Локомотив(Пловдив)-Лудогорец(Разград)-"А" гр. 7 кр. - 2:5 КР

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Локомотив(Пловдив)-Лудогорец(Разград)-"А" гр. 7 кр. - 2:5 КР

Мнениеот AREA BIANCONERA » 24 сеп 2012 22:27

29.09.2012 - Събота - 17:00 ч.

"А" група 7 кръг

Пловдив; ст. Локомотив

Изображение

ИзображениеvsИзображение
Локомотив(Пловдив) - Лудогорец(Разград)

90% от феновете в България, ако не и повече, очакват победа за шампиона на България в този мач. Още повече отбора на Лудогорец е набрал сили и е с 6 поредни победи засега в първенството(колкото и Левски). От гостите мача със сигурност пропуска Мирослав Иванов който изтърпява наказание за червения картон срещу ЦСКА.

От другата страна е пловдивския Локомотив който записа малко неочаквана първа загуба в първенството във Враца. Единственият шанс на пловдивчани е, че играят на своята крепост - стадиона в парк Лаута е ад за всички гостуващи отбори. Другият факт в полза на пловдивчани е, че Локомотив е единствения отбор в България който не познава вкуса на загубата от Лудогорец за първенство. Естествено всички помним победите на тима от Разград за Купата и Суперкупата на България над черно-белите.

Аз като верен фен на Локомотив силно се надявам, че ще спрем Лудогорец в полета им към втора поредна шампионска титла и ще успеем да им отмъкнем точки...
8-)
Прогноза 1:1
Последна промяна от AREA BIANCONERA на 01 окт 2012 09:07, променено общо 3 пъти.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Локомотив(Пловдив)-Лудогорец(Разград)-"А" гр 7 кр - ПРОГНОЗИ

Мнениеот tsonpen » 24 сеп 2012 22:31

Вие май винаги успявате да ни вкарате един гол (зачетен или не :) ), а ние с всеки изминал мач ви вкарваме с един повече. Така, че - 1:4 ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 24 сеп 2012 22:31

Разгромен резултат за Лудогорец. 1:4-5
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 24 сеп 2012 22:37

Победа за отбора на Пловдив!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 24 сеп 2012 22:46

tsonpen написа:Вие май винаги успявате да ни вкарате един гол (зачетен или не :) ), а ние с всеки изминал мач ви вкарваме с един повече. Така, че - 1:4 ;)

:mrgreen: Най-добрият ви нападател от последните два мача, Коко Динев няма да играе! Ще трябва пак да потърсите помощта на симпатичните хора от съдийската комисия. Кабаков няма как да ви свири, но господин Джугански би се навил да ви прати или Пастата, или Станислав Тодоров. Даже последният може да го качите и във вашия рейс. Аз очаквам победа с 3-1 за Пловдивския любимец и повторение на предния мач месец март, когато даже и удар не отправихте. Тогава любимият ви нападател подгряваше тарифата за финала... и беше за малко на наша страна. :)
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 24 сеп 2012 22:53

труден мач за нас ,но все пак няма да го загубим със сигурност ! 1-0 или 1-1 ,интересно ми е ще има ли фенове от Разград ? и дали ще се изложат много като тези на Минъоро

Върни се в “Локо Пловдив”