От "Осанна" до "Разпни го"...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Re: От "Осанна" до "Разпни го"...

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 19 авг 2011 16:53

Пловдив1926 написа:
plovdivram написа:Пловдив1926
Ти от сто поста не разбра че това което ме жоли е че половината не дават лоша дума за Коко да се каже а другата половина го оравят най-черния, а не че ти се люшкаш от едната крайност на другата! Как да защитя теза която не е моя не знам!

Прав си само в първата си част от поста - "половината не дават лоша дума за Коко да се каже"... Нашият проблем и неразбирателство е свързан, обаче - точно с начина и най-вече - заради начина, по който описваш втората... защото... поне десет пъти, само в тази дискусия се опитвах да кажа, на теб и отсаналите от "първата" група, че никой не се опитва да очерня Коко, а просто се коментират ДЕЙСТВИЯ, които предприемат хората от неговото ръководство... Най-лошото е че много хора, включително и ти умишлено /или не/ правехте всичко възможно, когато се посочи един или друг проблем да обявите човека, който го прави, за "мрънкалник" и "плювалник"... Вместо наистина трезво да обсъдим казаното от него... има ли наистина такъв проблем - няма ли.... вместо това се почваше едно припомняне на "Галкините времена" или пък неяа от сорта на , че видите ли някой искал непосилното от Коко!!! Е... в това няма и ГРАМ истина майна!!!
Нито някой иска непосилното от Коко...още по-малкото го плюе!!! Истината е, че половината, която ти защитаваш всячески се опитва да изкара обаче така нещата... за мен това е необяснимо и изключително болно и обидно .... уморих се да повтарям, че такова нещо няма... то не беше с конкретни примери и какво ли още не, но "другата" страна си знае и повтаря едно и също!!!

Затова!!! Аз лично просто спирам с коментарите на тази тема, защото наистина е безсмислено!!! Сега очквам да ми отговориш, че видите ли "Проблемите всички ги знаем, но никой не дава решение!"... Ами НЕ Е НАША РАБОТА ДА ДАВАМЕ ТАКОВА!!! Работа е на РЪКОВОДСТВОТО да търси такова!!!... Нашата работа е да бъдем КОРЕКТИВ... като такъв, когато забележим "пропуски" да ги споделяме и отбелязваме, а ръководството ако е сериозно, вместо да се притесняваме дали няма да ни се обиди - ще си вземи мерки за да не се повтарят тези "пропуски" или грешки и даже ще благодари на феновете си за бдителността!!!

Това е от мен... И за да разведрим малко обстановката.... поздравявам ви с песенат Loco на ВИГ "Vendetta" /името на групата няма отношение към дискусията :mrgreen: /... видето към песента е просто за фон и е компилирано от клипове и на други локофенове, за което се надявамда не се сърдят!!!
http://www.youtube.com/watch?v=oA8PsZ141LE
Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=oA8PsZ141LE

Това, което винаги съм искал е да се борим и да решаваме истинските проблеми на клуба ни, а не с вятърни мелници, да редим селекцията и да сменяме треньори. И не си прав, че не се плюе. Тва, че ти не плюеш не значи, че няма плювалници, кооито след като продадохме Крачуна питаха "ае кво стана с осветлението нали септември?!" при положение, че срока даден е средата на октомври и това няма нищо общо. Ама ей така да се нагнетява положението. Вместо да ревнем, че нямаме директор по техническата част, който да създаде ред във и около стадиона, че нямаме маркетингов директор, ние ревем що сме продали Крачунов. Е тва ми е болното на мен.

За мен Коко не е последна и единствена надежда за Локомотив, че ако нещо не е наред да му се спестява щото видиш ли спираме да съществуваме. Лошото е, че ние като общност не можахме 2 сезона да си издействаме важните за нас неща. Основно щото се занимаваме с глупости вместо с важните работи. И или носим някой на ръце или е най-черния дявол. Ефекта е налице - виж само картите за сезона примерно.

Да, прав си.
Аз питах за това осветление за септември месец, ама не защото толкова ми е станало болно за Крачуна, а защото виждам, че желанието на ръководството да продава и купува футболисти движи нещата толкова бързо, че Крачуна от единя ден на другия вече лети за Румъния за мача на цска !
За осветлението разбрах, че в момента се чака общината, ами нали щяха да ни държат в течение, аз не обвинявам нито теб нито никой, просто питам какво стана, щото не мога да си набавя информация от първа ръка, плюс това изобщо не чета медиите а само форумите, където има хора като теб и другите, които наистина знаят за какво става на въпрос, за това питам за това искам да знам и да съм в течение какво става. Защото ако не зависи само от общината, то значи желанието, което имат нашите ръководители, да сложат осветление не стига !
А за трибуната и проекта по който казваш, че се работи, също щяха да се държат хората в течение, за това какво става, разбрах че до 6 месеца ще е готов самия проект, след което ще се търси изпълнител и т.н. НО проекта кога и кой го прави?
И изобщо има ли желание някой да го прави и работи ли се по него.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”