Феновете на Локомотив се раграничават от К.Славов!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Футбол и Политика...Кой каза, че нямали нищо общо ?!

Мнениеот ReZo » 07 мар 2013 16:29

В Пловдив назрява огромен скандал, след разкритията на бившия председател на фенклуба на Локомотов - Костадин Славов.
Според него, Веселин Марешки в прав текст е поискал феновете и семействата им да гласуват на него на предстоящите избори.
А ако резултатите не го удовлетворявали обаче, си тръгвал и спира издръжката на клуба.

Ето ви Класическо изнудване !!!

Ясно беше,че варналията не е дошъл с идеята да спонсорира безрезервно футболния клуб, нито пък безвъзмездно.
Но дали не си е направил криво сметките. Предстои да разберем,

Потърсен за коментар, дава уклончиви отговори.
Очаквам да заяви,че е готов "Да се върже за детектора" и да отговавя, както сам обича да казва.

Най-интересното, според мен тепърва предстои ;)

Интервюто със Славов : http://plovdivderby.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3947%3A2013-03-07-13-29-29&catid=25%3Aheadlines&Itemid=71
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Re: Футбол и Политика...Кой каза, че нямали нищо общо ?!

Мнениеот stioks » 07 мар 2013 16:43

Във връзка със случващите се събития през последните няколко месеца в нашите редици и установяването на недобросъвестни действия на т.нар. председател на фенклуб Локомотив (Пд), а именно Костадин Славов, излизаме с обща позиция, с която се разграничаваме и порицаваме действията на въпросния „господин“.
Декларираме, че феновете на Локомотив (Пд) многократно са се доказали като верни, независими и нетолериращи некоректни прояви, без значение дали те са извършени от ръководители на клуба, наши опоненти или редови членове между нас.
Поради злоупотребата с нашето доверие, финансова и морална некоректност от „господин“ Славов, обявяваме, че не желаем той да бъде наш представител. Неговото място не е между нас на стадиона, както и няма да допуснем да продължава с манипулативна и подмолна политика да насажда разделение и интриги между нас.
Призоваваме Костадин Славов, както и хората с подобни жалки намерения, да стоят далеч от нашия иначе изпълнен с топлота черно-бял дом – Лаута.
Нека бъде ясно на всички, че силата на Локомотив (Пд) винаги е била в сплотеността и честността на неговите привърженици. И няма друга такава, която да промени това.
Излизаме от ситуацията по-силни, по-единни и изпълнени с амбиция с нови успехи на любимото ни ЛОКО.

Подписана от: Спортклуб, фенклуб Гарата, Централна трибуна, Gott mit uns, NUP-1995, The usual suspects

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Феновете на Локомотив се раграничиха от К.Славов!

Мнениеот отборът на Пловдив » 07 мар 2013 17:04

Изображение

ФЕНОВЕ НА ЛОКОМОТИВ С ДЕКЛАРАЦИЯ

Във връзка със случващите се събития през последните няколко месеца в нашите редици и установяването на недобросъвестни действия на т.нар. председател на фенклуб Локомотив (Пд), а именно Костадин Славов, излизаме с обща позиция, с която се разграничаваме и порицаваме действията на въпросния „господин“.
Декларираме, че феновете на Локомотив (Пд) многократно са се доказали като верни, независими и нетолериращи некоректни прояви, без значение дали те са извършени от ръководители на клуба, наши опоненти или редови членове между нас.
Поради злоупотребата с нашето доверие, финансова и морална некоректност от „господин“ Славов, обявяваме, че не желаем той да бъде наш представител. Неговото място не е между нас на стадиона, както и няма да допуснем да продължава с манипулативна и подмолна политика да насажда разделение и интриги между нас.
Призоваваме Костадин Славов, както и хората с подобни жалки намерения, да стоят далеч от нашия иначе изпълнен с топлота черно-бял дом – Лаута.
Нека бъде ясно на всички, че силата на Локомотив (Пд) винаги е била в сплотеността и честността на неговите привърженици. И няма друга такава, която да промени това.
Излизаме от ситуацията по-силни, по-единни и изпълнени с амбиция с нови успехи на любимото ни ЛОКО.

Подписана от: Спортклуб, фенклуб Гарата, Централна трибуна, Gott mit uns, NUP-1995, The usual suspects

http://lportala.net/news/3047.html
Последна промяна от отборът на Пловдив на 07 мар 2013 17:52, променено общо 1 път.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Феновете на Локомотив се раграничават от К.Славов!

Мнениеот cska - maina » 07 мар 2013 17:15

Какво се случило? Може ли малко инфо?
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 07 мар 2013 17:28

A кой-е новия председател на фен-клуба някой знае ли?
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 07 мар 2013 17:53

Тва пък звучи супер несериозно.Логично е Марешки покрай футбола да търси и политическите си дивиденти,но чак пък да залага на това.Тези неща съм сигурен и без някаква публичност се шушукат и по трибуми и по форуми,а и едва ли редовия фен има особено голямо доверие на аптекаря.Казвам го отстрани,но това си е елементарна логика според мен.И мисля,че вместо злоба в подобни извънфутболни събития да има по-малко злоба в името на спорта.

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 07 мар 2013 17:54

hetfield написа:Тва пък звучи супер несериозно.Логично е Марешки покрай футбола да търси и политическите си дивиденти,но чак пък да залага на това.Тези неща съм сигурен и без някаква публичност се шушукат и по трибуми и по форуми,а и едва ли редовия фен има особено голямо доверие на аптекаря.Казвам го отстрани,но това си е елементарна логика според мен.И мисля,че вместо злоба в подобни извънфутболни събития да има по-малко злоба в името на спорта.

Едно разумно мнение :idea:
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 07 мар 2013 17:58

След скандалните обвинения на вече бившия председател на фенклуба на Локомотив Пловдив Костадин Славов от PlovdivDerby.com потърсихме и другата страна по заформящия се скандал. Веселин Марешки обаче категорично отказа да коментира думите на Славов и заяви, че е под нивото му да отговаря на тези нападки:

"Кой е Коцето Славов? Кой го е чувал него. Защо въобще се занимавате с това какво приказва? Те феновете на Локо го разкриха отдавна. Доколкото знам са го изгонили от фен-клуба. Аз вчера съм се срещнал с един от най-влиятелните хора в Пловдив и той не знаше кой е Костадин Славов. Страната се тресе, а вас някой ви е събрал някъде и вие му давате думата. Защо въобще се занимавате с него, ви питам? Аз каквото правя за Локомотив - то се вижда от привържениците на клуба." - заяви Марешки пред репортра на PlovdivDerby.com.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 07 мар 2013 18:00

всичко е под контрол,едни хора идват,други си тръгват...

така е при президентите,футболистите и при феновете ...

локо пловдив до живот !
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 07 мар 2013 18:06

Не вярвам Марешки да е толкова глупав, че да действа по този начин. Не виждам, кой ще се върже на подобни провокации. В много агитки шефовете на фен клуба цицат парички от собственика. Явно Марешки не е дашните и ето спретва се скандал. Иначе съм почти обеден, че той взе Локото с някаква цел. Искаше да си купи известност, престиж и обществено внимание. Марешки се цели във Варна и едно взимане на Спартак щеше да му изкара повече девиденти. Освен ако няма сериозни интереси и в Пловдив.

Върни се в “Локо Пловдив”