да копирате Левски човек да не започне да строй и веднага всеки почва и той[/offtopic]
Колега при вас за сега само руини се виждат и ако не дойдат газаджиите - така ще си остане

Леевски, оле