Избраха Мартин Камбуров за играч на 2-рия кръг

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Избраха Мартин Камбуров за играч на 2-рия кръг

Мнениеот AREA BIANCONERA » 31 юли 2013 14:25

Изображение

Изображение

Изображение

Футболистът на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров стана играч на втория кръг в анкетата на Пресклуб България и вестник "Футбол". Това звание той печели за седми път. Бил е и три пъти футболист на месеца.

От гласувалите 23-ма, 8 са поставили на първо място в анкетите си Мартин Камбуров, 7 гласа има Тодор Неделев от Ботев Пд, Ромарио от Ботев е с 4, Джордан от Литекс с 3 и Григор Долапчиев от ЦСКА с 1 глас.

"Благодаря за наградата. Всичките 11 от Локомотив я заслужаваха. Дори съм убеден, че Йордан Господинов я заслужаваше повече от мен. Закъсняхме със селекцията и подготовката. Опитваме да сме концентрирани върху футбола. Програмата ни в началото е много трудна и мнозина очакваха след първите два кръга да имаме 0 точки. Аз се чувствам в Локомотив Пловдив като вкъщи, няма нищо ново за мен тук. Феновете са същите, които обичат отбора, футболистите сме амбицирани да постигнем нещо. Всички отбори се борят за първата седмица, виждате, че по-малките правят изненади. Никак няма да е лесно. След първите 5-6 кръга ще разберем къде може да бъде Локомотив. Конкретни цели нямаме, но Сашо Станков е треньор с амбиции. Имаме много опитни футболисти, които едва ли искаме да играем, за да спасяваме отбора. Ние играем за победа всеки мач. Голът ми срещу Левски и победата ни срещу тях не дойдоха никак лесно. Те не са толкова слаб отбор, колкото някои се опитват да ги изкарат. Видяхте, че срещу Ботев първото полувреме показаха, че са добър отбор и само една глупост на техен футболист реши и промени ситуацията в мача. Всяка победа срещу Левски се постига с много труд. Не е много лесно да вкараш на Левски на Герена. Ако трябва да бъда откровен, повече ми се искаше да вкарам на ЦСКА, отколкото на Левски."

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/446037.html#ixzz2aca3bcSG
Последна промяна от AREA BIANCONERA на 31 юли 2013 14:41, променено общо 1 път.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Избраха Мартин Камбуров за играч на 2-рия кръг

Мнениеот damyanov1963 » 31 юли 2013 14:37

То е ясно, че за играчи на кръга се избират все голмайсторите срещу Левски, така че не виждам смисъл от темата
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
B&W
Контакти:

Мнениеот B&W » 31 юли 2013 15:03

Имаше скептици за съжаление фенове на Локомотив,които отписваха този играч..... :mrgreen:
Видя се разликата в класата,как играч от такъв калибър с необходимото самочувствие може да реши даден мач. :lol:
Какво ли мисли по въпроса титана на мисълта от форума на Локомотив. :mrgreen:
Споделям мнението,че Машината е играч на втория кръг.

+1948
нали така беше знака за съгласие? :mrgreen:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 31 юли 2013 15:44

Освен, че е приличен играч, Камбуров е и един от малкото футболери, които могат да вържат три изречения, без да кажат пет пъти "ъъъъъъ" и три пъти "амииии"... Ако беше малко по-амбициозен и имаше малко повече късмет, можеше да играе на съвсем друго ниво...

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 31 юли 2013 16:09

Кога ще пуснете в игра най-новия буфер - бат Станко Машината :mrgreen: Иначе Камбуров е стабилен играч жалко, че не се наложи в ЦСКА. Дамянов, казахстанските скотовъди станали ли са играчи на кръга? :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 юли 2013 16:48

boyan_kn написа:Кога ще пуснете в игра най-новия буфер - бат Станко Машината :mrgreen: Иначе Камбуров е стабилен играч жалко, че не се наложи в ЦСКА. Дамянов, казахстанските скотовъди станали ли са играчи на кръга? :)

Не знам колега, трябва да се поинтересуваш от казахстанското първенство, ако намериш някъде информация за него :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

way
Контакти:

Мнениеот way » 31 юли 2013 17:28

damyanov1963 написа:То е ясно, че за играчи на кръга се избират все голмайсторите срещу Левски, така че не виждам смисъл от темата

Горе доло е така победен гол срещу някой от "грандовете" те прави играч на кръга....

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 юли 2013 18:29

way написа:
damyanov1963 написа:То е ясно, че за играчи на кръга се избират все голмайсторите срещу Левски, така че не виждам смисъл от темата

Горе доло е така победен гол срещу някой от "грандовете" те прави играч на кръга....

Не горе-долу, ами си е направо така, колкото и да са в криза, те си остават ГРАНДОВЕТЕ
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 31 юли 2013 18:40

Ми Мартинчо, как да вкараш гол на ЦСКА без даже и да опиташ един удар???? Ми не става. Докато при тоя смешен вратар даже Белоземският вкара 2 гола миналата седмица. Ама честито! И все пак както казваш ти: ЦСКА си е ЦСКА. Харчи си парите в Риц. Пък ако загубиш бати Коки ще ти уреди някоя кирия, като първия кръг срещу любимият ти ЦСКА!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Върни се в “Локо Пловдив”