Време за Мъже

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Време за Мъже

Мнениеот botev_fen » 10 фев 2009 13:03

ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ!

Горещата още новина, че сделката за „Локомотив“ Пловдив пропада, с нищо не ме изненада! Кръвопийците, които управляват „Локомотив“ и „Ботев“ доказаха, че за тях няма морал! Феновете и на двата отбора мразят собствениците на клубовете си! Едните отдавна, другите отскоро – чувството обаче е еднакво силно!

Изгонете ги! Забравете за враждата помежду си! За нея винаги ще се намери време! Дойде моментът да обедините усилията си срещу затриването на пловдивския футбол!

След като държавата, футболният съюз и местната власт са неспособни и не могат да се справят, топката е у вас! Вие сте гражданите на Пловдив!

Настъпи моментът с общи усилия да изгоните пришълците от Пловдив! Спрете да се делите на „жълто-черни“ и „черно-бели“! Футбол в Пловдив вече няма!

Няма заради тези, които продават срутен стадион, косачка и рейс за 4 милиона! Няма заради този, който продава клуб, имащ само задължения и нищо друго, за подобна колосална сума!

Докога ще ги търпите?

Те доказаха, че емблемите на „Ботев“ и „Локомотив“ не значат нищо за тях!

Непрекъснато ни натякват, че българите сме стадо, защото не защитаваме интересите си! Дават ни за пример гърци, италианци, французи и кой ли още не, които се обединяват срещу всичко, което е против интересите им!

Докажете, че това не е вярно! Загърбете клубните си пристрастия! Сега битката е за Пловдив!

Галя Топалова и Димитър Христолов доказаха, че за тях това е просто бизнес и изобщо не се интересуват от вас и вашите желания!

Покажете им, че „Ботев“ и „Локомотив“ сте вие, а не акциите, които те притежават!

Зарежете дребните заяждания помежду си! Глупаво е едните да се радват, че на другите им се случва нещо лошо! В момента гаврата е с целия град!

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!

Вярващ, че това може да се случи: Стефан Попов

Я кажете вие кво мнение имате по въпроса?
Изображение

Потребителски аватар
North side Boy

Re: Време за Мъже

Мнениеот North side Boy » 10 фев 2009 13:24

Всеки да си гледа отбора...ще се оправяме както можем!
ПлОвДиВ е СаМо ЧеРнО-БяЛ !!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 фев 2009 13:34

North side Boy

Не си прав!!! САМО С ОБЕДИНЕНИЕ МОЖЕМ ДА ПОСТИГНЕМ ЦЕЛТА СИ...т.е НЯМА КАК ПОЕДИНИЧНО ДА СПАСИМ СПОРТА В ПЛОВДИВ... Не случайно хората са измислили онзи лозунг... ОБЕДИНЕН НАРОД НИКОГА НЕ ГУБИ!!! Защото ние може да сме локомотивци... те да са ботевисти... но ВСИЧКИ СМЕ ПЛОВДИВЧАНИ!!! А ПЛОВДИВ СИ ОТИВА... ИКОНОМИЧЕСКИ, СТТРАТЕГИЧЕСКИ... А СКОРО И НА СПОРТНАТА КАРТА НЯМА ДА НИ ИМА!!!

ЗАТОВА НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ!!!!

ВРЕМЕ Е е нещо отново да обедини ПЛОВДИВЧАНИ!!!

Сигурен съм, че ТЕЗИ един ден ще си тръгнат!!! Ще си тръгнат и ще оставят РАЗРУХАТА след себе си... Затова НИЕ трябва да помислим и за БЪДЕЩЕТО... а БЪДЕЩЕТО не изглежда никак РОЗОВО... За пореден път ще кажа, че НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ СРЕЩУ СИСТЕМАТА, КОЯТО НИ ДОКАРВА ТАКИВА КАТО ГТ и ДХ!!! Докато ДЪРЖАВИЦАТА ни не създаде УСЛОВИЯ, който да МОТИВИРАТ ХОРАТА с ПАРИ в БГ да ги ИНВЕСТИРАТ или да СПОНСОРИРАТ СПОРТА, дотогава ще ГОМИМ ЕДНИ иЩЕ ИДВАТ ДРУГИ БЕЗХАБЕРНИЦИ като тези...

ПЛОВДИВ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ОБЕДИНИ, ЗАЩОТО ХОРА КАТО ТЕЗИ НЕ СЪСИПВАТ САМО ФУТБОЛА, НО И СПОРТА КАТО ЦЯЛО В ПЛОВДИВ!!! То като гледам и града ни си отива като цяло... ТАКА ЧЕ... ПЛОВДИВ ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ!!!!
Изображение

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 10 фев 2009 13:41

Да се съберат ХОРАТ от които зависи подобно обединение!Тарторите,крайните ултраси,интелигенцията...техни представители!Да си стиснат ръцете и Аз ,както и почти всички ще подкрепим такова начинание.НО ДОТОГАВА ФОРУМНИТЕ МНЕНИЯ СА НАПЪЛНО,ПОВТАРЯМ НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ!

