Локо Пд взе нападател от Манчестър Сити

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Локо Пд взе нападател от Манчестър Сити

Мнениеот bianchi » 26 окт 2012 14:46

Локо Пловдив хвърли трансферната бомба в А група. Черно белите привлякоха Серафим Михайлов от Ман Сити. Очаквайте подробности!

Потребителски аватар
VakaMen
Контакти:

Re: Локо взе нападател от Манчестър Сити

Мнениеот VakaMen » 26 окт 2012 15:00

сигурна ли е информацията да не стане като с Гонз0 :lol:
... защото за нас Локомотив е много повече от 11 човека на терена, Локомотив е онази любов, която бащите ни са предали, онази искра в очите, която блясва, когато стъпим на Лаута...

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 26 окт 2012 15:31

Автора на темата-това заглавие копирали го от някаде или ти си го измисли ?
Това момче никога не е било играч на Сити. Това е все едно турските вестници да пишат,че са взели играч на Арсенал при трансфера на Н.Димитров в Касъмпаша.
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 26 окт 2012 15:37

Дано стане футболист от тоя, да не е поредния провален талант...

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 26 окт 2012 15:38

Стига слагай каруцата пред коня, пич.
Изображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 26 окт 2012 15:39

kiko3 написа:Автора на темата-това заглавие копирали го от някаде или ти си го измисли ?
Това момче никога не е било играч на Сити. Това е все едно турските вестници да пишат,че са взели играч на Арсенал при трансфера на Н.Димитров в Касъмпаша.

Това момче играеше за някоя от младежките формации на Сити, а до колкото знам е и тренирало с първият отбор. Друг е въпроса, че е мангал и ще тръгнат ебати ебавките посока Лаута..

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 26 окт 2012 15:42

Изображение

Локомотив Пд хвърли бомбата с привличането на нападателя Серафим Михайлов. Днес на пресконференция преди двубоя с Левски, юношата на Спартак Пд бе представен официално като играч на "черно-белите", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Михайлов бе представен лично от почетния президент на "смърфовете" Христо Бонев. За последно Серафим се подвизаваше в юношескаата формация на шампиона на Англия Манчестър Сити, с който до успя да вдигне трофей.

"Много съм радостен, че г-н Бонев ме покани да се присъединя в Локомотив. От малък съм привърженик на Локо. Ще направя всичко възможно да помогна на отбора", каза младият талант на представянето си.

От своя страна Бонев заяви:"Убеден съм, че всички знаете за какъв талант говорим. Още като се върна от Англия направихме контакт с него и неговия треньор преди години Митко Джоров, и веднага след разговорите, които проведе с мен Серафим изрази съгласието си да дойде в Локомотив".

"Приветствам Серафим с добре дошъл в нашите редици и искам да го убедя, че ще направим всичко възможно да му помогнем за неговото израстване", допълни още Зума.
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 26 окт 2012 15:44

kiko3 написа:Автора на темата-това заглавие копирали го от някаде или ти си го измисли ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZnODjXopc08&feature=plcp[/youtube]
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”