Назначиха Стефан Генов за старши-треньор на Локомотив
58-годишният специалист е познато име за черно-бялата общност, тъй като има над 20-годишен стаж на Лаута.
"Амбициран съм да върна родния ми отбор там, където му е мястото - сред водещите в България. Ще дам шанс на всички играчи. Ще се огледам и за талантливи момчета от школата. Аз съм излязъл от тази школа и нейните деца са и мои. Обичам да работя с млади играчи и доказах това във Варна, където наложих доста футболисти на юношеска възраст. На първо време обаче ни трябват резултати. Като натрупаме точки, ще може да се експериментира. Залавям се за работа още от днес", заяви Стефан Генов в първото си изявление като старши треньор на Локо.
Христо Колев - Бащата ще бъде негов помощник треньор, а Радо Станев треньор на вратарите.
Дебюта на новият екип начело на Локомотив ще бъде в днешната контрола срещу втородивизионния Любимец.
Спарингът започва в 16,00 часа на помощния терен на Лаута
Успех!
Стефан Генов официално е новият треньор на Локомотив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Стефан Генов официално е новият треньор на Локомотив
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
-
Re: Стефан Генов официално е новият треньор на Локомотив
Да ви е честит , този ще ви доразбие отбора, неслучайно прякорът му е Мазника!Вкарахте си таралеж в гащите! Сега да си докара протежетата Християн Попов и Петър Денчев , поне да се отървем от тях във Варна!
Гочето1913 написа:Да ви е честит , този ще ви доразбие отбора, неслучайно прякорът му е Мазника!Вкарахте си таралеж в гащите! Сега да си докара протежетата Християн Попов и Петър Денчев , поне да се отървем от тях във Варна!
Треньорите във България са един дол дренки ,дали ще е Генов или някой друг ,няма значение ,разликата е правят футболистите . Имаш ли добри футболисти ,имаш и отбор и печелиш .
И Фергюсън да дойде с тоя потенциал с който разполагаме в момента като футболисти е обречен!
При вас какво да направи ,като не дават кинти и не може да привлече нещо качествено.
Трябват кинти !
Това е така, обаче е факт, че въпросният си няма и понятие от тая игра. Не ви завиждам, но все пак ви желая късмет.
Ако Генов направи нещо е добре ,ако се провали ,което по вероятно , заради потенциала с футболисти който разполагаме по живо по здраво към б група .
Марешки не вземе ли зимата цял отбор качествени футболист и Генов и Геновица не може да ни спаси .
Марешки не вземе ли зимата цял отбор качествени футболист и Генов и Геновица не може да ни спаси .
- Captain Stottlemeyer
Преди около година г-н Стефан Генов беше обявен за "сър" от феновете на "морето". След това дойдоха някои лоши резултати, не толкова заради "сър"-а, а поради липсата на средства, или по-точно казано нежеланието на една от най-богатите фирми в България - собственик на отбора, да се охарчва за футбол - база, нови играчи, ДЮШ и т.н. Много по-лесно е само да се цица от град Варна и неговите граждани.
Като кучето на Павлов и феновете на "морето" (включително някои от тях с претенции да бъдат спортни журналисти) първосигнално оплюха (оплюват и сега) сър-а, без да се опитат да вникнат в същината на проблема. Това е положението... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Преди около година г-н Стефан Генов беше обявен за "сър" от феновете на "морето".
[offtopic]Тоя нито съм го съросвал,нито съм му правил евала,заради 2-3 фурнаджийски лопати от нашия форум,недей да слагаш всички под един знаменател,айде със здраве,не мисля да пиша повече в тема която не ме засяга

HASTA DE LA VICTORIA
- Irish stout
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Преди около година г-н Стефан Генов беше обявен за "сър" от феновете на "морето".
И аз това се сещам. Пътят от"осанна" до "разпни го" е кратък, но някои публики твърде лесно залитат в крайности.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Ужас! По-кофти треньор можеше да е само Велизар Попов!
Лошо за Локо Пд.