Мнениеот fire » 05 окт 2012 21:28
В момента сме клуб със собственик,който е на сила при нас и респективно условията в клуба(финансовите и ръководните) са на изключително ниско ниво! Заради тези факти,клуба няма никакво лоби и затова можем да рзчитаме само на късмет и себераздаване на футболистите! Въпреки това ще бъде изключително трудно да вземем нещо от този мач! В момента Локомотив Пловдив постига някакви резултати единствено заради непримиреноста на Емил Велев и упорития му характер,на няколкото класни играчи в отбора,както и на публиката ! Това обаче няма да върши работа винаги и положението на любимия на всички истински пловдивчани клуб никак няма да е леко в борбата за оцеляване! Не и с това ръководство! Не и с такова управление и насилствено финансирае!
След мача ни с Враца,никак не съм оптимист за този ,в който отново се изправяме уж срещу аутсайдер и всеки се надява,че едва ли не вече сме ги били,но ние не сме нещо повече от тях като изключим гореспоменатите ни предимства,но те все пак не играят на терена! Именно затова съм почти сигурен,че утре мача го губим! Ако утре загубим,отиваме в зоната на изпадащите,а имайки в предвид предстоящите ни срещи,до дербито трябва задължително да бием поне Славия в Пловдив за да можем да излезем с някакви надежди в 11-тия кръг! Ако до тогава не вземем нищо,ще стане страшно,не само в дербито ами въобще за бъдещето ни в елита! Все пак Локомотив Пловдив е отбора,който винаги побеждава тогава,когато никой не очаква,затова се надявам момчетата от отбора да ме опровергаят напълно и в края на полусезона да са ни изненадали приятно,както го сториха в първите 5 кръга!?