Наказание за Димо Атанасов
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Наказание за Димо Атанасов
от телевизионните репортажи ако се установи, че наистина не е имало дузпа в полза на Локо СФ, според мен футболиста Димо Атанасов трябва да бъде наказан за няколко мача за симулация и неспортсменско поведение (АНТИ ФЕЪР ПЛЕЙ), освен наказание за "баницата" и "мекицата", трябва да се наказват и футболистите за такива симулативни прояви
- plamen etov
- Контакти:
Re: Наказание за Димо Атанасов
Grinta написа:от телевизионните репортажи ако се установи, че наистина не е имало дузпа в полза на Локо СФ, според мен футболиста Димо Атанасов трябва да бъде наказан за няколко мача за симулация и неспортсменско поведение (АНТИ ФЕЪР ПЛЕЙ), освен наказание за "баницата" и "мекицата", трябва да се наказват и футболистите за такива симулативни прояви
А стига бе то тогава по твойта логика няма да останат нападатели в първенството,а някой няма да играят въобще

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Този съдия Баничка цветан георгиев е поръчков съдия и не трябва повече да стъпва на терена!Спомнете си на Левски-Ч.Море същият даде 2 измислени дузпи за Левски и незаслужен червен картон на Дяков от Ч.Море. Проверете само колко фалшиви дузпи е дал за софийски отбори! 

plamen etov написа:Grinta написа:от телевизионните репортажи ако се установи, че наистина не е имало дузпа в полза на Локо СФ, според мен футболиста Димо Атанасов трябва да бъде наказан за няколко мача за симулация и неспортсменско поведение (АНТИ ФЕЪР ПЛЕЙ), освен наказание за "баницата" и "мекицата", трябва да се наказват и футболистите за такива симулативни прояви
А стига бе то тогава по твойта логика няма да останат нападатели в първенството,а някой няма да играят въобще![]()
В дублиращите отбори,няма ли нападатели.Те да играят,откога чакат шанс за изява

Само Черно море.
- plamen etov
- Контакти:
А стига бе то тогава по твойта логика няма да останат нападатели в първенството,а някой няма да играят въобще
[/quote]
[/quote]
Че нали и теса същите

Че нали и теса същите

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Питам БФС, какво щеше да стане ,ако такава дузпа бяха свирили срещу Левски,Локо СФ или ЦСКА 

за мен футболист няма право да играе симулативно за да извлече полза........не ме интересува от кой отбор е, но ако няма съприкостновение с противниковия играч, симулира и лъже по този начин съдията, трябва да бъде наказан
Sole написа:Питам БФС, какво щеше да стане ,ако такава дузпа бяха свирили срещу Левски,Локо СФ или ЦСКА
абе не знам какво щеше да стане, но видях какво стана като не дадоха на Гонзо симулацията срещу Морето
Grinta написа:Sole написа:Питам БФС, какво щеше да стане ,ако такава дузпа бяха свирили срещу Левски,Локо СФ или ЦСКА
абе не знам какво щеше да стане, но видях какво стана като не дадоха на Гонзо симулацията срещу Морето
Таман щях да те подкрепя, но с тая си простотия се оказа обикновен провинциялен комплексар!!!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Grinta написа:за мен футболист няма право да играе симулативно за да извлече полза........не ме интересува от кой отбор е, но ако няма съприкостновение с противниковия играч, симулира и лъже по този начин съдията, трябва да бъде наказан
Видя се ясно на повторенията, че нямаше никакво съприкосновение, просто Димо Атанасов се хвърли напред и падна! Докато има такива съдии, дотам ще бъде и българския футбол!