Фиданов: Слуховете за финансовите проблеми в ДЮШ на Локо идват от Бирената
Георги Фиданов отрече слуха, че треньорите в ДЮШ на Локомотив Пловдив не са получавали заплати през последните месеци.
Читател ни информира, че треньорите в детско-юношеската школа на Локомотив Пд не са получавали заплати в последните месеци, след което се свързахме с шефът на ДЮШ на пловдивчани Георги Фиданов.
"Лично аз не знам да има такова нещо, тъй като аз лично им давам заплатите на треньорите на ДЮШ. Всички на време си получаваме заплатите", отсече шефът на ДЮШ на Локо Пд.
"Тази информация, която е достигнала до вас, може единствено да излезе само от стадиона край Бирената фабрика", завърши Фиданов.
Слуховете за проблеми в ДЮШ на Локо идвaт от бирената
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Слуховете за проблеми в ДЮШ на Локо идвaт от бирената
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Слуховете за проблеми в ДЮШ на Локо идвaт от бирената
Пловдив1926 написа:Фиданов: Слуховете за финансовите проблеми в ДЮШ на Локо идват от Бирената
Георги Фиданов отрече слуха, че треньорите в ДЮШ на Локомотив Пловдив не са получавали заплати през последните месеци.
Читател ни информира, че треньорите в детско-юношеската школа на Локомотив Пд не са получавали заплати в последните месеци, след което се свързахме с шефът на ДЮШ на пловдивчани Георги Фиданов.
"Лично аз не знам да има такова нещо, тъй като аз лично им давам заплатите на треньорите на ДЮШ. Всички на време си получаваме заплатите", отсече шефът на ДЮШ на Локо Пд.
"Тази информация, която е достигнала до вас, може единствено да излезе само от стадиона край Бирената фабрика", завърши Фиданов.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
- Пловдив1926
- Контакти:
Цял ден се чудите на кой да напишете няква глупост за Локомотив тва сте виновни. 24four7, livesport итн помийни ями...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Жълто-черната пропаганда не знае граници
Постоянно теми във форума,постоянни писания във вестниците/,наистина прекаляват,ама съвсем скоро ще ги приземим,сигурен съм 

лично аз и др редови фенове не ме инт локомотив.успех в лига европа и стига с тая злоба защото е напълно безмислено
винаги ще има интриги и провокации от двете страни но тва си е част от играта.

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Paco_1912 написа::lol:и ние какво сме виновни
Вие конкретно,като фенове,не сте виновни.Обаче хората ,които работят в П24 са тотални олигофрени.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
хората в пловдив 24 ако си мислиш че и аз съм им фен се лъжеш....определено не са професионалисти
Без да каже кой точно от Ботев пуска тези слухове изказването на Фиданов е клевета (ако въобще е казал тези неща)!
105 години / 4 поколения ботевисти!
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Утре сигурно ще кажете, че ние сме виновни, че ще играете с Витес
.