БФС,футбола е за феновете,запомнете го!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

БФС,футбола е за феновете,запомнете го!!!

Мнениеот NUP-1995 » 27 фев 2009 19:24

слушам одеве спортното шоу и не вярвам на ушите си,журналисти които са близки за дадени отбори спорят кои почивал 3 дена,кои 4 и кои кого....

журналисти,погледнете малко повече от носа си,там има и други отбори като локомотив пловдив които се бори за спасение,литекс-левски щял да бъде в петък защото разбираш ли бфс искал да има по малко фенове на левски!!!

какво да кажем ние като локомотив пловдив има 3 мача в петък,2 в понеделник,2 в сряда и единственно че последните 3 кръга ще се играят в един и същ ден и час пречи да се увеличат с още мачовете през седмицата!

локомотив в момента наи голямата му сила е в публиката и по всякакъв начин програмата е анти за нас!

жалко за нас феновете,трябваше да се направят на всички стадиони осветления както беше в полша преди 2-3 години,там които не направеше такова изхвърчаше и всички го направиха и се започна да се играя след работно време,ако беше станало това и тук хората спокоино щяха да си ходят на мач след работа,иначе сега футбола е един продукт които е за всеки друг но без обикновения фен!!!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Re: БФС,футбола е за феновете,запомнете го!!!

Мнениеот АСМ1899 » 27 фев 2009 20:13

Прав си приятелю! БФС му пука за феновете колкото на мен за ...... е честно не се сещам за нещо което изобщо да не ми пука! Да речем колкото знам за разликите между едното и другото Конго или там някаква таква държава в Африка! Обясни ми кой нормален човек може да гледа мач през седмицата в 14:00, 15:00, 16:00 или 17:00(в 5 човек по може д асе скатае от работа, но друг е въпроса струва ли си заради нашето първенство), независимо дали говорим за телевизия или на стадиона? Как да повчрвам, че искат да върнат хората по стадионите като те непрекъснато ги отчуждават? Честно почвамд а си мисля , че при Батето нещата бяха по-добре! Няма го него и нас никъде ни няма- ни на ЕП, ни на СП! Скандалите не намаляха, а напротив! Ако БФС е кораб, то Боби много здраво го е насочил към Ниагарският водопад!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
Rosko63

Re: БФС,футбола е за феновете,запомнете го!!!

Мнениеот Rosko63 » 27 фев 2009 20:32

Каква е тая програма мачове от 13 и 15 часа през седмицата че и в събота от 13,ами ние работим през това време бе футболния съюз и кво като ги дават по телевизията кой го грее,нали футбола е за феновете да могат да го гледат, а не за чиновниците от нелигитимния футболен съюз.Смотаняци махайте се

Върни се в “Локо Пловдив”