Гергов бесен на Галя, че му иска 4 милиона лева

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Plovdiv

Re: Гергов бесен на Галя, че му иска 4 милиона лева

Мнениеот Plovdiv » 31 яну 2009 21:00

Пълни глупости. Такива набедени "медии" освен клюки и глупости друго не пишат. Гергов е в Италия, връща се утре, понеделник има среща с топалова. Кви 4 милиона кви пет лева, болни журналистически мозъци, нищо повече.
История на Локомотив Пловдив | Родословно дърво на Локо Пд | Локо Пловдив - Герб | Екипът през годините
Изображение

Потребителски аватар
LocoMotion

Мнениеот LocoMotion » 31 яну 2009 22:01

Че да не би такъв отбор като "Локомотив Пловдив" да струва по-малко от 4 милиона лева! Само името струва повече! Без да гледаме материални активи, пасиви, стойност на футболистите в момента! Ако този прост комунист, селянин -свинар Гергов, член на БСП и Висшия и съвет,пръв приятел на Първанов, не може да оцени това, то той няма място в този отбор! "Локомотив Пловдив+ винаги е бил отбора на народа в Пловдив, винаги отбор на опозицията! За мен по-добре Галя да остане, отколкото персони със съмнителен бизнес, съмнителни морални достойнства! По-добре да изпаднем, но да не станем новата АФД"Тракия"Пловдив! :shock:

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 31 яну 2009 22:22

Текста е изсмукан от пръстите .

ЖУРНАЛИСТИ-ТЕРОРИСТИ !
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
todi73
Контакти:

Мнениеот todi73 » 31 яну 2009 23:46

Нека ви вземе , но е стиснат и не обича много да дава , а само да пребира !

niko1

Мнениеот niko1 » 01 фев 2009 08:58

Гергов е комунист ,но не е прост.Сега се прави на луд заради това ,че сумата била нереално висока според него.Защо не реагира по рано ,а чак сега?!Още в началото на разговорите е била обявена въпросната сума.Като не му изнася цената , защо направи пресконференцията с феновете?Според мен сделка няма да има, защото Гергов е осъзнал ,че няма да може да използва публиката на Локомотив Пловдив за партийните си и лични цели.Не мисля , че ни трябва такъв собственик.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 01 фев 2009 09:33

niko1,

Що се нервиш за глупости?! За да се подобри Локомотив нещо трябва да се промени. Търси се промяната. Не партийни, икономически или други обвързаности. Това е тема на онези, които са импотентни за новото. Те не искат промяна в Локомотив и постоянно правят паралели между селската си мъка ДХ и нашата ГТ , ровейки в боклука. В момента ние нямаме проблем с Гергов, интереса му към нас ни е само в плюс. Проблема е ГТ, от която сме единствено в минус.

Няма нужда да обръщаме внимание на всяка жлъч по наш адрес. Търсим добрата новина, която просто чака някой да я намери;)

Един е на света!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 01 фев 2009 10:56

А колко трябва да иска :?: :roll: :roll: :roll: :roll:

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 01 фев 2009 10:59

kalo написа:А колко трябва да иска :?: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ами не повече от един лев!Останалите 4 милиона ,без левчето, за селекция!

niko1

Мнениеот niko1 » 01 фев 2009 13:51

Туше написа:niko1,

Що се нервиш за глупости?! За да се подобри Локомотив нещо трябва да се промени. Търси се промяната. Не партийни, икономически или други обвързаности. Това е тема на онези, които са импотентни за новото. Те не искат промяна в Локомотив и постоянно правят паралели между селската си мъка ДХ и нашата ГТ , ровейки в боклука. В момента ние нямаме проблем с Гергов, интереса му към нас ни е само в плюс. Проблема е ГТ, от която сме единствено в минус.

Няма нужда да обръщаме внимание на всяка жлъч по наш адрес. Търсим добрата новина, която просто чака някой да я намери;)

Един е на света!

Туше,
не си ме разбрал.Не се нервирам.Просто обяснявам ситуацията.И аз съм за промяната ,защото е належаща!Да речем , че имам малко повече информация по случая с Гергов...Няма място за никакъв паралел между на сагата на жълтите несретници и нашата "продажба" .Между другото нашите ще спят и ще се хранят в Слънчев ден от 02.02.2009 до 13.02.2009 за сметка на Гергов.Но май ще е само това.Има и друг вариант за промяна...Галя е решила твърдо да продава и да не реализира повече загуби за нея с издръжката на Локомотив.Дано се случи нещо в тази посока и да е за добро!!!

Върни се в “Локо Пловдив”