Смешен плач
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Смешен плач
Не знам защо ,но за няколко дена станахме свидетели на нещо уникално.Миналия кръг сините фенове нададоха вой,че Локо Пд е "легнал" на ЦСКА.Сега пък червените реват,че нашите са "полегнали" на "Левски"...Явно феновете и на двата "гранда" не могат да "смелят",че за да станат шампиони,трябва да бият с игра
Не е ли резонно ЦСКА да бие Локо ПД като гост,при положение ,че искат да станат шампиони ?!Вярно - за 10 години имат в Пловдив 2 победи.Но ако сравним селекцията и финансовите възможности на двата клуба...И амбициите - ние се борим за оставане в "А" група,а червените гонят тридесет и някоя си титла.По същия начин стоят нещата и с "Левски" - сините трябваше да са луди,за да ни изпуснат на Герена.Ама били сме "Сливен" и "Черноморец"...Ами бихме ги.Това са отбори от нашата черга.На едните и съдиите не успяха да помогнат,а в Бургас имахме късмет,че не ни вкараха два гола в първите 10-15 минути.Освен това играхме добре и в двата мача.Това е положението.За тези които не мислят така - пичове,гледайте си Канал3.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Re: Смешен плач
Като левскар мога само да ти кажа евала за мнението.
Но да обръщаш внимание на форумните лумпени които виждат някакви завери ту в едната те в другата посока е чисто губене на време.
Но да обръщаш внимание на форумните лумпени които виждат някакви завери ту в едната те в другата посока е чисто губене на време.

slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- smash_the_reds
Абе и според мен мачове си имаше,просто българските отбори толкова си могат.
Пък и в двата мача Локомотив имаше положения които спокойно межеха да си влезат и тогава резултатите щяха да са други,и никой нямаше да говори за това дали биле наредени мачовете или не
Пък и в двата мача Локомотив имаше положения които спокойно межеха да си влезат и тогава резултатите щяха да са други,и никой нямаше да говори за това дали биле наредени мачовете или не
и аз не мога да се сдържа. много точно казано. наздраве! 

[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]
БРАВО на пловдивския фен! Локото игра много прилично на Герена. Евалла на Йовов и на публиката на Левски!
вярно е, ама аз пак не мога да разбера едно - защо на Герена се хвърляте като луди, а срещу ЦСКА правите супер тъпи грешки
- to6kata1912
Абе виж сега, всеки отбор решава в даден мач на колко процента да се хвърля. Плюс това Левски бяха на 50% с юноши, което няма как да не е изиграло някаква роля. Аз съм сигурен, че ако не беше гола на Йовов в началото Левски щяха да имат огромни проблеми с победата!
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
- IRON-BRIGADES
bor-don написа:вярно е, ама аз пак не мога да разбера едно - защо на Герена се хвърляте като луди, а срещу ЦСКА правите супер тъпи грешки
брат грам не разбираш от футбол.по добре влез и се изказвай непотготвен в некой форум за начинаещи любители на футбола!

ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!
Според мен пък,Локо "поседна" на Левски !
Аз само се чудя на акъла на някои хора как не виждат,че това първенство е с може би най-малко уредени мачове от всички който се проведоха в последните 20 год. взети заедно ! Съвсем нормално е Левски и цска да бият,щом се борят за титлата,а и в крайна сметка са двата най-силни български отбори ! Евентуални изненади може да поднесат Локо Сф,Черно Море и може би Литекс...всичко друго ще са победи за двата ни гранда,което е нормално ! Единствено Левски може да бие Левски,или цска да си бият дузпата сами ! Както се видя,Спартак и Ботев се заканваха,вдигна се шум до небето как ще ни скочат на 10000 % и нз си кво си,и кво стана - Сини и червени биха без кой знае какъв проблем ! Който си мисли,че Левски или цска ще загубят точки от отбори,играещи само на мускули по-добре да отиде да следи Шах и други такива ексремни спортове ! Локото играха добре,браво...според мен ще останете в "А" група ако продължавате така ! Честита победа на Левскарите и Наздраве