Здрасти пичове,
от доста време не съм писал във форума, но чета редовно и не изпускам нищо важно. Искам да ви споделя някои неща, които в последните дни не ми излизат от главата. Естествено актуалната тема за футболна България е ЦСКА и бъдещето на този клуб. За мен лично този отбор е номер 2 от най-неприятните ми отбори заедно с Левски и само едно стъпало след неградските в тази "класация". Предполагам за повечето черно-бели това е факт. И все пак за разлика от повечето съфорумци не искам да изчезва, изпада или да има други подобни катаклизми. Причината е проста, аз на Лаута искам да гледам дерби с ЦСКА, а не с някакви Любимец, Нефтохимик, Светкавица или който и да заеме тяхното място в групата.
Но да си дойда на мисълта която исках да споделя. Та когато става въпрос за закачки и заяждания между фенове, винаги в безсилието си на аргументация оставах ужасен, че точно двата най-големи паразита в историята на българския футбол, "аргументираха" мненията си със закачки от рода на Велбъжд, кюстендилци, череши и т.н. от познатия на всички ни репертоар. И това при положение, че едните са първите, които се възползват от такива въртележки, когато армейците от Пловдив и София се обединяват в Народна войска София и играят в А група. След това унищожават отбора на Септември София, биват закривани и започват като нов отбор под името Средец и т.н. Малкия армеец пък от Пловдив едва ли има и 5% фенове, които знаят всичките имена и сливания, отливания и т.н. на отбора им (сещам се за: БШ45, Народна войска, СКНА, ДНВ, КЦМ, Тракия и т.н.). Първо им взимат правото за участие в А група, после ги вкарват служебно за компенсация, после унищожават Спартак, сега са преименуваният Металик Сопот... И винаги съм се питал колко нагъл трябва да е човек, за да може въпреки всичко това да ми говори за Велбъжд. Нашият отбор поне от 62 години не си е сменял името, за разлика от тези двата мутанта. Но... какво нещо е съдбата. Сега имаме ситуация в която можем с техните камъни по техните глави да удряме. Едните са преименувания Металик Сопот, другите даже още не знаят какво ще бъдат. Густо майна. Какво нещо е омразата. Затова ви призовавам: забравете тяхното нещастие. Живота е като синусова функция, има падения следвани от върхове, после пак същото... Дайте да излезем от падението в което ние сме изпаднали и да изгоним Коко тотото от нашия любим отбор. Нека нашата функция вземе да се изкачва...
Само Локо
Какво нещо е съдбата
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Какво нещо е съдбата
През 2001 г.собственикът на "Велбъжд" Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив". Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в "А" група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Какво нещо е съдбата?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
-
- Контакти:
Цепите мрака
Сега и чорбарите ако започнат да вадят съдебни решения, ще стане страшен купон тук.

Сега и чорбарите ако започнат да вадят съдебни решения, ще стане страшен купон тук.

Купона е гарантиран особено когато Шматков почне да дава интервюта , днес ги гледах с Цукалото просто нямат равни .
п.п. Не трийте темата очертава се като забавна комедия с елементи на трагедия

п.п. Не трийте темата очертава се като забавна комедия с елементи на трагедия

- валидол за теб
- Контакти:
Старче, най-смешното е, че фенове на Локото(Велбъжд) се бъзикат с нещо, което не е сигурно дали ще стане. Говоря за ЦСКА. А ако трябва да бъдем конкретни всички отбори без изключение са си изгубили историята през годините, даже по няколко пъти. Но левскарите ги рабирам, на тях им предстои страдание, ама вие що се перите, не ми е ясно!?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
Като заличят ЦСКА от търговския регистър създавайте теми
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
-
- Контакти:
валидол за теб написа:Старче, най-смешното е, че фенове на Локото(Велбъжд) се бъзикат с нещо, което не е сигурно дали ще стане. Говоря за ЦСКА. А ако трябва да бъдем конкретни всички отбори без изключение са си изгубили историята през годините, даже по няколко пъти. Но левскарите ги рабирам, на тях им предстои страдание, ама вие що се перите, не ми е ясно!?
И да ни РАБИРАШ и да не ни РАБИРАШ, никой не му пука. Ние сме ЛЕВСКИ а вие сте смешни. "ЦСКА-ЗЕРО" 2013

Христо Стоичков:Не сме Ботев Пловдив да играем с на Металик Сопот лиценза!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
kubik написа:Христо Стоичков:Не сме Ботев Пловдив да играем с на Металик Сопот лиценза!
Може и да играем с техния лиценз ама сме си Ботев ! Нито сме Сопот , нито Кюстендил