Купа България 1/4 финал - Локо Пловдив - Пирин - 1:2

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Re: Купа България 1/4 финал - Локо Пловдив - Пирин сряда 16.00ч.

Мнениеот Labros » 06 апр 2011 19:11

child in time написа:
Labros написа:Нещо ме съмнява тоя сърбин. Назначиха го, 1:1 със "Слав(б)ия", днес загуба...
Футбола е игра и на късмет. Днес той изневери на пловдивските железничари. Може би приказките на Зума подведоха отбора. Бомбастичните му изказвания като нищо са размътили разсъдъка у някои играчи.

Късмета отива при тези които играят ! Ние нищо не играхме ПАК! Бяха помислили че Пирин сами ще се бият имам новина за тях НЕ става така!

Три мача- две загуби и равен... Някаква криза се заформи при вас.
Ей сега чета- Електричката нападнал чужденците. Това пък е най-лошото- да има раздори в отбора. Сега, нямам абсолютно никакво наблюдение в/у играта на иностранците, та не мога да взема отношение по въпроса. Но все пак- започне ли деление на българи и чужденци... ей ти примера с ЦСКА. Играта не върви и толкоз, а по този начин и отбора.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 06 апр 2011 19:15

Здравко Лазаров: Чужденците провалят Локо Пловдив

Kапитанът на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров бе силно афектиран след загубата на неговия отбор от Пирин за Купата. Електричката не спести критики към някои от чужденците в отбора, обвинявайки ги, че не се раздават колкото българските играчи.

„Не знам какво да ви кажа. Много съм афектиран, не мога да си обясня начина по който загубихме. Не знам защо в Локомотив пристигат чужденици, които въобще не играят в мачовете. Останалите пък не се раздават и само опропастяват труда на момчетата. Те не се влагат в мачовете колкото българите“, изригна Лазаров.

„На полувремето им казах, че трябва да се вдигнем и да спечелим мача. След почивката всичко тръгна отлично и поведохме в резултата и не мога да разбера как допуснахме такъв обрат. На въпрос влезе ли в пререкания с Юнес Бенжелюн и направили ти той някаква забележка, националът отговори: Какъв е тоя Бенжелюн“, каза още

Ето истината капитанът ви си го каза после ми говорете каквото искате, но точно чужденците ви провалят.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 06 апр 2011 19:16

\nn/
Изключително напрегната е обстановката на "Лаута", след загубата от Пирин за Купата с 1:2. Президентът Коко Динев се оттегли бесен в офисите си след срещата.

Той е привикал там целия спортно-технически щаб и четирима от футболистите, считани за тартори на отбора. Това са Здравко Лазаров, Христо Златински, Йордан Тодоров и Сержиньо.

На път за срещата Здравко Лазаров бе бесен, като хвърли вината за лошото положение на отбора върху част от чуждестранните футболисти.

http://sport.plovdiv24.bg/244433.html
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 06 апр 2011 19:23

Los Che написа:\nn/
Изключително напрегната е обстановката на "Лаута", след загубата от Пирин за Купата с 1:2. Президентът Коко Динев се оттегли бесен в офисите си след срещата.

Той е привикал там целия спортно-технически щаб и четирима от футболистите, считани за тартори на отбора. Това са Здравко Лазаров, Христо Златински, Йордан Тодоров и Сержиньо.

На път за срещата Здравко Лазаров бе бесен, като хвърли вината за лошото положение на отбора върху част от чуждестранните футболисти.

Отбора пада със слаба игра! Всички са виновни ! Да играят пред 50 - 100 човека или пред публика на която не и пука за отбора е едно а да късат нервите на хилядите отишли да ги гледат е съвсем друга работа! Всички разочароваха днес! Всички след края на мача трябваше да дойдат и да се поклонят на нас верните им фенове!!! :evil: :evil: :evil:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 06 апр 2011 19:27

child in time написа:
Los Che написа:\nn/

Отбора пада със слаба игра! Всички са виновни ! Да играят пред 50 - 100 човека или пред публика на която не и пука за отбора е едно а да късат нервите на хилядите отишли да ги гледат е съвсем друга работа! Всички разочароваха днес! Всички след края на мача трябваше да дойдат и да се поклонят на нас верните им фенове!!! :evil: :evil: :evil:

Така каккто направиха играчите на Стяуа ... клекнаха на колене и искаха прошка от феновете :idea:
Последна промяна от Asterix на 06 апр 2011 19:27, променено общо 1 път.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 06 апр 2011 19:27

Изненадата е факт!
За пореден път се доказва, че турнира е интересен! :o
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 06 апр 2011 19:35

Oще не мога да повярвам. В шок съм. Толкова мъка скоро не се е събирала на "Лаута". Принципно съм много хладнокръвен човек и не бих плакал за глупости. Принципно съм плакал само когато много близък човек умре. Днес обаче умря. Сърцето ми умря на "Лаута" за Локомотив. След този мач каквото и да се каже няма да има смисъл.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 апр 2011 19:43

Дано поне Литекс да бият.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 06 апр 2011 19:47

Пловдив1926 написа:Дано поне Литекс да бият.

Файдата е ?

Какво 4я в А група играе в Европа ли ?

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 06 апр 2011 19:54

Asterix написа:
Пловдив1926 написа:Дано поне Литекс да бият.

Файдата е ?

Какво 4я в А група играе в Европа ли ?

Да. Сиреч ако купата бъде взета от Цска, Левски или Литекс, а ние завършим 4-ти, ще играем в Европа.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Върни се в “Локо Пловдив”