Старши треньорът Емил Велев даде обширно интервю за Дарик радио и Gong.bg преди мача с Витес от Лига Европа. Велев засегна теми свързани с някои писания за него и футболисти на тима в медии, в дните след мача за Суперкупата и преди мача идния четвъртък. В тази връзка той ще заведе отбора в Ловеч, където ще е на спокойствие. Велев засегна и темата за подкрепата от страна на феновете.
„ Всичко по отношение на здравето на футболистите след мача с Лудогорец е нормално, заяви Велев. Единствено очаквам да отшумят травмите на Юнес Бенжалюн и Николай Христозов. Всички други са здрави за предстоящия мач. Надявам се и поне един от споменатите двама да е възстановен за мача в четвъртък, защото видяхте, че основните ни проблеми са в линията на защитата. Абсолютни спекулации са ,че Господинов си е тръгнал. Цялата тази медийна еуфория, която е завзела футболната общественост, специално в пловдивския регион, почва да взима някакъв връх. Виждате, че непрекъснато се пишат някакви негативни неща срещу Локомотив Пловдив, което аз не мога да го разбера. Както има дерби Левски – ЦСКА, то така трябва да има и Локомотив – Ботев. Говорят се страхотни небивалици, и се пишат по вестници. Почти всеки ден четем какви ли не неща.”
В тази връзка за писането, то и за Емил Велев излизат много материали, в които се споменава,че Здравко Лазаров и Коко Динев са му бесни заради смяната на капитана на мача в Бургас, или Велев мъти главите на братя Цоневи от Левски и ги краде.
„Аз не знам го е разбрал ,че Здравко и Коко са ми бесни, сподели Велев. Нямаше реакция от Здравко, а с президента говорихме след мача. Не мога да кажа,че президента е бил доволен, но всичко бе нормално и разговаряхме за предстоящия мач в Европа. Що се отнася до близнаците, то това е поредната безумна щуротия на хора, които искат да всеят дразги в отбора на Локомотив Пловдив. Аз тези момчета даже не съм ги виждал и това са пълни измислици.”
Ще разузнава ли Емил Велев на живо отбора на Витес?
„Вече ги разузнаваме, заяви Емил Велев. Гледаме им предишни мачове.Баража им с Вал Вайк, както и първия , така и втория мач. Гледахме ги по няколко пъти. Най- хубаво е да ги видим на живо, защото като се изправим срещу тях разликата е огромна. Ще се опитам утре да гледам мача им, ще е плюс за нас, ако се осъществи пътуването ми.”
В последно време има някакво разединение сред феновете на Локомотив по отношение на ръководството и това се отразява на подкрепата на тима. Какво е , според Велев, значението на подкрепата на привържениците в Ловеч срещу Витес?
„ Видяхте, че и в Бургас, макар и не толкова като на финала за Купата, феновете ни подкрепиха, заяви Емил Велев. Подкрепата им бе от самото начало до самия край. Това е радващото. Винаги в Локомотив Пловдив разчитаме на подкрепата на нашата публика. Смятам,че те имат много позитивно отношение както към футболистите, така и към президента.”
Връщайки се на писанията за Емил Велев, появи се и такова, че с отиването на Ники Митов в Левски, нямало кой да реди състава и тактиката на Емил Велев. Какъв коментар би направил на това твърдение?
„Според мен това са пълни глупости, категоричен е Велев, който и леко се засмя. Не познавам в световната история помощник треньор да се споменава преди старши треньора. Винаги всичките успехи ги обира старши треньора. Естествено е да иска да чуе и други мнения, но окончателното решение го взима единствено и само той. Специално в моя случай не се е родил този човек, който да каже на Емил Велев- Кокала кой ще трябва да играе и каква тактика трябва да се прилага в даден мач.”
Фен тема - Емил Велев
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Фен тема - Емил Велев

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Re: Фен тема - Емил Велев
Кокалът може ли да обясни защо, когато губим в резултата изкарва нападател - Здравко Лазаров и на негово място пуска защитника - Ели Маркес, след като има на резервната скамейка равностоен заместник на Лазаров в лицето на бързото и технично крило Илиан Йорданов?!
Също така дали може да даде смислено обяснение защо най-добрият футболист по време на подготовката - Станислав Маламов въобще не помириса терен на финала за суперкупата при условие, че имаше право на 4 смени?
Вместо да пусне подготвения Маламов Велев пуска Златински, който пропусна голяча част от втория подготвителен лагер!
И как така Кокалът реши да обръща мача с безобразно слабия Драги Коцев, като има на пейката чист нападател като Спасов?!
Велев, ти за глупаци ли ни вземаш привържениците на Локомотив?
Или си мислиш, че ние страдаме от кокоша слепота и не виждаме, какво става на терена?!
