Веселин Марешки все още не притежава нито една акция от Локомотив Пловдив, потвърди самият той в интервю за Дарик Варна. Съществува дори възможност аптечният бос въобще да не закупи клуба, ако се окаже, че финансовото състояние на Локо Пд е по-лошо, отколкото изглежда, стана ясно от думите му.
„Всяка една фирма, преди да бъде закупена, й се прави правно-финансово икономически анализ. Ангажирал съм една много сериозна одиторска фирма и адвокатска кантора да проверяват състоянието на Локо Пловдив. Докато не получа резултатите, няма да взема и една акция. Ако не се договорим съгласно реалната ситуация, която ми докладват проверяващите, а не според тази, която ми представят, аз няма да стана собственик на клуба. Превел съм около 1,5 млн. лв., но това няма нищо общо със собствеността. Просто сме помогнали сме на клуба да си стъпи на краката. Клубът се управлява от мои хора, това е нормално, тъй като трябва да видя за какво става въпрос, пък и да няма промени докато вървят проверките, но аз ще стана собственик едва когато съм доволен от резултатите от анализа.”, каза пред Дарик Варна Веселин Марешки.
Преди броени дни стана ясно, че доскорошният собственик на Локомотив Пловдив Константин Динев е прехвърлил акциите си на приятел, а не на Веселин Марешки. Според съдебните регистри собственик на клуба в момента е 40-годишният столичанин Светослав Мушанов. Той притежава 142 900 акции или 95,27%. Останалите проценти се държат от няколко други дребни акционери.
Марешки: Не притежавам нито една акция на Локо Пд
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Марешки: Не притежавам нито една акция на Локо Пд
Какво излиза, Марешки си е купил слещу 1.5 милиона до сега дадени пари спокойствие от държавата да не му пипат бизнеса и да си вдига цените на хаповете без да го санкционират.Подобре тия пари да се дадът за спорта както в случая место да потънат в джобовете на алчни чиновници.
- motorbreath
- Контакти:
Да оставим Веселин Марешки на страна и да погледнем фактите - Локомотив заема 7-мо място в първенството. С оглед на всички събития които ни сполетяха - смяна на президенти, смяна на треньори, отбор сглобен на пожар от млади момчета, налагане на наши юноши и трудна програма, това класиране е невероятен успех. На всичкото отгоре не се дадохме на онези с турските пари, дето ни се канеха, че ще ни бият с разлика. Колко стана вече - 18 години нямат победа на Лаута...Отново доказахме и показахме че в Пловдив сме №1, а и не само в Пловдив, а и в цяла България. ФАКТ.
So sind wir und das ist unser Leben!
Марешки си е временен вариант.С него повече от седмо място не може да се вземе.Въпросът е да поддържа клуба докато се появи собственик с желание да дава повече пари, иначе Марешки си има пари, но си ги пази! 

- motorbreath
- Контакти:
Всичко е в реда на нещата.Локомотив Пловдив - прави се пълен правен,финансов и икономически анализ.Едва при благоприятни резултати на наложената проверка може да се стигне до сделка,в която новият собственик става притежател на всички активи и пасиви на предприятието било то отбор,завод или търговска верига.Ботев Пловдив - нищо подобно.Прекратяване на дейността на ПФК БОТЕВ Пловдив1912 АД. със едноличен собственик Димитър Христолов и регистриране на чисто ново СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ БОТЕВ 1912,което наследява само и единствено едно голямо НИЩО от предшественика си.Следователно КТБ в лицето на Цветан Василев не поемат нито активи,нито пасиви на търговското предприятие ПФК БОТЕВ Пловдив 1912 АД.
Очертава се Марешки да танцува един-два полусезона - до изборите догодина, което междувпрочем е по-добър вариант за Локомотив. Като види резултатите от въпросният финансово-икономически анализ ще го заболи главата и тъй като Коко Динев едва ли смята да му продаде отбора без пари, а Марешки едва ли ще е готов да плаща и цена за акциите на клуба и дълговете към НАП и други лица, фирми и институции, то собственик на отбора през лятото ще бъде отново Коко Динев или неговият шофьор.
