"А" група, 12 кръг Локомотив Пловдив - Левски София
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
Re: "А" група, 12 кръг Локомотив Пловдив - Левски София
Ето това липсваше толкова време- борба до последната секунда да се върнеш в мача. За съжаление вчера ни липсваше последният пас пред гола иначе спокойно можехме още първото да поведем или пък да изравним в 80-тата минута след онази контраатака. Де Врийзе е доста бърз, дано покаже и футболни качества и смятам, че ще пасне на отбора.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Страхотна борба от всички и невероятен Камбуров. Голяма радост бе след гола 
костенурк написа:очаквам резонна победа за гостите.miti4nia написа:Там сме,сектор Б ще е пълен
Четох в помашкия форум, в ШОК сте!!!! Само един се изпусна, че сега ще ви пръснем целулитените г.... Вчера умрях от смях! Имаше някакви орангутани в Надежда... И все криви и олющени фасади... Мълчахте като сливи...
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Загубихме 2 точки само и единствено заради Гонзо.С тази смяна където направи в 90 мин. загуби мача.Не може при резултат 1-0 , да вадиш халф и на негово място да пуснеш нападател ,да изгубиш центъра и от там и мача.За мен това реши мача.Трябваше да пусне М.Иванов да задържа топката и организира играта.
miti4nia написа:Загубихме 2 точки само и единствено заради Гонзо.С тази смяна където направи в 90 мин. загуби мача.Не може при резултат 1-0 , да вадиш халф и на негово място да пуснеш нападател ,да изгубиш центъра и от там и мача.За мен това реши мача.Трябваше да пусне М.Иванов да задържа топката и организира играта.
Истината е, че защитата ви тотално се огелпи при нашия гол. Факт е, че атаката ни беше добра, и Камбуров намери подходящия момент да задържи и да стреля, но при по-добра координация между защитниците нямаше да допуснете този гол.
Оооо,тя защитата ни е под всякаква критика-просто не искам да е коментирам.
Именно затова говоря. Въпреки че се справяше защитата ви в течение на срещата, баш накрая направихте серия от грешки които доведоха до нашия гол. Може би ако Пламен Илиев не беше решил да излиза, а си беше останал на голлинията щеше да спаси. Напред също изпуснахте немалко положения.
Гола ви беше напълно нормален,при толкова много играчи пред него Тигъра не можа да види топката и ....Начина по който Гонзо води мача остава в сянка.Универсален играч като М. Иванов не може да го държиш дори и на скамейката,а още повече и да не го пуснеш като резерва.Да пуснеш куция кон Домовчийски
в 90 мин. е престъпление,нито Велев,нито Краев са по добри от него.Без Гаджев в средата просто беше задължително да играе Деко.
miti4nia написа:Гола ви беше напълно нормален,при толкова много играчи пред него Тигъра не можа да види топката и ....Начина по който Гонзо води мача остава в сянка.Универсален играч като М. Иванов не може да го държиш дори и на скамейката,а още повече и да не го пуснеш като резерва.Да пуснеш куция кон Домовчийскив 90 мин. е престъпление,нито Велев,нито Краев са по добри от него.Без Гаджев в средата просто беше задължително да играе Деко.
Винаги ми е било смешно някой като каже Деко... от Шумен
БТВ как така си от Пловдив, а не си от отбора на Пловдив
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:miti4nia написа:Гола ви беше напълно нормален,при толкова много играчи пред него Тигъра не можа да види топката и ....Начина по който Гонзо води мача остава в сянка.Универсален играч като М. Иванов не може да го държиш дори и на скамейката,а още повече и да не го пуснеш като резерва.Да пуснеш куция кон Домовчийскив 90 мин. е престъпление,нито Велев,нито Краев са по добри от него.Без Гаджев в средата просто беше задължително да играе Деко.
Винаги ми е било смешно някой като каже Деко... от ШуменНо да, това което си казал звучи логично.
БТВ как така си от Пловдив, а не си от отбора на Пловдив
До там стигнахме ,че Деко да ни е най-добрата опция за резерва.Поне за мен не е лош играч,може вече да не е в най-добрите си години,но с опита си щеше да е по-полезен в този момент-в края на мача.
задължително ли е да си от Пловдив и да си от някой от Пловдивските отбори.Почти цялото семейство сме Левскари и можеби от там съм станал и аз такъв.А и нали все пак Левски е отбора на народа