Една легенда се завърна(ВИДЕО)...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Една легенда се завърна(ВИДЕО)...

Мнениеот AREA BIANCONERA » 20 дек 2012 13:21

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pDUu5yTEpCM[/youtube]
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

локо до живот
Контакти:

Re: Една легенда се завърна(ВИДЕО)...

Мнениеот локо до живот » 20 дек 2012 19:48

браво на автора на темата-ние локомотивците сега имаме нужда от такива теми и легенди,които да ни обединяват,щото като в последните години пак ни се събира вси4кото зло на света-пак останахме само една гола публика-няма ръководство,няма футболисти,няма стадион,легендата пак играе за другия отбор-пак сме си само ние-преживяваме всеки ден вси4ки лоши новивини за отбора на сърцето и вярваме,4е един ден някой като бащата ще мисли и работи само за локо,а не за собствени игри и облаги

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 20 дек 2012 20:24

Аз лично,много се радвам,че Бащата се завърна.Случи се така,че бях един от първите,които бяха свидетели на завръщането му от Гърция.Останах много впечатлен.Мога да кажа,че няма такъв чист и честен човек...Сигурно последните 10-15 години,без да си идва тук,са го запазили от интригите,далаверите и дребната еснафщина,характерни за някои хора от сегашното ни "ръководство". :idea:
Винаги казва това,което мисли.Това също го различава от някои хора,от сегашното ни "ръководство".
Бащата беше първия български футболист,продаден за над 1 000 000 долара.Това е факт,който не се споменава от т.нар. медии.
Бащата разбира от футбол и е локомотивец,от онези,истинските. :idea: Трябва да го пазим и да го съхраним,защото такива хора трудно се намират.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 20 дек 2012 21:20

Аз още не мога да повярвам, че се съгласи да работи с Марешки! :shock:
Марешки и Христо Колев хм...някак си ми е много странно.
Изображение

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 20 дек 2012 22:18

Ванко_Ултраса написа:Аз още не мога да повярвам, че се съгласи да работи с Марешки! :shock:
Марешки и Христо Колев хм...някак си ми е много странно.

На мен не ми е странно ,че се е съгласил да работи за Марешки,защото той се е съгласил да работи за Локомотив!!! Който го е гледал на живо знае за какво става дума,и не е от значение за него дали ще е Марешки или Галка или Коко,просто има личности ,които винаги ще работят за Локомотив Пловдив.Поклон пред легендите на ЛОКО!!!
Локо завинаги!!!

Panicanwhyasker
Контакти:

Мнениеот Panicanwhyasker » 21 дек 2012 00:27

Каквото и да кажем за Бащата ще е малко!
Няма втори като него на Лаута,просто около него витае магия.
Като се заговорим за Бащата с по-стари фенове от мен и просто няма
такова вълнение и умиление като си спомнят за него.
Велик си тате!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 21 дек 2012 07:55

Изключителен футболист с нестандарни хрумвания и действия.На въпроса с кого предпочиташ да си партнираш в националният отбор Сираков и Искренов бяха единодушни.Не криех че ми е любим български футболист по това време дори сред агитката на Ботев.Знам че е от Извор Асеновградско и е израстнал без баща,но така и не разбрах от къде идва прякора му.Някой би ли ме информирал.Ванко ултраса е прав.Бащата трудно щ
е работи с магарешкия инат на Магарешки и пословичната му скъперност.

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 21 дек 2012 08:32

Много голям човек,верен на отбора ни въпреки многото предложения които имаше !
Върна се в Локомотив с много голяма помощ от нас феновете...

ТАТИ ЗАВИНАГИ! !!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 21 дек 2012 11:40

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Изключителен футболист с нестандарни хрумвания и действия.На въпроса с кого предпочиташ да си партнираш в националният отбор Сираков и Искренов бяха единодушни.Не криех че ми е любим български футболист по това време дори сред агитката на Ботев.Знам че е от Извор Асеновградско и е израстнал без баща,но така и не разбрах от къде идва прякора му.Някой би ли ме информирал.Ванко ултраса е прав.Бащата трудно щ
е работи с магарешкия инат на Магарешки и пословичната му скъперност.

Знаеш... Нищо не знаеш! Това в хрониките на Сюлейман Паша от Великолепния век ли го научи. Про-турските медии на Караибрахим сте извор само на антибългарска простотия.
От първи детски групи само в Локо Пловдив! Знаем го от първата класна стая, от двора на училището, от първата тренировка с Васко Анков. Не ни трябва на нас Ники Дудука от Баня, за да знаем кой е и от къде е Христо Колев.

Голям си, Тате! Още ги стряскаш.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 21 дек 2012 12:42

Бащата като футболист беше човек с тежък характер...особняк, та затова се чудя, как може да "мели брашно" с Варненския.
Вероятно толкова години навън са го преобразили тотално.
Спомням си за Бащата на един мач бяхме с баща ми на централната трибуна...не си спомням само срещу кого играехме.
Свирят фаул за Локомотив и баща ми става, хората около него също.Баща ми ми вика: "Иване ставай"! Аз се учудих и го питах що да ставам, а той ми отговаря щото ще вкараме гол. :mrgreen:
И наистина Христо Колев си нагласи топката, погледна към вратата, шутира и утрепа един паяк в горния ляв ъгъл на вратата. ;)
Много техничен, пасове като по конец и уникални фаулове, но не обичаше много да тича.
Аз не харесвам такъв тип футболисти. И Бонев и Бащата съм гледал, но най-голямата ми болка на мен е, че не съм гледал Гочо Василев.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”