- motorbreath
- Контакти:
T&T написа:Очертава се Марешки да танцува един-два полусезона - до изборите догодина, което междувпрочем е по-добър вариант за Локомотив. Като види резултатите от въпросният финансово-икономически анализ ще го заболи главата и тъй като Коко Динев едва ли смята да му продаде отбора без пари, а Марешки едва ли ще е готов да плаща и цена за акциите на клуба и дълговете към НАП и други лица, фирми и институции, то собственик на отбора през лятото ще бъде отново Коко Динев или неговият шофьор.
Само времето ще покаже дали си прав или не.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
bianchi написа:Веселин Марешки все още не притежава нито една акция от Локомотив Пловдив, потвърди самият той в интервю за Дарик Варна. Съществува дори възможност аптечният бос въобще да не закупи клуба, ако се окаже, че финансовото състояние на Локо Пд е по-лошо, отколкото изглежда, стана ясно от думите му.
„Всяка една фирма, преди да бъде закупена, й се прави правно-финансово икономически анализ. Ангажирал съм една много сериозна одиторска фирма и адвокатска кантора да проверяват състоянието на Локо Пловдив. Докато не получа резултатите, няма да взема и една акция. Ако не се договорим съгласно реалната ситуация, която ми докладват проверяващите, а не според тази, която ми представят, аз няма да стана собственик на клуба. Превел съм около 1,5 млн. лв., но това няма нищо общо със собствеността. Просто сме помогнали сме на клуба да си стъпи на краката. Клубът се управлява от мои хора, това е нормално, тъй като трябва да видя за какво става въпрос, пък и да няма промени докато вървят проверките, но аз ще стана собственик едва когато съм доволен от резултатите от анализа.”, каза пред Дарик Варна Веселин Марешки.
Преди броени дни стана ясно, че доскорошният собственик на Локомотив Пловдив Константин Динев е прехвърлил акциите си на приятел, а не на Веселин Марешки. Според съдебните регистри собственик на клуба в момента е 40-годишният столичанин Светослав Мушанов. Той притежава 142 900 акции или 95,27%. Останалите проценти се държат от няколко други дребни акционери.
Това не е нещо ново и всички го знаем.Разбра се,веднага след събранието на акционерите.Знаят го много добре и журналистите,но те,разбира се,току що са паднали от Луната и си спретват "новина".Коко,като всеки селски тарикат на дребно,прехвърли акциите на друг /в случая това е Мушан/ и го постави в ролята на "бушон".Марешки обаче,не е длъжен да му плаща "бакиите".След Нова година нещата ще се променят.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Локомотив действително е номер едно в България- ФАКТ !!!
- jorjy1966
- Контакти:
T&T написа:Очертава се Марешки да танцува един-два полусезона - до изборите догодина, което междувпрочем е по-добър вариант за Локомотив. Като види резултатите от въпросният финансово-икономически анализ ще го заболи главата и тъй като Коко Динев едва ли смята да му продаде отбора без пари, а Марешки едва ли ще е готов да плаща и цена за акциите на клуба и дълговете към НАП и други лица, фирми и институции, то собственик на отбора през лятото ще бъде отново Коко Динев или неговият шофьор.
Всички жълти ,в детайли знаят всичко ,което ще се случи с Локомотив.Респект!Ние локомотивците -кой ни пита нас ,те жълтите дават всички прогнозни апокалипсиси за по-големия тим в Пловдив.И това го правят от "загриженост " към нас,никога от омраза и комплекси !Ей Канарчета ,в Локомотив са се сменили много повече президенти отколкото при вас,и това говори ,че колкото и да сме зле,сме марка в българския футбол и ще бъде винаги така!Само ЛОКО!!!
Локо завинаги!!!