истината е,че локомотив е бил(преди да го закрият през 2001-ва)едно комунистическо отборче което не е спечелило през цялата си история нито една купа,въпреки подкрепата на партията-майка.фактите за безброй много!!!като се почне от неправомерно участие в евротурнирите,уговорени мачове само и само жп-ци да останат и изключително наглите начини по които са влизали в а група след десетилетия мъки да го направят с честна игра.и това са факти ,а не измислиците за 40,50,60... ,100 хиляди публика на мачовете им ,"невероятните" футболисти играли при тях и т.н

Едно от нещата, които винаги ми е необяснимо при вашите твърдения е имено "ИСТИНАТА"... Умишлено слагам думата в кавички, защото това е много странно понятие за вас... Странно е защото при вас такова нещо като проверка на нечие твърдение няма, а за "истина" се приема такова твърдение, което удобно за "невероятното" ви чувство за хумор, което се проявява в "особено остроумни" заключения относно същността и историята на днешния Локомотив Пловдив... Ако ме разбираш правилно при вас е важното някой-някъде да е казал нещо, което да ви се хареса и то моментално става "истина", като дори не е необходимо да бъде проверено... а когато има твърдения, който не ви се нравят... то отново без да бъдат проверени се обаявават за "долни лъжи, кражби" и ред други необосновани определения!!!
Както и да го погледне човек... При вас има два много смущаващи елемента... Първият, че винаги се позовавате на нечии твърдения... което не е големият проблем... И второ... никога не си правите труда да ги проверявате... Това ви прави да изглеждате абсолютно несериозно в очите на хората... защото е много евтин трик да се хвърлят в общественото пространство твърдения, с които да "запознаете" ообществеността за нечие "житие и битие", но е долно и мерзко ако не можете де факто да покажете на какво основание правите това твърдение... т.е. да го докажете... За да не изглеждате долно и мерзко аз смятам, че ти сега ще ни кажеш какво те кара да твърдиш, че:
* локомотив е бил(преди да го закрият през 2001-ва)едно комунистическо отборче което не е спечелило през цялата си история нито една купа,въпреки подкрепата на партията-майка. фактите за безброй много!!! - да видим "безбройните факти":
1/неправомерно участие в евротурнирите
2/уговорени мачове само и само жп-ци да останат
3/ изключително наглите начини по които са влизали в а група след десетилетия мъки да го направят с честна игра
Това са твоите твърдения... нали?!... Между другото и Антон Петров в своята последна книга за историята на Ботев бе загатнал тези неща и аз лично се надявам ти да не си я ползвал като източник, защото доста ще се посмеем!!!.... но нека оставим Антон Петров сега... защото нещата все пак са в твоите ръце, а и твърденията са си твои... Е?!!! Чакаме безбройните факти...