Трудно ми е да пиша тези редове...
Вчера внезапно почина Георги Николов/роден 1975 г/ от Фенклуб Гарата.Винаги е тежко,когато си отиде толкова млад човек,а черно-бялото братство загуби един истински локомотивец и страхотен човек.Тези,които го познаваха,знаят за какъв човек става дума.За пореден път се потвърждава правилото,че Господ прибира по-рано читавите хора при себе си.
Почивай в мир,Жорка.Завинаги един от нас...
Погребението ще е утре,от 10:00 ч. на Централни гробища.
http://lpfc.net/
Завинаги един от нас !
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Завинаги един от нас !
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- radorezila
Re: Завинаги един от нас !
Лека му пръст на момчето 

-
- Контакти:
Бог да го прости..
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
- child in time
- Контакти:
- samocskasamo
- Контакти:
Жалко,млади хора си отиват................
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
Не мога да повярвам наистина, почивай в мир Жорка!Ще те пазим в сърцата си..голям Локомотивец до последния си дъх!ПОКЛОН!
Лека му пръст на момчето! 

Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!
Много жалко R.I.P.
Как така внезапно почина? Човек роден 75' година. Ужас. Аз съм 85'-та и като гледам колко млади хора си отиват, почвам да ценя всеки ден от живота си и да се притеснявам все повече за здравето си. Да почива в мир момчето и дано не само по-рядко чуваме за такива случай, а дано изобщо спрат подобни трагедии.