На срещата с фенове, Локо заявиха,че не плануват да отпадат!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

На срещата с фенове, Локо заявиха,че не плануват да отпадат!

Мнениеот slavia_forever » 24 фев 2009 23:28

Близо 50 запалянковци и почти всички футболисти на представителния тим на Локомотив (Пловдив) напълниха до краен предел зала номер 6 в "Дома на техниката" на улица "Гладстон" тази вечер, като единствените отсъстващи бяха чужденците Бернард Хейган и новото попълнение Сингбо.

Феновете имаха са цел да приповдигнат духа на любимците си преди старта на пролетния дял от шампионата, който по всичко личи, че ще е един от най-трудните за отбора в последните години.

"Събрахме се за да доближим духовете си и да ви призовем да доиграете сезона за нас, за емблемата и традициите на отбора. Наясно сме с проблемите, които тресат всичко в Локомотив, но и преди сме изпадали в подобни ситуации, от които излизахме само защото бяхме заедно като едно семейство. Разчитайте на нас, за безрезервна подкрепа по всички стадиони. От вас искаме единствено духа и туптящото локомотивско сърце, пък ако паднем - това никога не е било проблем за нас." призоваха привържениците, като дадоха думата на трима "говорители" на мъжкия отбор - капитана Димитър Илиев, Георги Мечечиев и Стоян Ставрев.

Те обещаха от името на колегите си да изиграят предстоящите мачове на сто процента от възможностите си и признаха, че очакват както добри, така и слаби мачове, подобно на изминалата есен.

"Вариантът за изпадане никога не е седял на дневен ред в съблекалнята :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Не искам да звучи като обещание, но мисля че имаме всички шансове да се борим за място около 8-10 позиция", изрази оптимизъм капитанът Димитър Илиев.
"Самият аз одобрявам това, че отмениха първия кръг с една седмица, защото за нас това време може да бъде използвано за възстановяването на някои от контузените ни играчи. Има и такива, които имат нужда от още малко време, за да се адаптират по-добре към обстановката и колектива ни", обяви пък треньорът на вратарите и титулярен страж Стоян Ставрев.

Всички присъстващи бяха единодушни, че липсата на организация в клуба обезсмисля напълно труда на "черно-белите" футболисти. Изминалата есен най-голяма вреда в това отношение донесе пълното мълчание в моментите, когато съдиите тенденциозно отнемаха точки на пловдивския отбор.
"Нужно е някой да защитава интересите ни и тези на клуба, в случаи когато се подиграват с труда ни", признаха играчите.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: На срещата с фенове, Локо заявиха,че не плануват да отпадат!

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 фев 2009 23:33

Виждам ,че вие,славистите/т.е. ти,щото като гледам ,не сте много/, много се интересувате от Локо Пд.Процедурата ти е позната.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 24 фев 2009 23:34

От това ми стана ясно само едно-че Локото са на това полагащо им се място ,защото съдиите ги ощетявали.Според мен причината не е това , а съвсем ,съвсем друга.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 фев 2009 23:35

smash_the_reds написа:От това ми стана ясно само едно-че Локото са на това полагащо им се място ,защото съдиите ги ощетявали.Според мен причината не е това , а съвсем ,съвсем друга.

Не им я казвай, че ще преместят темата в раздел Левски! Те не обичат факти! :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 24 фев 2009 23:38

Аз няма да кажа-не искам да споря ,а само мога да изкажа мнение,примерно.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 фев 2009 23:39

smash_the_reds написа:От това ми стана ясно само едно-че Локото са на това полагащо им се място ,защото съдиите ги ощетявали.Според мен причината не е това , а съвсем ,съвсем друга.

Вие в "Левски" нямате подобен проблем.Особено в Пловдив.Ако си гледал мача,разбира се... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 24 фев 2009 23:41

Честно казано в повечето случаи нямаме-и не само ние и другите.Понякога трябва малко помощ,понякога малко повече ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 фев 2009 23:44

smash_the_reds написа:Честно казано в повечето случаи нямаме-и не само ние и другите.Понякога трябва малко помощ,понякога малко повече ;)

Знам,знам...Съгласен съм с теб. :D

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 24 фев 2009 23:58

Така е при всички велики клубове в своите държави-няма нищо странно.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 24 фев 2009 23:59

slavia_forever написа:

Не им я казвай, че ще преместят темата в раздел Левски! Те не обичат факти! :lol:

ФОРЕВЕРЧЕТО ПАК ИЗПЛУВА ОТ НЯКАДЕ. НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ОТБОРА НА ПЛОВДИВ.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”