Галя Топалова на колене пред Зума

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Галя Топалова на колене пред Зума

Мнениеот smash_the_reds » 09 мар 2009 09:56

Президентът на Локомотив (Пд) Галя Топалова е предложила на „черно-бялата" икона Христо Бонев да се върне на работа в клуба, научи "Топспорт". Дни преди старта на шампионата блондинката почти на колене се примолила на Зума да заровят томахавките в името на отбора, за което потвърдиха и фактори от фенклуба.
В традиционния си стил, познат от годините на активната му състезателна дейност, Бонев е реагирал с отговор няма и секунда след офертата. „Ще помагам, без пари и без постове", отсякъл той и поканил Топалова на трибуните за мача със Сливен, спечелен с 2:1.
Лично Бонев се ангажирал да спре евентуална атака на феновете, които не крият антипатии към собственичката на любимия им тим. „С Галя не сме се карали. Може да имам забележки за структурата, за дейността, за решенията, свързани с Локомотив, но аз от това разбирам. От понеделник ще съм неотлъчно с отбора. Нищо не искам за мен, а само за Локомотив, както искате го разбирайте", сподели пред "Топспорт" Бонев.
Легендата на българския футбол напусна тима от „Лаута" в качеството си на главен мениджър през пролетта на миналата година. Тогава той се солидаризира с подалия оставка старши треньор Ясен Петров, който бе привлечен в Локо (Пд) именно с негови протекции
Връщам се в Локо (Пд), ще работя без пари, призна легендата Бонев.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: Галя Топалова на колене пред Зума

Мнениеот Empty » 09 мар 2009 10:33

Браво!Такива хора са нужни за да се оправи един отбор.Дано и двата Пловдивски отбора останат в "елита", защото внасят колорит, а и доста често се противопоставят на водещити клубове.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 09 мар 2009 12:44

ZYKLON написа:Галя на колене пред Бонев.това звучи доста мръсно.

И аз падам на колене...........
Попздрав:
[video]http://vbox7.com/play:8da34b8c[/video]
Изображение Изображение

AC_DC
Контакти:

Мнениеот AC_DC » 09 мар 2009 14:45

Eй, pasaden, вие жълтите нямате право да говорите за БОНЕВ. Когато имате играч, който малко да се доближи до неговата класа, тогава може. Но това просто е невъзможно. p.s. Разбра ли какво ти говорех за песента "Налей да пием бирата............

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 мар 2009 18:56

Според мен докато Галя Топалова, е собственик на Локомотив Пловдив, Христо Бонев е безсилен да се справи, с иначе не лекото положение на отбора. :?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 09 мар 2009 20:39

Жена на колене пред мъж...това е красива гледка... ;) /да ме извинят дамите/Друг е въпросът,че след подобни упражнения,мъжете са склонни да правят глупости... :D Но това е друг въпрос.Чакай,че наспамих темата :roll: Исках да кажа-хубаво заглавие, Смеш.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 09 мар 2009 23:55

birabecks написа:Жена на колене пред мъж...това е красива гледка... ;) /да ме извинят дамите/Друг е въпросът,че след подобни упражнения,мъжете са склонни да правят глупости... :D Но това е друг въпрос.Чакай,че наспамих темата :roll: Исках да кажа-хубаво заглавие, Смеш.

Благодаря,старая се-не си ли личи?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 10 мар 2009 01:51

Както дойде-както влиза по-добре :D
Изображение Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”