Пазете "децата" и "бременните жени"!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

1936-1988
Контакти:

Пазете "децата" и "бременните жени"!

Мнениеот 1936-1988 » 05 фев 2009 17:26

Локомотив Пловдив - Цска, много скоро на албена къп!Надали има по-опасен мач от този,изключвайки две градски дербита!Надали има нормален човек ,който би завел семейството си на сблъсака между Пловдивчани и софиянци,особено на контрола!Омразата между феновете на двата клуба е повече от явна.Омраза е точната дума-камъни,бомби...метални тръби се използват спрямо индивиди,които не считаш за хора!
Някой ще каже,че става дума за една част от феновете,но започналият конфликт между крайните ултраси,прерастна в неприязън между всички запалянковци на двата тима.Не че и преди се обичахме,напротив,Не,но сега този мач е още по-особен!
Не си водете семейството,не и на този мач!

Иначе за мача на албена-нашият отбор ще покаже най-доброто си лице срещу цска,както обикновено.Определено изключвам загубата като алтернатива!

slavia1913
Контакти:

Re: Пазете "децата" и "бременните жени"!

Мнениеот slavia1913 » 05 фев 2009 17:32

Яко най-доброто ви лице е Галка нз как ще ги биете.

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 05 фев 2009 17:40

Авторът на темата да сменя дилъра, защото съм сигурен, че и доста от вашите фенове ти се присмиват на брътвежите... Ти добре ли си, пич ? Какво се готвиш за тоя мач, все едно на някой от вашите му пука !? Айде моля ти се, имам достатъчно приятели локомотивци и съм повече от щастлив, че не разсъждават като теб. На колко си години ?

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 05 фев 2009 17:42

slavia1913 написа:Яко най-доброто ви лице е Галка нз как ще ги биете.

Ами полъхът на Гергов ще се отрази,а и мотивацията.Друго е да си в хотела на Гергов и да предвкусваш махането на галка!

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 05 фев 2009 17:48

flashfreak написа:Авторът на темата да сменя дилъра, защото съм сигурен, че и доста от вашите фенове ти се присмиват на брътвежите... Ти добре ли си, пич ? Какво се готвиш за тоя мач, все едно на някой от вашите му пука !? Айде моля ти се, имам достатъчно приятели локомотивци и съм повече от щастлив, че не разсъждават като теб. На колко си години ?

Хех,дори една тренировка на Локомотив е достатъчен повод, за да запалим факли,да си подкрепяме отбора!Разбира се няма как да разбереш какво ти пиша...просто трябва да го изживееш.Аз пък имам само Локомотивци приятели,недей да ми кудкудякаш на кой за какво му пука!А щом ти говоря за семейство(жена,дете-за по-малоумните)....сам си прави изводи за годините ми!

cskaole

Мнениеот cskaole » 05 фев 2009 17:51

Абе жените и децата трябва да се пазят. Ама на вас кухоглавци трябва да ви се тегли по един здрав пердах че да си седите мирно и тихо във филибето и да си гледате жалкото отборче а не да ходите по градовете и да правите зулуми като говедата. Ама вие сте си една порода с тях и малко не ви достига сиво вещество в кратуните и пак ще си ходите насам-натам да ви пукат кофите от бой (както и на вашето смешно отборче).

Потребителски аватар
klamer4o
Контакти:

Мнениеот klamer4o » 05 фев 2009 17:55

Скоро ще има и "я никой да не ходи на мач" и ще се чудите що няма хора по стадионите :D А тва за Галка си е верно :]

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 05 фев 2009 20:11

1936-1988 написа:Локомотив Пловдив - Цска, много скоро на албена къп!Надали има по-опасен мач от този,изключвайки две градски дербита!Надали има нормален човек ,който би завел семейството си на сблъсака между Пловдивчани и софиянци,особено на контрола!Омразата между феновете на двата клуба е повече от явна.Омраза е точната дума-камъни,бомби...метални тръби се използват спрямо индивиди,които не считаш за хора!
Някой ще каже,че става дума за една част от феновете,но започналият конфликт между крайните ултраси,прерастна в неприязън между всички запалянковци на двата тима.Не че и преди се обичахме,напротив,Не,но сега този мач е още по-особен!
Не си водете семейството,не и на този мач!

Иначе за мача на албена-нашият отбор ще покаже най-доброто си лице срещу цска,както обикновено.Определено изключвам загубата като алтернатива!

Аман от ограничени типове!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 05 фев 2009 21:46

1936-1988 ,
Да ти кажа, след Локомотив и Ботев, най-много мачове наживо съм гледал на ЦСКА. Най-вече заради европейските купи. Освен подкрепата към любимият си отбор, никакви дразги не би трябвало да отказват някого да гледа и поддържа който и да било отбор ако играе добре и си заслужава. Камо ли да си възпитаваме децата в нещо подобно. Както с баща ми сме гледали Локо-Тракия (сега Ботев), Тракия - Левски, Локо-ЦСКА, така ще е и със сина ми.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 06 фев 2009 09:59

Туше написа:1936-1988 ,
Да ти кажа, след Локомотив и Ботев, най-много мачове наживо съм гледал на ЦСКА. Най-вече заради европейските купи. Освен подкрепата към любимият си отбор, никакви дразги не би трябвало да отказват някого да гледа и поддържа който и да било отбор ако играе добре и си заслужава. Камо ли да си възпитаваме децата в нещо подобно. Както с баща ми сме гледали Локо-Тракия (сега Ботев), Тракия - Левски, Локо-ЦСКА, така ще е и със сина ми.

А така.. обясни му малко за какво става въпрос, че нещо е попрекалил с превъзбудата. Факли на тренировка - много добре знам какво е, защото съм присъствал.., не ми беше това мисълта.. Просто ако мислиш, че ще има някой от онези сандански чорбари в Албена, се лъжеш :)

Върни се в “Локо Пловдив”