Потребителски аватар
ktulu

Мнениеот ktulu » 10 фев 2009 13:42

plovdivram написа:North side Boy

Не си прав!!! САМО С ОБЕДИНЕНИЕ МОЖЕМ ДА ПОСТИГНЕМ ЦЕЛТА СИ...
ВРЕМЕ Е е нещо отново да обедини ПЛОВДИВЧАНИ!!!

Айде бе! Защо не каза, че е време да се обединим като стана ясно, че Гергов иска да ви купува? Тогава не беше ли загрижен за футбола в Пловдив? Аз лично никога не бих се включил в подобно нещо след помията, която изляхте срещу нас последните месеци, НИКОГА !!! Оправяйте се сами !
http://vbox7.com/play:a1576ca3

Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 фев 2009 13:50

ktulu
Айде бе! Защо не каза, че е време да се обединим като стана ясно, че Гергов иска да ви купува? Тогава не беше ли загрижен за футбола в Пловдив? Аз лично никога не бих се включил в подобно нещо след помията, която изляхте срещу нас последните месеци, НИКОГА !!! Оправяйте се сами !

ktulu,
разбирам, че имаш специално отношение към мен, НО ОТНОВО ГРЕШИШ пич... Поразгледай хубаво темите, а и можеш да питаш автора на написаното /предполагам се познавате/, за мнението ми... МНЕНИЕТО НЕ МИ Е ОТ ВЧЕРА пич... Даже ако си участвал в дискусиите на СпортБГ още времето на Жоро Илиев ще видиш, че аз още тогава призовавах за ОБЕДИНЕНИЕ на силите на двете публики по отношение на решаването на проблемите на спорта, но тогава вашите реагираха с думите ПОНЕЖЕ ВИЕ ИМАТЕ НУЖДА, ЗАЩО НИ Е ДА ВИ ПОМАГАМЕ... без да осъзнавате /тогава/, че това е ОБЩ ПРОБЛЕМ!!!

Хайде питай Стефан Попов... ако не ти сигурен съм, че bene или SCB поне ще го познават... а и те могат да ти потвърдят думите ми!!!
Изображение

Потребителски аватар
ktulu

Мнениеот ktulu » 10 фев 2009 13:57

plovdivram, изобщо не е вярно, че имам някакво специално отношение към теб! За "излятата помия", визирах не конкретно някой, а болшинството от вашите фенове. Това няма как да го отречеш просто! Със сигурност помниш "пожеланията" от сорта на Честито Рождество Христолово и т.н. простотии. И това са над 90% от вашите!!! Е просто няма как при това положение да се осъществи горната идея!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 фев 2009 14:06

ktulu
plovdivram, изобщо не е вярно, че имам някакво специално отношение към теб! За "излятата помия", визирах не конкретно някой, а болшинството от вашите фенове. Това няма как да го отречеш просто! Със сигурност помниш "пожеланията" от сорта на Честито Рождество Христолово и т.н. простотии. И това са над 90% от вашите!!! Е просто няма как при това положение да се осъществи горната идея!

Ами тя в случая не идва от НАС, но трябва да ти кажа, че колкото вие имате своите основание да не приемете едно обединение, КОЕТО В ПОЛЗА НА ГРАДА НИ... точно толкова такива има и у нас... Мога да ти изброявам само в последните десетина години, като се почне с онова "Сбогом курви"... и преминем през подигравките с мъртвите ни президенти... т.е. не мислете, че само вие сте били жертва на гадни подигравки от страна на противника... Ако ще си търсим поводи ДА СМЕ РАЗДЕЛЕНИ ВИНАГИ МОЖЕМ ДА НАМЕРИМ ТАКИВА!!! По-важното е можем ли да намерим ПРИЧИНИ и сили у нас ДА СПАСИМ ГРАДА СИ?!! Ако това не можем да направим значи НАИСТИНА ПЛОВДИВ ЩЕ СИ ОТИДЕ!!! И ще си отиде заради НАС - не локомотивци... не ботевисти... не дори заради егоистичната ни столица... а заради НАС - ПЛОВДИВЧАНИ!!!
Изображение

Потребителски аватар
ktulu

Мнениеот ktulu » 10 фев 2009 14:11

Добре, нека не издребняваме с това от кой точно идва предложението. Но все още ми убягва най-важното (поне за мен) - защо това излиза на дневен ред,когато на вас ви е нужно???

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 фев 2009 14:30

ktulu
Но все още ми убягва най-важното (поне за мен) - защо това излиза на дневен ред,когато на вас ви е нужно???

Единственото, което мога да ти кажа е че ако подписания под това наистина е този Стефан Попов, за който аз се сещам... то той не е привърженик на Локо Пловдив... а това защо точно сега се появява този материал не съм човека, който трябва да отговори... нито е мое дело написаното... най-малкото пък постването му тук... така че.... в крайна сметка май North side Boy беше прав!!!

Всеки да се оправя ПО ОТДЕЛНО... За съжаление... Пловдив също!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”