Днес в София бе направена презентация на ЕВРО 2015 за юноши, като бяха представени и стадионите домакини.
Един от тях е ст. Локомотив в парк Лаута...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n2yJ4UJVUMs&context=C4ef3ebfADvjVQa1PpcFOuBy7DhIYesJ6fyJvjpeNd4gGKuS3pcec%3D[/youtube]
Ст.Локомотив в Пловдив домакин на ЕВРО 2015 презентация
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Ст.Локомотив в Пловдив домакин на ЕВРО 2015 презентация
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
Re: Ст.Локомотив в Пловдив домакин на ЕВРО 2015 презентация
Не че нещо, но от всичките стадиони, които показаха на презентацията, само Лазур и Беркут в сегашния си вид стават за нещо. От другите съм убеден, че поне 2 няма да изглеждат по-добре след 3 години, като смятам, че това ще са Созопол и именно Лаута. Дано да не съм прав.
EDIT: Забравих и стадион Берое към първата група.
EDIT: Забравих и стадион Берое към първата група.
Красиво направен клип ,но повече клони към научната фантастика стадиона да стане до 2015 г.
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Corwin написа:Не че нещо, но от всичките стадиони, които показаха на презентацията, само Лазур и Беркут в сегашния си вид стават за нещо. От другите съм убеден, че поне 2 няма да изглеждат по-добре след 3 години, като смятам, че това ще са Созопол и именно Лаута. Дано да не съм прав.
Не, че нещо, но ако се загледаш в сегашното състояние на стадионите домакини, в момента само Лазур изглежда по-добре от Лаута, а ако си слушал добре пресконференцията на Боби Михайлов човека каза, че Лаута в този си вид може да приеме финалите. Така, че мнението ти е доста несъстоятелно, извинявай

- AREA BIANCONERA
- Контакти:
westside написа:Красиво направен клип ,но повече клони към научната фантастика стадиона да стане до 2015 г.
Ами то в нашата мила родина всичко хубаво което очакваме да стане, клони към фантастика

AREA BIANCONERA написа:Corwin написа:Не че нещо, но от всичките стадиони, които показаха на презентацията, само Лазур и Беркут в сегашния си вид стават за нещо. От другите съм убеден, че поне 2 няма да изглеждат по-добре след 3 години, като смятам, че това ще са Созопол и именно Лаута. Дано да не съм прав.
Не, че нещо, но ако се загледаш в сегашното състояние на стадионите домакини, в момента само Лазур изглежда по-добре от Лаута, а ако си слушал добре пресконференцията на Боби Михайлов човека каза, че Лаута в този си вид може да приеме финалите. Така, че мнението ти е доста несъстоятелно, извинявай
Силно се съмнявам в ТОЗИ си вид да приеме финалите...Но пък като гледам останалите стадиони, не бих се изненадал...
Иначе доколко ми е несъстоятелно мнението, факт е, че 1/3 от стадиона ви е ронещ се бетон. Иначе може би донякъде си прав, не бих се изненадал до 2015 и Берое да изглежда точно така, а Беркут само дето е малък, но не мисля, че това ще е проблем

Иначе има още нещо странно в цялата работа.Въпреки че в нашата радона няма кой знае какви хубави стадиони ,можеше да се изберат много по-добри стадиони за това ЕВ, но както и да е.
- Пловдив1926
- Контакти:
Фифа изисква стадиони от порядъка на 4-5 хиляди души за това европейско, като най-важни са терените.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Ако стадионът може да стане във вида от видеото до 2015 ще е идеално - спор няма. Но според мен е по-важно какво ще се случи с този стадион ако Локо спечели купата? Някой знае ли дали Коко ще се наеме да го ремонтира до толкова, че да отговаря на изискванията на УЕФА за първите квалификационни кръгове на Лига Европа, особено като се има впредвид, че финала е средата на май, а пък първите мачове в ЕКТ са през юли?
Последна промяна от Amstel на 20 апр 2012 11:41, променено общо 1 път.
- емо73канар
- Контакти:
Пожелавам на двата Пловдивски отбора да направят стадионите си така както са ги презентирали.Ако ги направят по този начин ,смятам,че и двата отбора ще върнат доста от публиката си.
п.п.Успех за купата,ще се радвам ако я донесете в Пловдив.
п.п.Успех за купата,ще се радвам ако я донесете в Пловдив.