Налей да пием бирата...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Налей да пием бирата...
Налей да пием бирата...налей да се напием..да празнуваме победата..да се веселим сега..че Локо Пловдив победи,че Локо победи ...за славата на Пловдив да пием до зори...
-
Re: Налей да пием бирата...
Това във връзка с помена ли ти?
botev_ko re4i,
Ако ми дадеш една причина да влезеш тук и да се заяждаш, ще призная, че не си луд иначе си за лекуване.
пп наздраве на нашето момче и ние сме на бира
Ако ми дадеш една причина да влезеш тук и да се заяждаш, ще призная, че не си луд иначе си за лекуване.
пп наздраве на нашето момче и ние сме на бира

- L_P_F_C 1936
- Контакти:
botev champion написа:Това във връзка с помена ли ти?
Комиците на България да си траят докато не победят отбора на Пловдив.ботяф шампион-ха-ха-ха-ха-ха.Е бати и сериала са тия от "Кънчова поляна".

Налей да се напием......САМО ЛОКО
-
Трупа пияндета претендиращи за доко фенове,всъщност всичко свързано с формацията ви наречена доко е пошло и анормално.
Приказка в черно и бяло Локомотив - Ботев 7:3, 8 септември 1974 г. Това е двубоят, в който черно-белите постигат рекордната си победа. Хеттрик за Локо отбелязва Йордан Кичеков, който допреди няколко години бе президент на Хасково. Два пъти се разписва легендата Христо Бонев - Зума, а по веднъж Георги Василев - Гочо и сегашният администратор на Лаута Николай Курбанов. Мачът ще се запомни и с политически скандал, разиграл се към неговия край. При резултат 7:1 тогавашният първи на ЦК на БКП за Пловдив Дража Вълчева праща най-доверения си деятел на скамейката на Локомотив при треньора Иван Манолов - Орела. Спусната е заповед от горе черно-белите да спрат с натиска, за да не се получи по-разгромен резултат, който щял да бъде резил за Ботев. За това помага и главният арбитър, който отменя осми гол на Локо поради засада. Бесен от всичко, капитанът на пловдивското Юве Христо Бонев влиза в историята като футболиста, получил жълт картон за гавра с противниковия отбор. Към края на мача Зума финтира двама бранители на Ботев, подминава и вратаря, след което демонстративно изритва топката в тъч. Малко след това отбраната на Локо пуска два бързи гола, за да стане резултатът 7:3. Това е един от двубоите, за които другата легенда на Локо, Георги Василев - Гочо, още се кодоши. С премиите от победите над Ботев той си купил апартамента, в който сега живее.
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!
-
Брътвежи на един лунатик и наркоман.
botev ko re4i,
попитах те луд ли си да те лекувам или си си олигофрен по рождение...кажи циганко ???
ЛОКО ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ.
попитах те луд ли си да те лекувам или си си олигофрен по рождение...кажи циганко ???
ЛОКО ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ.

botev champion написа:Брътвежи на един лунатик и наркоман.
Аааа не,не...Аз поне бях на мача.Зума точно така направи и му дадоха картон.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
botev champion написа:drughi написа:botev ko re4i,
ЛОКО ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ.
До сега беше глистено изпражнение сега си ДРУГА дрисня.
Ти си онова гомно hools1912, надуших те душичко мамина, ника си миниш но нрава не....аз ти казах, че си за лечение и то незабавно, иначе скоро ще сънуваш кошмари.