Велев футболът е за нас феновете, ако не си го разбрал...и ние искаме да гледаме млади и талантливи момчета като Илиан Йорданов, Станислав Маламов, Борис Бисеров и Любо Цеков, които изорават терена с фланелката на Локомотив Пловдив, а не разхождащите я такива като Коковите любимци - Здравко, Юнес и човекът, който няма точен пас в средата - Сержиньо!
Коко Динев и Емил Велев вън от Локомотив Пловдив!
Също така дали може да даде смислено обяснение защо най-добрият футболист по време на подготовката - Станислав Маламов въобще не помириса терен на финала за суперкупата при условие, че имаше право на 4 смени?
Вместо да пусне подготвения Маламов Велев пуска Златински, който пропусна голяча част от втория подготвителен лагер!
И как така Кокалът реши да обръща мача с безобразно слабия Драги Коцев, като има на пейката чист нападател като Спасов?!
Велев, ти за глупаци ли ни вземаш привържениците на Локомотив?
Или си мислиш, че ние страдаме от кокоша слепота и не виждаме, какво става на терена?!
Велев футболът е за нас феновете, ако не си го разбрал...и ние искаме да гледаме млади и талантливи момчета като Илиан Йорданов, Станислав Маламов, Борис Бисеров и Любо Цеков, които изорават терена с фланелката на Локомотив Пловдив, а не разхождащите я такива като Коковите любимци - Здравко, Юнес и човекът, който няма точен пас в средата - Сержиньо!
Коко Динев и Емил Велев вън от Локомотив Пловдив!
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 13 юли 2012 19:07, променено общо 4 пъти.

-
Някой спомня ли си заради кокала ли навремето стана мелето, след което смениха имената на ЦСКА и Левски? Май точно той тръгна да души Безински или някой друг от ЦСКА-то?
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Емил Велев,не е никакъв треньор.Локомотив се класираха в Европа,но не показаха нищо кой знае какво.Единствения добър фактор им беше домакинството.Съвсем спокойно можеха да паднат от Левски с много,но сините тогава бяха много слаби.Не знам какво толкова видяхте във него та чак и името му скандирахте.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Stanislav_Ivanov написа:Емил Велев,не е никакъв треньор.Локомотив се класираха в Европа,но не показаха нищо кой знае какво.Единствения добър фактор им беше домакинството.Съвсем спокойно можеха да паднат от Левски с много,но сините тогава бяха много слаби.Не знам какво толкова видяхте във него та чак и името му скандирахте.
еми нормално е: Станко Йовчев имаше фен тама, защо и Емил Велев да няма ?
Без да обиждам никого от Локо, но Велев е всичко друго, но не и треньор по мое лично и скромно мнение
Stanislav_Ivanov написа:Емил Велев,не е никакъв треньор.Локомотив се класираха в Европа,но не показаха нищо кой знае какво.Единствения добър фактор им беше домакинството.Съвсем спокойно можеха да паднат от Левски с много,но сините тогава бяха много слаби.Не знам какво толкова видяхте във него та чак и името му скандирахте.
БОЛИ БОЛИИИИИИИИИИИИ
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
bianchi написа:Stanislav_Ivanov написа:Емил Велев,не е никакъв треньор.Локомотив се класираха в Европа,но не показаха нищо кой знае какво.Единствения добър фактор им беше домакинството.Съвсем спокойно можеха да паднат от Левски с много,но сините тогава бяха много слаби.Не знам какво толкова видяхте във него та чак и името му скандирахте.
БОЛИ БОЛИИИИИИИИИИИИ
Кое боли бе? Какво е постигнал тоя освен една титла с Левски която му я спечели Гонзо? Като ходи във Славия к'во направи? Абсолютно нищо! Що толкова го хвалите не знам.
Stanislav_Ivanov написа:bianchi написа:Stanislav_Ivanov написа:Емил Велев,не е никакъв треньор.Локомотив се класираха в Европа,но не показаха нищо кой знае какво.Единствения добър фактор им беше домакинството.Съвсем спокойно можеха да паднат от Левски с много,но сините тогава бяха много слаби.Не знам какво толкова видяхте във него та чак и името му скандирахте.
БОЛИ БОЛИИИИИИИИИИИИ
Кое боли бе? Какво е постигнал тоя освен една титла с Левски която му я спечели Гонзо? Като ходи във Славия к'во направи? Абсолютно нищо! Що толкова го хвалите не знам.
Вятара ми пречи сльнцето ми пречи сьдията е виновен тих те искам неблагодарник.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
bianchi написа:Вятара ми пречи сльнцето ми пречи сьдията е виновен тих те искам неблагодарник.
Пожелавам ти Емил Велев да остане още дълги години в Локомотив !