Пловдив1926 написа:Издирван от прокуратурата моето момче, с международна заповед, със снимка в Интерпол. Повтарям - Жоро Илиев докато беше жив не го търсиха из Европа, не се криеше като мишка в Белград.
Ето ви го собственика:
http://www.interpol.int/notice/search/wanted/2014-45587"родолюбеца" заграбил 4 милярда от българския народ. На ваш език това се казва Гьонсурати.
A ние ви ебаваме, че сте турски отбор и че се продадохте на ДПС още от ден 1ви от както ви взе престъпника. За това тихичко

Ох, майко, вие сте чисти като утринна роса.

С този тип разсъждения тип "детска градина" не знам кой и в какво искаш да убедиш.
Толкова сте чисти, че ви разпитват в Следствието за черно тото!
А това, че си дал някакъв линк, си е пълна тъпотия: всеки знае къде е Цветан Василев, интерпол не го търси, топката е в сръбската държава дали и кога ще позволи екстрадицията му. Аз нямам против, ако се докаже, че е виновен, да си го осъдят. Но към момента той не е осъден и само за това, че прокуратурата го търсела, нищо не значи. Помним как същата прокуратура арестува и малтретира бивш министър пред тв-камерите, а после беше осъдена в Страсбург за произвол.
И, да, вие имахте баш турски собственик. Ако Цветан Василев е турчин, то вие сте гласували за баш турчин, защото при Б.Б. КТБ е получила най-много гювеч от държавата!
По темата: ако това стане, не мисля, че ще е добре за Локомотив, тъй като най-вероятно ще ви вземат за донори на Лудогорец.