Наказание за Димо Атанасов

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Grinta
Контакти:

Наказание за Димо Атанасов

Мнениеот Grinta » 22 апр 2009 16:06

от телевизионните репортажи ако се установи, че наистина не е имало дузпа в полза на Локо СФ, според мен футболиста Димо Атанасов трябва да бъде наказан за няколко мача за симулация и неспортсменско поведение (АНТИ ФЕЪР ПЛЕЙ), освен наказание за "баницата" и "мекицата", трябва да се наказват и футболистите за такива симулативни прояви

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: Наказание за Димо Атанасов

Мнениеот plamen etov » 22 апр 2009 16:09

Grinta написа:от телевизионните репортажи ако се установи, че наистина не е имало дузпа в полза на Локо СФ, според мен футболиста Димо Атанасов трябва да бъде наказан за няколко мача за симулация и неспортсменско поведение (АНТИ ФЕЪР ПЛЕЙ), освен наказание за "баницата" и "мекицата", трябва да се наказват и футболистите за такива симулативни прояви

А стига бе то тогава по твойта логика няма да останат нападатели в първенството,а някой няма да играят въобще :D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 апр 2009 16:17

Този съдия Баничка цветан георгиев е поръчков съдия и не трябва повече да стъпва на терена!Спомнете си на Левски-Ч.Море същият даде 2 измислени дузпи за Левски и незаслужен червен картон на Дяков от Ч.Море. Проверете само колко фалшиви дузпи е дал за софийски отбори! :twisted:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 22 апр 2009 16:17

plamen etov написа:
Grinta написа:от телевизионните репортажи ако се установи, че наистина не е имало дузпа в полза на Локо СФ, според мен футболиста Димо Атанасов трябва да бъде наказан за няколко мача за симулация и неспортсменско поведение (АНТИ ФЕЪР ПЛЕЙ), освен наказание за "баницата" и "мекицата", трябва да се наказват и футболистите за такива симулативни прояви

А стига бе то тогава по твойта логика няма да останат нападатели в първенството,а някой няма да играят въобще :D :D

В дублиращите отбори,няма ли нападатели.Те да играят,откога чакат шанс за изява :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 22 апр 2009 16:22

А стига бе то тогава по твойта логика няма да останат нападатели в първенството,а някой няма да играят въобще :D :D[/quote]
В дублиращите отбори,няма ли нападатели.Те да играят,откога чакат шанс за изява :lol:[/quote]
Че нали и теса същите ;) ;) ;)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 апр 2009 16:27

Питам БФС, какво щеше да стане ,ако такава дузпа бяха свирили срещу Левски,Локо СФ или ЦСКА :roll:

Grinta
Контакти:

Мнениеот Grinta » 22 апр 2009 16:32

за мен футболист няма право да играе симулативно за да извлече полза........не ме интересува от кой отбор е, но ако няма съприкостновение с противниковия играч, симулира и лъже по този начин съдията, трябва да бъде наказан

Grinta
Контакти:

Мнениеот Grinta » 22 апр 2009 16:34

Sole написа:Питам БФС, какво щеше да стане ,ако такава дузпа бяха свирили срещу Левски,Локо СФ или ЦСКА :roll:

абе не знам какво щеше да стане, но видях какво стана като не дадоха на Гонзо симулацията срещу Морето

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 22 апр 2009 16:44

Grinta написа:
Sole написа:Питам БФС, какво щеше да стане ,ако такава дузпа бяха свирили срещу Левски,Локо СФ или ЦСКА :roll:

абе не знам какво щеше да стане, но видях какво стана като не дадоха на Гонзо симулацията срещу Морето

Таман щях да те подкрепя, но с тая си простотия се оказа обикновен провинциялен комплексар!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
boing373
Контакти:

Мнениеот boing373 » 22 апр 2009 17:02

Grinta написа:за мен футболист няма право да играе симулативно за да извлече полза........не ме интересува от кой отбор е, но ако няма съприкостновение с противниковия играч, симулира и лъже по този начин съдията, трябва да бъде наказан

Видя се ясно на повторенията, че нямаше никакво съприкосновение, просто Димо Атанасов се хвърли напред и падна! Докато има такива съдии, дотам ще бъде и българския футбол! :evil:

Върни се в “Локо Пловдив”