Освободиха и капитана на Локомотив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Освободиха и капитана на Локомотив

Мнениеот Shtuka » 06 авг 2012 14:44

Дъното в този отбор е налице...След пишман чужденците които най-сетне си заминаха,не предложиха договор и на Здравко Лазаров,капитан и уникален футболист дори на неговата възраст(сигурен съм че може да изкара на добро ниво още няколко години,познавам го лично и мога да твърдя това със сигурност).Той е човека чиито решителни намеси през последните години дърпаше отбора напред и не оставяше много поле за изява на ''младите звезди'' които не могат да покажат и 10% от това което той може,да не говорим че изкарва по цял мач,а младежите в състава пукат гумите към 60-65мин,смях!!!Като добавим и това,че няма да предложат договор на Йордан Тодоров,то мога да се замисля дали Локото ще могат да вземат и десет точки тази есен!!!Съмнително ми е,че и тези които остават ще им е голямо удоволствие да играят с юношите,но ... г-н Марешки реши и отсече,сега е той наред да видим какво ще направи за да не се бори тима срещу изпадане...май нищо :roll: Та въпроса ми е защо?!Както и Здравко каза пред Дарик:-Питайте ръководството защо няма да играя?!...Е защо?!
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Освободиха и капитана на Локомотив

Мнениеот turbogena » 06 авг 2012 14:52

И аз съм доста учуден от тази постъпка на Марешки. :shock: Та Здравко Лазаров беше сърцето и душата на този отбор :?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 авг 2012 14:52

Този Марешки не ми вдъхва доверие нещо. Има вид на мошеник. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 06 авг 2012 14:53

Ами Венци Свинята да прибира и Тъча, и Електричката (въпреки че за него съм малко раздвоен) :roll:
Изображение

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 06 авг 2012 14:59

Браво успяха да сьсипат Локомотив е ето на лице е вече.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 авг 2012 15:00

Red Warrior написа:Този Марешки не ми вдъхва доверие нещо. Има вид на мошеник. :roll:

Не,изобщо не е мошеник Марешки. :) :) :) Жалко за Локо Пд.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 06 авг 2012 15:02

Честно и откровенно ви съжалявам за недоразумението Марешки. Сега можем да се състезаваме кой собственик е по тъп: нашите борчета от трибуквието или вашия аптекар.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 авг 2012 15:02

Здравко вече не е за А група. Играе по 20 минути на ниво, след това не може да ходи. Гласеше се да остане треньор в Локомотив и за това беше много близо до Коко Динев. След смяната на ръководството нещата се промениха. Напълно логично договора му не беше продължен. Може да играе в отбор с по-малки амбиции, но за Локомотив вече не е. Един Илиян Йорданов ще направи много по-силен цял мач в момента от колкото Здравко Лазаров.

Предивид напусналите и постъпилите според мен ще запазим нивото от предната година първия полусезон. До зимата Марешки ще е влезнал вече в нещата както трябва и ще може да се направи по-скъпа и качествена селекция. Просто много бързо се развиха нещата.

Няма смисъл нито от катаклизмични прогнози, нито от лафове как ще мачкаме наред. Според мен успяхме без да обикаляме години по селата като някои други да сменим един човек, който вредеше на Локомотив. Една година да сме извън първите 4-5 отбора не е кой знае каква болка за умиране така или иначе.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 авг 2012 15:05

Кролик написа:Честно и откровенно ви съжалявам за недоразумението Марешки. Сега можем да се състезаваме кой собственик е по тъп: нашите борчета от трибуквието или вашия аптекар.

То аз в България не виждам читав собственик на клуб, с изключение на Домусчиев и Гришата преди да спре да си пере парите в Литекс.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 06 авг 2012 15:16

Може само да благодарим на Здравко за годините прекарани в Локомотив и да му пожелаем успешна реализация за напред! Моето лично мнение е че Здравко трябваше да спре след финала за купата!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Локо Пловдив”